![]() |
|
O2 TelevizeDobrý den, měl bych na někoho dotaz kdo provozuje o 2. Našel jsem na stránkách že můžu mít na jeden paušál až 4 zařízení. Box u TV a tel, tablet atd.Nikde už ale nepíše jestli můžu použít 4 přijímače s HDMI výstupem. A jako 5 zařízení 100Kč příplatek. Mohl by mi prosím objasnil jak je to v praxi. Ať neumřu úplně blbej. Díky za případné info |
Camell
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 34 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Camell4 zařízení v jednu chvíli a je šumák,jak je připojíš k monitorům obrazu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: O2 TelevizeV ramci jedne bezne smlouvy muzes sice pouzit klidne 4 zarizeni, ale ne zaroven. Hlavni zarizeni je televizni box (bez sluzby multi nemuzes mit vic boxu)a jen to je opravdu iptv, zbytek jsou OTT, ktere se pouzivaji ve spojeni s webovym rozhranim o2tv skrz jiz zmineny web (pc) nebo aplikaci pro android, ios atd. V jeden okamzik jde pouzivat sluzbu na dvou zarizenich zaroven, dohromady lze mit s uctem sparovane tebou jiz zminene 4 zarizeni. |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
MartinPmě šly 4 naráz IPTV |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetra to technicky ako? iptv je to jen skrz jejich televizni box (a to pozor ne ten pro Air variantu) zapojeny do vyhrazeneho slotu routeru, zbytek se taha pres internet a je to OTT. |
MartinP
![]() |
|
RE: O2 TelevizeTak a teď jsem tedy jelen. Taky mi tvrdí že by měly jít 4 IP TV zvlášť což mi přijde jako blbost. To ten oprus s webem už bych bral |
Camell
![]() |
|
RE: O2 TelevizeKlidně berme v potaz ten Air nesmysl. Přes libovolnou datovou eventuálně Wi-Fi síť. |
Camell
![]() |
|
@CamellKdo ti to tvrdi? Neplete ten dotycny dohromady iptv a ott? Na jednu smlouvu !!!klasicke O2TV!!! muzes mit 4 zarizeni (je jedno, jestli to vsechno budou tablety, smart phony nebo od vseho neco), rozhodne to ale nikdy nefungovalo tak, ze bys mohl treba se svyma kamosema se slozit na jednu sluzbu a kazdej z vas by si tam sledoval neco jinyho skrze svy zarizeni. Na klasicke o2tv je IPTV jen hlavni set top box zapojenej do routeru, zbytek zarizeni jsou ott sluzba poskytovana pres internet |
MartinP
![]() |
|
MartinPnormálně přes PC+tablet+mobil+ten jejich shitovej box |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O2 TelevizeAir varianta je v podstate cela pres internet a nema s iptv nic spolecnyho. Tam plati obdobne, ze je uplne fuk, co za zarizeni to je, musi jen podporovat o2tv aplikaci anebo skrz jejich web. Taktez je tam omezeni na pocet zarizeni (4) a nejde sledovat na vsech v jeden okamzik (vyjimkou je kdyz jedno z nich je PC, pak mi fungujou dalsi 2) |
MartinP
![]() |
|
@pierrepetrpak to ale neni iptv ale prave to ott, to je co tu celou dobu rikam. spoustu lidi si plete iptv a ott, coz je uplne neco jinyho a hlavne skrz OTT nedostavas stejnou kvalitu jako u iptv |
MartinP
![]() |
|
MartinPto si ujasněme pojem IPTV,pak se můžeme bavit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O2 TelevizeNo kámoš prý přesně jak píšeš má box Air u máti, druhý 2 doma a ještě přes Forty klienta jede ze států Čecha který mu to jako platí. Ten jede tu ott přes web. Jeden paušál. Trošku mě lakuje ne? |
Camell
![]() |
|
RE: O2 TelevizeJa ho prave ujasnenej mam (a abychom si rozumneli, nechci te nejak napadat nebo se s tebou dohadovat, vazim si te skrz tve prispevky tady), ale iptv sluzbu poskytuje O2TV pouze skrze klasickou sluzbu, kdy dostanes stb a ten zapojis do svyho modemu, veskere dalsi zarizeni (s mobilni aplikaci nebo skrz web) vyuzivaji normalne internetoveho pripojeni (pocitaj se do tveho datoveho tarifu treba) a neni to IPTV, avsak OTT. |
MartinP
![]() |
|
@MartinPa z toho jejich routeru nejsou ctyri vystupy trebars a ctyri ruzne tv v byte ? |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@Camellu Air varianty myslim muzes mit tech jejich boxu kolik chces (rozumej ale max 4, vic se ti jich do spravce zarizeni nevejde), berou se jako kazde jine zarizeni (mobil, tablet), neverim ale tomu, ze muze na vsech 4 zaroven sledovat neco jineho, to jejich system pozna a 3. a 4. uz zaroven nepusti, musis vypnout neco z tech prvnich dvou. A Air neni IPTV. |
MartinP
![]() |
|
@jam fmna jejich routeru jsou 4 vystupy, vic stb (klasickych pro iptv a ne ott) jich ale zaroven nezprovoznis, na to si musis prave zridit tu sluzbu Multi, ktera ti povoli druhy stb (pro iptv) do jedne domacnosti |
MartinP
![]() |
|
RE: O2 TelevizeNechme pevnou linku a ADSL, Vdsl nebo co to je spát.Bavme se konkrétně o Air. Libovolná datová síť. |
Camell
![]() |
|
MartinPtak tomu nebudeme říkat nijak,prostě koukám na 4 naráz,teda koukal jsem 2 měsíce,pak jsem jim to hodil na hlavu,příšerná kvalita a ještě to měněj podle toho jak maj zatížený servry,aby se to nesekalo,za ty prachy hnus |
pierrepetr
![]() |
|
@CamellPak jsem ti jiz na to odpovedel. U Air varianty nemusis mit zadny jejich box (kdyz nechces) a sledujes si to skrz tvy zarizeni, ktery to podporujou (tablet, smartphone, pc...), pokud chces, muzes si dokoupit ten jejich predrazeny box na Air verzi, na ktere se prihlasis skrz sve mojeo2 id a pak to sledovat i na televizi. Zaroven ale (garantovane) fungujou pouze 2 zarizeni ze 4 moznych prihlasenych (sparovanych), kazde dalsi musi nahradit uz soucasne sparovane. |
MartinP
![]() |
|
@MartinPno v podstate si nedokazu predstavit jak by to tady funfovalo.z te jejich zasuvky vyleze max 10Mb a to je stezi na jednu tv.to upc je jina jizda.100/10Mb |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@pierrepetrJa to tady nechci nejak verejne rozmazavat, aby si toho nahodou O2 treba nevsimlo...![]() ![]() |
MartinP
![]() |
|
@jam fmOpravdu je treba si neplest IPTV a OTT, iptv je zcela nezavisle na rychlosti tveho internetu (rozumej nepouziva kapacitu tebou placeneho tarifu), tva pripojka musi pouze podporovat nejakou rychlost (obvykle zalezi na vzdalenosti od ustredny) |
MartinP
![]() |
|
MartinPdal jsem přístup dvěma lidem v čr,sám jsem koukal přes box a PC naráz,ale i kdyby se 4 dohodli na 400kč,tak je to takovej hnus,že to ani za stovku nechci |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJak rikam, jedna vec je oficialne, co garantujou a druha, co sice realne funguje, ale nikde neni psano, ze to tak bude stale... neni to tak dlouho, kdy dokonce fungovalo sledovani mimo cr, ale to uz fixli, holt taky nekdo moc kecal a rozmazaval to na forech![]() |
MartinP
![]() |
|
@MartinPno v cizině to nejde,někdo to zkoušel nějak přes anonym IP a prej to šlo,ale jak říkám,zadarmo drahý a přes zvonkodrát nemá význam,to můžu mít kabelovku |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |