Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

modul Smit

Zdravím stretol sa už niekto s tým, že keď sa zasunie modul Smit do TV Samsung s DVB-S2, tak vypisuje že chyba karty. Karta je skylink a v poriadku, funguje na inom prístroji. Reklamoval som modul, dostal som nový, ktorý som následne znova zasunul do TV aj s kartou a znova vypisuje to iste, že chyba karta. Ešte by som dodal, že asi dva týždne fungovala všetko ako má. Je možne, že by telka nejako ničila tie moduly? Lebo nejde mi do hlavy, že by novy modul nešiel. Uvedené moduly som skúšal aj v rôznych sat. prístrojoch a taktiež vypisovalo,že chyba karty aj keď modul sa vždy inicializoval správne.

boban
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: modul Smit

Dělá mi to taky jedna karta v modulu Technisat Technicrypt mě to píše chyba karty ale přitom karta v jiných modulech nebo přijímačích jde takže taky netuším kde je zakopaný pes. A jiné karty v tom modulu Tecnisat jedou v pohodě jenom ta jedna né. :lookaround:

BOBSEN
Registrace: 9/2010

e to tento modul?
https://www.elektropeha.sk/satelitna-technika/dekodovacie-moduly/SKYLink?product_id=105

loop12

boban

Zdravím, mám modul Smit a TV Samsung z roku 2014 a bez problému to pracuje. Zkusil bych aktualizovat modul a TV + tovární nastavení TV.

Dobracisko
Registrace: 3/2014

karta je v module spravne vlozena?

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

@dvbinfo

....a modul v TV? On tam nějak, sice těžko, jde i opačně. ;)

konas
Registrace: 12/2014

@loop12

presne ten čo je na stránke

boban

@dvbinfo

jasne že je správne vložená, čítal si celý môj príspevok?

boban

@Dobracisko

Skusím, ale nedavam tomu nadej, skor si myslím, že to bude telka robiť, teda ked do nej vložim dobrý modul ako keby ho nejak zničilo hmm.

boban

@loop12

Nie je to prvý modul čo som montoval, vždy som presadzoval tuto značku pred neotionom, ten mi už nespolupracoval v niektorých značkách TV ale smit ten nikdy nerobil problémy

boban

Aktualuzoval si software na najnovsi ak by si mi napisal model televizora tak by som sa pokusil nieco zostit

loop12

@loop12

Neviem ho teraz z hlavy nie je to môj TV, to si kúpili a ja som im ho len spúšťal, ale dva fungujú čo si majitelia kúpili, také isté zatiaľ dobre aj bez aktualizácie.

boban

a soft je tam ten isty dufam a ked prelozis ten modul do ineho TV tak tiez tu kartu ndedetekuje? Uz jedene ma napada ze by to napajalo nejakymi viacerimi voltami v tom slot ako ma byt. Je to zaujimave ale stretool som sa stym aj 2 moduly zle a treti OK

loop12

@loop12

Ano ten istý, skúšal som to aj v TV inej aj v sat. prijímačoch aj iné karty a stále ta istá hláška,že smarkarta chyba. No nič neostáva len ísť reklamovať aj TV.

boban

@boban

Aj mne sa tak vidi samsung prev telefony, potom pracky a uz aj Tv sa im drbu

loop12

@loop12

No v piatok mam voľno tak pôjdem s nimi ho reklamovať a dám vedieť čo a ako...inač dik za snahu.

boban

Bobane taky mě to dvakrát udělalo na TV Samsung modul smith když jsem tatíkovi ladil programy najednou nejelo nic a vypisovalo to co píšeš docela to naštvalo musel jsem dát tovarko a všechno znova potom to nějak naskočilo a jede v pohodě.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

@boban

Kvůli sharpovi jsem smitha založil do šuplíku a použil jen neotion,teď s LG šel neotion do šuplády a smith je to správné,co tv-to jiný modul.Jen čahongu je to úplně fuk,ten běhá i s krabičkou od volejovek.Možná to chce tech/technycrypt,ten pomohl u více Tv

korkoran
Registrace: 10/2006

Ja davam modul Smit do tv vždy bez karty po naladeni tv a po zapnuti TV a utentizaci modulu s TV, pak davam kartu do modulu. Tuhle podobnou hlasku mi to napsalo, když jsem zasunul modul dohromady s kartou do TV Samsung a pak ji zapl.

HYPER
Registrace: 11/2010

@miky

Skúsim aj tovarko teda, ale prečo potom modul nefunguje ani v satelitnom prijímači, takú istú chybu to vypisuje. Ale za skušku nič nedám R^

boban

modul Smit

po 4 dnech co mi hrál LG se smith modulem ,dnes hlásí ,že ho nezná-komiš Rv Rv

korkoran

modul Smit

jo a ještě-zastrč správnou kartu

korkoran