![]() |
|
VU+SoloSE 2Dobrý den! Žiadam Vás o pomoc!Kúpil som VU+SoloSE verze2 a sú tam buqety,ktorých nepotrebujem,chcem ich vymazať,ale neviem ako?A druhá otázka-ako zastaviť abdetovanie nových staníc?Preblém že neviem po anglicky a kto mi nastavil nový prijímať,toho nechcem stále rušiť novými otázkami!Za Váš opdoveď vopred ďakujem! S pozdravom:Mgr.Šťavnický Štefan z Galanty |
Sotyasotya
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2kdo ti nastavil přijímač toho nechceš rušit![]() Český či slovenský návod není a není ani na internetu nebo se ti nechce hledat? A fascan nejde vypnout? Takže spíše začni tím že zde navštívíš sekci ABC a uč se! A nebo se obrať na prodejce kterému jsi dal vydělat protože solidní prodejce ti pomůže a poradí pokud jsi to koupil legálně a ne někde v rajchu či bůhvíkde a nevíš jak je vidno o přijímači ani ň tak taky nechápu proč!!!!! si kupuješ něco čemu absolutně nerozumíš. ![]() |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2bouguets jednoducho odstrániš cez DO zobrazíš všetky bouqety a stlačíš na DO menu a v Channellist odstrániš položku, ďalšia možnosť je cez program dreambox editDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@fitipaldiV ABC sa to fakt veľa dozvie o linuxe tam nie je úplne nič.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Boquet vymazes tak, ze zobrazis zoznam boquetov, prejdes sipkov na boquet ktory chces vymazat,stlacis menu, potvrdis vymazat polozku a bouquet je vymazany.A preco vypnut automaticke ladenie stanic? |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Páni, na to, že tomu nehovíš sis koupil docela nabušenou mašinu. S angličtinou Ti pomůže překladač na netu, a jak ti tu doporučují studuj různá sk/cz fóra, protože každou chvíli narazíš na něco, co ti nebude vyhovovat. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2sat fór ktoré sa venujú VU+ je dosť aj cz/sk jazykuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2typický príspevok.Predpokladám že ten chudák čo si kúpil tento prijímač tu študoval predtým príspevky čo kúpiť. Kúpil čo sa tu vždy radí. A teraz toto - je za (nevhodné slovo)a, kúpil niečo čomu nerozumie, nastavený prijímač mu nebude vyhovovať. To sú novinky pre väčšinu natešených nových majiteľov E2. Rád by som vedel, ktorý predajca, ktorému dal "vydělat" ťažké miliony mu bude robiť poradcu a nastavovať každú somarinu. Rád by som vedel či fittipaldi už skúšal hľadať návod na E2 a na pluginy na internete? Tak pekný slnečný a ľadový víkend. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Nevím proč si kupují lidi přístroje,kterým nebudou rozumět se svými schopnosti nikdy, kup si obečejný laciný přístroj, kartu sky link a neotravuj zde!!!!!!![]() Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@heryasi proto ze ty levny pristroje jsou nefunkcni m.... 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2I levné přijímače fungují velmi dobře. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@jam fmNefunkční? Mám 4,+ jeden linuxový, a fungují jak z praku. Třeba na Opticum x403HD nenechám dopustit. Pokud netýráš síťovou kartu, což je tam trochu slabina, tak jede v pohodě. |
konas
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2ale on to hery myslel jako vtip prece " kup si skylink a nevotravuj tady" 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Podle mě to hery myslel úplně vážně. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Nerad bych se pletl, ale myslím, že Dagy2 tu loni napsal několik bodů, o radách laikům, ohledně koupě nového boxu. |
konas
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2tak ono je to stejny jako s autem i s holkou.-zalezi co od toho ocekavas a k cemu to hodlas pouzivat 😀ten topic to uz se asi nenajde zejo ? |
jam fm
![]() |
|
@jam fmHledám, hledám, protože mě to tenkrát velmi zaujalo. Zatím nic... |
konas
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2No chudáka čo založil tento topic,ste dobre zdrbali a už sa bojí ozvať.V niečom máte pravdu,kúpil si niečo o čom nemá ani šajnu,je to vysoký Level aj pre skúseného saťáka,nie to pre laika,čo ani nevie čo je Enigma2.No inšie mu neostáva,len sa obrátiť na toho čo mu to nastavoval,prípadne predal.On ho nechce otravovať a nás už môže,čo mu budeme a ako radiť,keď o tom nemá ani šajnu,čo vlastné má za STB?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Je to dobrý přístroj, ale ne pro každého. Dá se koupit přednastavený a pak stačí jen doladit k obrazu svému, což úplně stačí. Kdo chce víc, musí hledat a studovat. V klidu, nespěchat a používat selský rozum. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekTaky jsem o něm uvažoval, ale nejdříve jsem v bazaru, za 700 koupil starý linuxový AZbox premium s E2, abych zjistil, že takovéhle mašiny doma opravdu nepotřebuji. Moje satelitní aktivity jsou omezené na běžný příjem, a nějaké feedy. Trochu jsem se naučil instalovat E2, a systemem hledání na fórech, a hlavně systemem pokus - omyl, a všechno znova. Tím se člověk naučí nejvíc. Na to ale běžný uživatel nemá čas, náladu, a třeba ani buňky. Mám v PC na druhém HDD linux Mint, ale sat boxy mají svou specifiku, kterou zdaleka nevyužii, takže VU doma nemám. |
konas
![]() |
|
@vlcekĎakujem pekne za Vaše povzbudzujúce slová!Bude to tak,ako ste písali,budem hledat a studovat!Ešte raz vďaka za odpoveď! |
Sotyasotya
![]() |
|
@vlčekVU+ Solo SE Backup Images /začni nejako takto na nete sú hotové zálohy / aj ja som začínal od nuly a dnes valím na 3 linuxox . |
pisco
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@piscobackup mu nepomôže on to už má nastavené len to chce upraviť podľa seba a čo jemu vyhovuje a to si musí buď sám alebo dať to niekomu nastaviť podľa svojich požiadaviekDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
Svuj názorSom veľmisklamaný!Som si myslel,že na tej fore pomôžu ľudia medzi sebou,ale NIE!Vysmyevajú sa jeden druhému -pravda nie všetci-tým ostatním predsa ďakujem! |
Sotyasotya
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2Som veľmi sklamaný!Som si myslel,že na tej fore pomôžu ľudia medzi sebou,ale NIE!Vysmyevajú sa jeden druhému -pravda nie všetci-tým ostatním predsa ďakujem! |
Sotyasotya
![]() |
|
RE: VU+SoloSE 2A jak to vlastně dopadlo, pane magistře? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
![]() |