![]() |
|
Evolveo android box h4Potřebuji od někoho poradit,mám tento box.V nainstalovaných přehrávačích mi nejde u dvd přehrávaných z ext.disku listovat v menu dvd.Box mám zapojenej do recieveru potřebuju zvuk v 5.1.Dá se nainstalovat nějaký jiný přehrávač,který by přehrával dvd normálně a se zvukem 5.1?Díky |
radim123
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@AntošMám to krátce ještě jsem to nezkoušel a nedostal jsem se k tomu.Docela mně dostal manuál,v kterým absolutně nic není,předtím u WD live tv měl manuál asi 80 stran.Především mně štve ,že nemůžu normálně přehát DVD. V kodi mi nestále zadrhává obraz,v druhým playeru je to dobrý,ale ani u jednoho z nich jsem nepochopil jak se dostat do výběru skladeb.Asi jsem na novou techniku krátkej,používám to převážně na přehrávání hudby z ext.disku.Přitom Bluray z disku to bere normálně. |
radim123
![]() |
|
RE: Evolveo android box h4Mám to krátce ještě jsem to nezkoušel a nedostal jsem se k tomu.Docela mně dostal manuál,v kterým absolutně nic není,předtím u WD live tv měl manuál asi 80 stran.Především mně štve ,že nemůžu normálně přehát DVD. V kodi mi nestále zadrhává obraz,v druhým playeru je to dobrý,ale ani u jednoho z nich jsem nepochopil jak se dostat do výběru skladeb.Asi jsem na novou techniku krátkej,používám to převážně na přehrávání hudby z ext.disku.Přitom Bluray z disku to bere normálně. |
radim123
![]() |
|
@spykoTak jsi měl pravdu,bylo to v nastavení Kodi,bylo tam nastavený přehrát rovnou celý DVD.Jak ti jedou dývka?Mně nějak divně ,občas to zacuká. |
radim123
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |