Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

HBB Tv zpomalení

Při sledování televizních pořadů z Hbb TV se objevuje po 2-3 minutách vypadení obrazu, rotující kolečko jako při nabíjení, poté program 2-3min. a opět kolečko. Tv Philips 32 palce.
Je příčinou modem, pomalé ADSL nebo přenos bez drátu z I. patra do přízemí?
Poučte mě, děkuji

navrami
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBB Tv zpomalení

ahoj, môže to byť ozaj pomalý net, slabý wifi signál.Treba ho vyskúšať zapojiť priamo na kábel z routra a hneď zistíme,či je chyba v slabom wifi alebo nete.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Tak ja by som typoval na wifi, ak router je na poschodí/prízemí.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Ešte treba doplniť rušenie wifi siete, čo má za následok spomalenie prenosu dát. Ako uviedol nick romannitra, pripojiť priamo na kábel na router a hneď sa ukáže, kde je tenké hrdlo.

rolis7
Registrace: 8/2007

HBB Tv zpomalení

To samé dělalo mě pří wifi po natažení kabelu vše v pořádku!

gusepee
Registrace: 5/2014

Zkus na routeru nastavit pro wifi méně zatížený kanál. Některé kanály (1,11 a pod.)používají velcí provideři poblíž, a tam se nechytáš. Já používám kanál 4, na kterém mi, u nás, router ukázal nejmenší provoz.

konas
Registrace: 12/2014

V životě by mne nenapadlo připojovat televizor přes wifi. Je to nespolehlivé.

Martin79
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra