Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 Televize

Dobrý den, měl bych na někoho dotaz kdo provozuje o 2. Našel jsem na stránkách že můžu mít na jeden paušál až 4 zařízení. Box u TV a tel, tablet atd.
Nikde už ale nepíše jestli můžu použít 4 přijímače s HDMI výstupem. A jako 5 zařízení 100Kč příplatek.
Mohl by mi prosím objasnil jak je to v praxi. Ať neumřu úplně blbej.
Díky za případné info

Camell
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 Televize

Chlapci ,díky za informaci. Mějte se

Camell
Registrace: 4/2007

@pierrepetr

jak rikam, to uz bylo a uz nefunguje (samozrejme kdyz si sezenes ceskou proxy, mas vystarano), ohledne zvonkodratu... Kamaradi to jako klasickou IPTV maji a oproti Air variante jim to funguje vyborne (full HD atd) (A NEJSEM AGENT O2!! :laughing: ), vyhodou te jejich sluzby je hlavne to zpetne shlednuti, pripadne multidimenze, kvuli tomu si to ti lide porizuji

MartinP
Registrace: 8/2016

MartinP

jasně,běžný uživatel nic neví,kde co lepšího,dá 400 a kouká a platí a platí,než mu někdo otevře oči

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Air (M) varianta je za tech 399 ted fakt draha, vzhledem k tomu, ze max kvalita je 720p a to jeste v mizernym bitratu (rozdil oproti klasicke o2tv iptv). Ja Air objednaval v lete 2015 jeste za tu "zavadeci" cenu (250kc) a v tomhle ohledu mi to jako doplnkova sluzba (sledovani ligy mistru nebo prehrani si zaznamu poradu, co jsem propasl) staci... Ale jako hlavni zdroj sledovani tv, to bych teda nedal :)))

MartinP

MartinP

přesně,to ještě žije pouze kvůli fotbalu,který mě vůbec nezajímá,za celý život jsem neviděl jediný fotbal

pierrepetr

hloupé názory

jen těch, kteří O2TV nemají a neví, co to vše umí.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

Janik

no,to je pravda,já ho nemám,protože jsem ho měl a stačilo,hnus fialovej,kdejakej stream z netu má lepší qualitu,než tento poblión

pierrepetr

fakt ale nemichejte dohromady dve zcela odlisny sluzby, O2TV jako iptv sluzba funguje dobre a je i v solidni kvalite, Air varianta (v podstate to same co Horizon GO nebo DIGIGO) je kvalitou shit ;)

MartinP

Všechny OTT služby na našem trhu stojí za houby.

bretah
Registrace: 9/2012

MartinP

to už jsme si vysvětlili,že TV na drátě je možná i z jiných zdrojů,TV svobodně vzduchem,kdekoliv a kdykoliv má smysl platit,proto o2 ne

pierrepetr

Ve své síti O2: IPTV O2TV má nastavenou vlastní šíři pásma kde jde pouze IPTV O2TV ..............zbytek pásma je používán na běžný internet a OTT služby O2 Air, Digi2GO ,Netflix atd..

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra