Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Páteční a sobotní vichřice+sníh..jak jste na tom?

Tak se "pochlubte". Komu tady nepřežil satelit, nebo anténa, víkendovou vichřici, která na severu přešla dokonce do orkánu?
Ukazovali v Tv záběry z Krkonoš, kde vítr vyrval paraboly z domů i z držákem a šroubama.... Rv
Ty přívaly sněhu tomu taky asi nepřidaly.....
Bál jsem se, ale musim se pochlubit, že moje práce byla v létě dokonalá...ani se to nehnulo. R^

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Páteční a sobotní vichřice+sníh..jak jste...

u mě dobrý... :)))

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@palermo67

U mňa bol sneh na parabole v sobotu ráno keď som zapínal Televízor ako každé ráno tak mi nabehlo na HDčkách a na niektorých SDčkách od Skylinku žádný signál , tak sme zobrali metlu a dali sme dole ten sneh , teraz to šľape jak hodinky :laughing: mne išiel iba TV Lux a RTL Tele Letzebuerg

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

no u nas zadna vichrice nebyla takze dobry.ale pamatuju se na ten orkan kdysi.myslim 2007 Kirin? to bylo fakt husty.ten vitr to bylo jak lavina.parabola se jen klepala.ale vydrzelo to vsechno. 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

Praha naprosto bez větru a minimum sněhu. :)

konas
Registrace: 12/2014

No před týdnem mi foukalo docela do paraboly pár dní i signál vypadával tím chvěním.A opravdu semi hnula parabola na motoru Digipower SG2100A cca o nějakej ten milimetr zjistil to že mi nejdou některé TP na 16.Pink bez signálu.Jinak vše oká.Na 85E v poho i na 45W.Budu to řešit až při oteplení konzole na zdi na balkoně.Utahuji vše docela na doraz.Radějí mám vše nadzimenované šrouby délku hmoždinek šroubu.Zkouším sám na sobě jak udrží sto kilo zavěšené se pověsím sám na konzoly.A stejnak hnulo.Asi je rozdíl na parabole na pevno bez motoru kde to jde dotáhnout více.Je zajímavé že tu někdo nepíše o pohnuté nebo vyrvané parabole žeby tu byli samí profíci.Nebo to rvalo paraboli jen uživatelům co montovali amatéři.

Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.

ROSTA
Registrace: 1/2006

....nebo si nikdo nechce sypat popel na hlavu.....
Mám štěstí, že všechny paraboly mám na jihovýchodní kryté straně baráku, a jsou otočené na jih. Mít je na západní straně, tak to asi dobře nedopadlo, protože anténa na DVB-T, která na střeše být musí, se pohnula.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

Myslím, že většina z nás má paraboly na jih...:))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já mám paraboly v azimutálním rozsahu 114,3° až 246,8°.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

táhlovej

...to bylo myšleno s nadsázkou:)

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Však já jsem ironický nádech Tvého příspěvku v duchu ocenil - jen kdyby všichni řešili věci s přehledem a nadhledem jako Ty.Tož nechť sa daří.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

U mě na severu vichřice mnoho sněhu a obraz a ani zvuk se nehnul,

jenicek

žádný kšefty

v tomto směru,asi jsem moc poctivka

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra