![]() |
|
Aktivace staré Skylink Ice kartyPřátelé mám starší kartu Skylink typu Ice(11 místné číslo).Když vlezu do Zákaznická zóna a zadám číslo karty tak se objeví Registrace karty objeví se Stávající zákazník a Nový zákazník.Mám zvolit Nový?V rubrice Ceník je reaktivační poplatek 299 Kč a když dám Objednat tak se objevím zase u Stávající a Nový zákazník po zadání čísla karty.Takže asi dát nový, že jo?Jak říkám, karta nebyla použita cca 3 roky a možná víc.Přijímač je Amiko Alien.Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJestli už máš nějakou ragistrovanou kartu, tak dáš stávající, pokud nemáš takdej nový. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyReaktivační poplatek se do konce ledna neplatí |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKdyž zvolím stávající a napíšu číslo karty tak tam naskočí Zadaná karta není registrovaná, zadejte číslo nějaké již používané karty.Pokud zatím žádnou nemáte, registrujte se jako nový zákazník.Bohužel žádnou jinou nemám.Takže karta už je asi v háji ne?Díky |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyNe,uděláš její novou registraci(pokud nemáš ještě jinou zaregistrovanou kartu,tak jsi nový zákazník).Pak zaplatíš tem reaktivační(je to v ajci za 0 kč) a já pak hned dobil sms za těch 25kč a rozjela se. |
pichac
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartySuper, děkuju, zkusím hned |
oldies26
![]() |
|
@oldies26Není v háji,já jsem takhle oživil 3 karty,dokonce jednu spárovanou se satem.Pokud nemáš žádnou jinou,tak potřebuješ kamaráda,kterej ji přidá ke svéu účtu jako novou a pak ji jen převede na tebe.Musíš ale hned zaplatit aspoň smskou 25,-Ostatní v PM,můžu ti poradit |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKamaráda nepotřebuje a nic platit nemusí, pokud ji nechce hned používat. |
sirda
![]() |
|
@sirdaMěl jsem podobný dojem,ale pro jistotu jsem jim to cálnul |
korkoran
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartySP bude platné 1 den a po tuto dobu bude karta funkční po oživení ve funkční čtečce. |
sirda
![]() |
|
@korkoranMuže ji zaregistrovat jako nový zákazník,nepotřebuje žádného kamaráda a přeregistrovávat...(dělal jsem to tento týden) |
pichac
![]() |
|
@sirdaA písni jak to teda děláš ty,bude se to ještě hodit |
korkoran
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyPo registracii ma jeden den platnost, doba na rozbehnutie. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyPřesně tak Sirda, kapitán je mimo![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
korkoránPostupuji přesně podle instrukcí na webu Skylinku protože ani jinak se to dělat nedá. |
sirda
![]() |
|
@pichacteď jsem to pochopil.Zajimavá skušenost,ta karta pak jednomu narušovala sharink,zastavoval se mu na 1-2 vt.několikrát za večer,vytáhl ji a OK |
korkoran
![]() |
|
@drobečekPravda-jak ta jedle,drbal jsem se pravou rukou za levým uchem![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKluci registrace se povedla, dokonce poplatek O Kč jak psal pichac.Platnost do zítra.Akorát karta nechce naběhnout.Mám zapnutý plugin mcas 1.0.17 ale nic se neděje.Program ČT2 HD.Provedl jsem i reautorizaci karty, ale nic se neděje.Uvidíme, třeba to bude trvat... |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyPozri si na nej zápisy.Hore píšeš, že sa nepoužívala 3 roky, ak tam máš zápisy staršie ako 3 roky, tak ju už Ty asi ťažko rozchodíš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyČo hovoria zápisy?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyTak to o těch zápisech nevím, kde zjistím.Když vlezu do mcas, zmáčknu červený a dále information, tak tam je akorát Software version 1.0.17 a Compiled Time Mar 26 2013.Karta je v uni čtečce.Možná zkusit nahrát novější mcas? |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyotevri si v menu tu kartu tam jsou ty zapisy |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKde to prosím najdu, nikdy jsem to nehledal(Amiko Alien SHD 8900 Alien)? |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMenu-podmienený prístup atď...Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJeště chci podotknout, že používám Spark |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyno kazda masina to ma jinak oznaceny.cas.ci.neco takovyho |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |