![]() |
|
Skylink výměna kartyMám doma kartu Irdeto z 2010 a chtěl jsem ji dát do nového přijímače. Zjistil jsem že čip je částečně vylomený a v novém přijímači má špatný kontakt. Když požádám Skylink o výměnu kolik mě to bude stát a jaký typ karty dostanu ? Předpokládám že M7 to bych byl v pr.... |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Skylink výměna kartyPokud není nějak poškozen čip a jedná se pouze o vylomenou sim kartu tak bych to podlepil a jel bych dál několik karet jsem již podlepil a nikdy jsem se nesetkal s tím, že by byl problém dostat kartu do modulu nebo čtečky a všechny fungují O.K. Podlepuji to papírovým samolepícím štítkem, který upravím tak aby dostatečně překrýval SIM kartu. Pokud je SIM karta funkční tak podstupovat martyrium s výměnou karty je dle mého názoru ztráta času a peněz. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna kartyTak,tak, do väčšiny čítačiek a modulov to bez problémov aj podlepené vleze, môže sa nájsť výnimka, ale z mojích skúsenosti som sa ešte s prípadom aby karta s podlepeným čípom do čitačky nešla, nestretol, ba naopak, ta diera je skôr väčšia, ako má byť, viď v nedávnej sérii openov 3 mini.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna kartyBěžně se podlepují i nepoškozené karty z důvodu lepšího dotyku s kontakty čtečky. Já používám samolepící papírové šítky - cenovky. Není důvod k výměně, zvláště když Skylink pošle místo karty ICE nebo Irdeto kartu M7. To už je lepší koupit starší použitou kartu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink výměna kartyAno, podlepit jak doporučují kolegové a bude to OK sloužit ještě dlouhá léta - vlastní zkušenost, kupovat jinou kartu, jak radí jeden místní komik ,je blbost![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |