![]() |
|
OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuAhoj..poradil by mi někdo, jak se dá v OpenATV zkopírovat nahrávka na flasku? Zkoušel jsem to přes LIST - Menu - Move a jako cílovou složku nastavím USB Flash disk, ale nic to neudělá, jen se to v listu označí symbolem šipky. Flashka je formátována jako FAT32, velikost 16GB. Velikost nahrávky 0,8 GB. Je prázdná, vejít by se to tam mělo. Zkusil jsem si stáhnout plugin FileBrowser, ale po jeho spuštění se zobrazí dvě okna (umístění) na levé a na pravé straně, ale vůbec nevím, jak mezi těmito podokny přepínat (zleva doprava a naopak - pro zvolení zdrojového a cílového umístění). Jde to vůbec, nebo funguje jen jednosměrně (pro přesun souborů například z flashky jen na disk, ale ne obráceně?)? Děkuji. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkujednoduchšie je to cez FTP hlavne je to o pár klikochDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuPlugin filebrowser je v pohodě funguje dobře. Přepínání mezi oběma stranami tuším jde pomocí šipek na dálkovým ovladači já je mám pod číslama.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@jonnyqV digitální škole na ell.no máš podrobný návod |
ritchi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkumiky: Pod šipkami mi to právě nejde. Šipka doleva a doprava nic nedělá, zkoušel jsem i jiná tlačítka a taky nic.ritchi: omlouvám se, nenašel jsem to. pele1: doteď jsem to dělal přes FTP, ale pokouším se najít rychlejší cestu. Přeci jen přenosová rychlost je +- kolem 1-2 MB/s. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuJdes na to dobre jen musis najit flashku pod cestou /media/usb ... alespon me se tak mapuje. Jeste muzes na ni neco nakopirovat v pc, jestli se ti to prehraje. U OpenATV jsem s tim nemel problem ani u NTFS formatu. Bezne primo na flashku i nahravam.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuivo2001: to jsem zkoušel, našel, ale stejně nic. Funguje částečně jen kopírování.. jedna nahrávka tam byla úspěšně zkopírovaná, ale další už nešly. Přitom žádnou hlášku to nenahlásilo, ale ty nahrávky se na flashce neobjevily. Navíc, když jsem tu flashku byť s jednou nahrávkou hodil do PC, tak nešly otevřít kvůli chybě při zápisu.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuFilezilla !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuPokud umis pouzivat alespon trochu total commander tak si otevri polozku sit,pripojeni k serveru ftp a vytvoris nove pripojeni.Nazev relace si pojmenuj podle boxu,treba vucko,pod tim hostitel port zadas ip toho boxu a pak jen jmeno uzivatele pokud jsi nemenil tak das root a heslo jake mas v boxu a pak das jen pripojit.Filmy najdes v polozce media/usb nebo media/hdd podle toho co pouzivas jestli nahravas na flesku nebo hdd a jen kopirujes.Hodne stesti.![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuTady to mášhttps://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/ako-kopirovat-nahravky-v-enigme-2-z-interneho-hdd-na-usb-medium-bez-pouzitia-pc |
ritchi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkubistro: spíš jsem to dělal tak, že jsem přímo ve winu připojil síťovou jednotku. Total commander jsem taky dřív používal, ale ovládání není moc pohodlné (zejména přesouvání souborů). Jinak ho občas používám, ale spíš pro jiné účely.matchboxx: Myslíš filezillu pro Win nebo Linux? Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@jonnyqZkus naformátovat flashku na NTFS ... já používám jen NTFS ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuV openpli to jde ve správci nahrávek. Buď přemístit nebo kopírovat. Ukazuje se i průběh kopírování s procenty. Mělo by to být podobné i v openatv, které z něj vychází. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuNení k tomu potřeba ani počítač. |
Hypnos
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuHypnos: jak jsem psal výše, tyto volby jsem zkoušel a nefungují. Navíc žádný průběh se ani neukazuje. Jinak jedná se o OpenATV 5.3 s aktualizací z 2016-11-25.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkutu flashku naformatuj este raz ale nie rychle formatovanie a komplet .Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Přepínání FileBrowserjde šipkami vedle tlačítka 0. Já mám problém, že nemohu nastavit cestu k nahrávání. Disk to najde, přehraje ale nenastavím správný vstup. pokud víš???? |
citro
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkuV openpli to funguje bez problémů. |
Hypnos
![]() |
|
RE: OpenATV: Zkopírování nahrávky na flashkucitro: aha.. díkyNo.. tak jsem to nepořešil. Flashku jsem zformatoval na NTFS, jedna flashka shořela (naštěstí v notebooku), druhá po pokusu na ní něco přes Filebrowser přesunout a jejím vytažení nějak selhala a nezobrazuje obsah souborů. Místo toho hlásí chybu Vložte disk do jednotky. To snad není pravda ty jo. :( Ani jsem nikde nenašel, jak přes VU bezpečně odebrat flash disk. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
![]() |