![]() |
|
Aktivace staré Skylink Ice kartyPřátelé mám starší kartu Skylink typu Ice(11 místné číslo).Když vlezu do Zákaznická zóna a zadám číslo karty tak se objeví Registrace karty objeví se Stávající zákazník a Nový zákazník.Mám zvolit Nový?V rubrice Ceník je reaktivační poplatek 299 Kč a když dám Objednat tak se objevím zase u Stávající a Nový zákazník po zadání čísla karty.Takže asi dát nový, že jo?Jak říkám, karta nebyla použita cca 3 roky a možná víc.Přijímač je Amiko Alien.Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
fajn, fungujeDíky za tip, měl jsem v baráku jednu dávno propadlou a teď si ji zkusil jen tak pro srandu aktivovat. Po první reautorizaci ne, ale po odpojení přístroje na 10 sekund a znovu autorizaci to naběhlo za cca 20-30 sekund. Bez placení, není potřeba SMS za 25 Kč. Platit serpo na dvou kartách ale neplánuju, tak ji zas za rok zablokujou. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
MaTToSNič nové nepíšeš, keď hovoríš, že to treba rozchodiť v Skylink ready prístrojoch, alebo v Irdeto moduli, všetko to som skúšal a nie v jedno type, nič nepomohlo, len či tá tvoja karta naozaj mala 5 ročné zápisy, kontroloval si to pred rozbehnutím?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMám stejné zkušenosti. Žádné SMS poplatky nejsou třeba, stačí reatorizace karty v Irdeto čtečce nebo modulu. Dneska jsem takto rozchodil kartu s SP do 19.1. i když nevím jak dlouho půjde,ale vím že je funkční po zaplacení některého z poplatků. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
letasahoj, kontroloval v dreamboxe a zapisy boli datovane 2011; majitelia karty sa ku koncu roka stahovali a v novostavbe nebol sat takze karta realne od konca 2011 - zaciatku 2012 bola off v sufliku ; teraz sa stahovali opet na konci roka do vlastneho domu tak ju chceli ozivit, bezplatne som ju opet zaregistroval-aktivoval, zaplatil 40€ rocny SERPO no lenze karta nesla :-) tak som skumal vsetko mozne, skusal aj to jedine oficialne co som mal (8rocny origo CI modul cryptoworks) no proste nic nezabralo. V predajni sme to vlozili do niakeho boxu GoSat skylink ready co mali za 89€, na telefone cez webu skylinku som dal reautorizovat a ako som na to klikol max. 30 sekund preslo a spustila sa stv1 HD; karta od tej doby hraje v Arive 103 bezproblemov v cryptoworks rezime,- tyzden som sa s tym hral v rôznych boxoch no pod cryptoworks jednoducho ta karta nikdy neozila ani v oficialnom module a to uz dokonca som mal na nej zopar zapisov datovanych 2016 takze oni tam zjavne prechadzali po cely cas akurat ze karta nic nedekodovala v ziadnom boxe... tiez som tu cital forum a uz som sa chystal poslat do skylinku ale neodolal som ist do nedalekej predajne, poprosit predavaca ktory to ochotne dal do gosat boxu co tam mal zapnuty na policke a nastal zazrak :-) od toho momentu sa uz vsetky datumy na karte premenili na 2016.Ci tam opät skylink nenarobil nejaku kulehu ze takto stare karty proste v cryptoworks rezime nejdu ozivit pretoze ten moj modul s inou ICE kartou bezi uz roky no ani s touto kartou nepohol a to som aj volal do skylinku ze mam to ofiko cele a zaplatene, poslali zapisy a nic ani potom co som to celu noc nechal bezat. |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
není potřeba Skylink readyVrazil jsem ji do toho nejlevnějšího přístroje Polygon medium, stál litr. Karta se rozjela, jak jsem psal. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyA jak dlouho byla propadlá ?Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyVeď práve, bavime sa o kartách zo zápismi staršími , ako 3 roky.Ostatné idú rozchodiť v hoci čom.Ja som mal zatiaľ iba dve, ktoré mali zápisy staršie,ako 3 roky a ani jedna sa nehla.Ostatné bez problémov do pol minúty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasja mám podobné skúsenosti ako Ty. Tiež dve karty neviem rozchodiť, ostatných asi 5 nebol problém |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMajú to nadstavené tak, aby sa to po troch rokoch už nedalo len tak hocikde rozchodiť.Pri prvej vlani som konzultoval s ľudmi zo Skylinku, čo to majú na starosti a tam mi bolo púovedané, že karta so zápismi staršíma,ako 3 roky by sa malá dať rozchodiť, lôn u ních,tak im to aj vždy posielám.No, ale tu niektorí píšu, že sa im aj staršie,ako 3 roky podarilo rozbehnúť, tak neviem, kde je pravda, mne zatiaľ nie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMne po troch rokoch ani v ich servise kartu nerozchodili. Pritom bola nepoškodená, ako nová. Nenamáhali sa, radšej mi oznámili, že musím kúpiť náhradnú za 20 €. A tak som prišiel o ICE kartu aj o peniaze. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyVčera jsem znovu registroval kartu Irdeto a nenaběhla nikde po konzultaci se Skylinkem mě odepsali že pokud karta nebyla déle než 2 roky používána tak je potřeba ji poslat k nim pro načtení aktivačních dat, že běžné autorizační zápisy ji nerozběhnou a v těchto případech svítí hláška E30-4a ta se mě opravdu zobrazuje takže uvidím jestli ji rozchoděj. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
letasmě jo a nebyl to žádný skylinkvredyirdetokrám,ale stařičký medialinkblackpanther uni čtečka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrNo dnes po polnoci sa uvidí.Mám tu 2 karty zo zápismi 5 a6/2013,čiže E30-4,samozrejme celodenné reautorizácie nepomáhajú.Potreboval by som Tvoje zlaté ručičky.Uvidíme.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasto není v rukách,stačí trpělivost a šikovnej přijímač |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyMám tu zo 10 druhov, ktoré doporučuješ?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasnevím,loterie |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyAni ťuk.Uvidím,poslal som pred týždňom do Ostravy jednu, čo poriešia.Vlani mi jednu vrátili ai za dva tyždne rozchodenú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Aktivace staré Skylink Ice kartyTakže jak si myslíte,že jsem dopadl s reaktivací?Se skylinkem jsem si psal i chatoval,bylo mi řečeno,že karta ,kterou chci reaktivovat je karta cs link,nejde ani vyměnit za M7.Ona ta karta je ale skylink ICE výměna,což je asi nezajímá,nebo co. |
boctock
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@boctocktakze jsi od soudu odchazel s presvedcenim ze jsi se vlastne pokousal ty sam 😀 nic neobvykleho.ten jejich chat znam. |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jam fmJenomže nevím,zda jsem vůl já nebo oni,cs link nemám!Jen dvě výměny ICE,z toho jedna je běžné používaná,a druhou jsem chtěl obnovit,a prý to nejde. |
boctock
![]() |
|
@boctocktak jim to pošli |
pierrepetr
![]() |
|
@letasProsímtě,poslat tu kartu jim asi mám doporučeně?,že? |
boctock
![]() |
|
@boctockurčitě ,je to za 55,- |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranserpo na 14 dnů |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpoštovné,doporučeně.Já platím zrovna teď serpo 70,-na měsíc |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |