![]() |
|
Aktivace staré Skylink Ice kartyPřátelé mám starší kartu Skylink typu Ice(11 místné číslo).Když vlezu do Zákaznická zóna a zadám číslo karty tak se objeví Registrace karty objeví se Stávající zákazník a Nový zákazník.Mám zvolit Nový?V rubrice Ceník je reaktivační poplatek 299 Kč a když dám Objednat tak se objevím zase u Stávající a Nový zákazník po zadání čísla karty.Takže asi dát nový, že jo?Jak říkám, karta nebyla použita cca 3 roky a možná víc.Přijímač je Amiko Alien.Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyPánové, menu jsem prošel.Podmíněný přístup tady je, ale pouze volba Conax-vypnout/zapnout.Je samozřejmě vyplý, protože funguje jako univerzální čtečka.No zkusím to ještě přepnout do Enigmy, třeba tam něco najdu |
oldies26
![]() |
|
@letasrozchodil jsem i starší než 3 roky,ale musel jsem poslat 25 kč a až po půlnoci,divný,ale funkční |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyCommon Interface tam by mela byt ta karta tak otevrit |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyPokud opravdu nebyla 3 roky pouzivana, tak je velice pravdepodobne, ze uz ji nerozchodi... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
@008nesejčkuj,mě čtyřletá normál |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrZatiaľ mi prešli rukami 2 karty, ktoré mali staršie zápisy ako 3 roky, robil som čo som mohol,2 týždne, ráno,na obed, večer a aj v noci som posielal reautorizácie v rôzných prístrojoch a zápisy sa ani nehli.Bola iba jedná pomoc, zaslať to na skylink a tam už vedia, čo s tým,aspoň, že za to nič nepýtali.S kartami, ktoré majú zápisy do troch rokov, žiadný problém.Za posledný mesiac som reaktivoval cez 10 kusov a všetky ok.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
pierrepetrMáš zrejme zlaté ručičky.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasasi jo,dělal jsem několik karet naráz,když máme tu amnestii a prošly všechny,útočil jsem od večera a nic,po půlnoci na první klik jely všechny |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKluci žádný podmíněný přístup v Amiku ve Sparku není, jen to co jsem psal.Teď jsem nainstaloval poslední Spark 12/2016 tak uvidíme.... |
oldies26
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJa myslím, že určite je, zatiaľ v každom Amiku som to našiel.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
pierrepetrVeď aj ja som sa snažil tu amnestiu využiť, december, január, všetko čo sa mi tu povalovalo deaktivované,tak som to reaktivoval.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasta vidíš,já jsem registroval původně spárovanou výměnu a taky prošla i aktivace zadáčo |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyKluci dal jsem poslední MCAS a ČT2 HD.....................teď naběhlo po reautorizaci karti za 50 sekund.Díky za všechny rady. |
oldies26
![]() |
|
@oldies26bomba bombička |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMě naběhly do minuty všechny takto oživované karty, ale nebyly používané mezi 1 - 2 roky, přes 3 roky nebyla žádná. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@pierrepetrU mě jedna spárovaná,po oživení zůstala dál spárovaná s topfieldem 2060-jinak vhodným pro starou pani,co nic nešteluje-neumí![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJa som pred časom dostal kartu ice, kde zapisy boli ešte z roku 2011, no nech som robil, čo som mohol, karta na nič nereagovala, zápisy tam stále boli tie isté, tak som ju poslal do skylinku s popisom problému, uvidíme,čo s tým urobia.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJa som tiež musel poslať kartu do Skylinku a nerozchodili ju alebo nechceli. Pýtali 20 € za náhradnú. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Kartu neni možné registrovatChlapi,mě ICE hlásí na webu,kartu není možné registrovat,zmizela mi už dřív z účtu.,tak jsem to zkusil a nic.Byla to výměna za roční 1kč cslink 666.Jak to vykouzlím?Karta 666 hlásí ,že je již registrovaná.Půjdou probudit? |
boctock
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@boctockVšetko to tu máš popísané, ako postupovať,preberalo sa to tu v tejto téme.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyZájdi do predajne, tam zápisy prečítajú. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@ oldies26Ve sparku zapneš multicas -červené tl.start osd- slot- cryptoworks-ok-available entetitlements- ok- operator - FFFFF -OK a koukáš na zápisy![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@letasTakže - zápisy na ni mám nejposlednější z července 2013.Tudíž pomůže jen poslat do Ostravy?Chápu to spravně?A kolik mne to bude stát? |
boctock
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyJJ, chápeš to správne.Zostáva zrejme iba to poslať na Skylink.Nestálo má to nič, akurát poštovné, čo som zaplatil za doporučenú zásielku.Skús ešte fintu pierrepetra.vraj mu to po polnoci nabehlo.Ak sa mi pritrafí taká karta, tak to aj ja vyskúšam, hoci tomu moc neverím![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyTiež som nevedel pár dní rozchodiť ICE ktorá sa od 2012 nepoužila a nebola ani vložená v boxe; v predajni so SAT som to strčil do GoSAT skylink ready boxu, cez web skylinku sme klikli na reautorizovat a az som neveril ked sa krata behom 30 sekund rozbehla :-) predtým som skúšal starší cryptoworks CI modul, dreambox, Arivu, openbox a nepohol som s tým... skúsili ste zájsť niekam kde majú niake nové skylink ready boxy a strčiť kartu tam pred tým ako ste to poslali do skylinku ? v cryptoworks režime som ju nerozchodil, v Irdeto skylink ready nabehla karta po 5 rokoch nepoužívania takmer hned. Následne fungovala a doteraz druhý mesiac funguje aj v arive pod cryptoworks a zápisy bežia,- možno to chce na rozbehnutie takej starej karty naozaj irdeto čítačku keď ani oficiálny cryptoworks CI modul to nerozchodil ani po 12 hodinách a asi 6tich reautorizáciách |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |