Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Oneskoreny nabeh CT programov

po nedavnom preladovani mam trocha problem s ladenim programov CT na novom transponderi, respektive s rychlostou ich nabehu. V ramci transpondera prepinanie funguje ako tak dobre, pri prepnuti z ineho transpondera na CT program tento nabieha 3-4 sekundy. Uz sa mi aj stalo, ze sa prijimac sekol. Je to na VUplus duo, VTI image 9.0.1. Ma niekto podobnu skusenost? Riesi to pripadne nejaky update?

JanoHels
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@Maneto

Najvyššia je 12363. To len pre upresnenie, lebo v poslednom čase sa mi 2x stalo, že z tejto frekvencie mi nešiel ani jeden program. Po výmene konvertora všetko OK.

emo53
Registrace: 3/2009

Maneto

vyskusam, moznoaj tak, ze pojdem do nizsej verzie VTI, vtedy flash tak zapratana nebola. Ale tak ci tak nevidim problem vo flash, v pohode mi to predtym fungovalo aj vtedy, ked som mal len nejakych 5MB volnych. Jedine to davalo hlasku pri pokuse o instalaciu dalsieho pluginu, vyhodilo to upozornenie. Chova sa to tak, akoby mali tunery problem so spracovanim signalu z toho konkretneho transpondera.

JanoHels

JanoHels

pokud to robí na jediném TP,tak si oprav železo HW,ty kondíky z Lanškrouna,třeba

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Asi pol roka dozadu som menil asi 6 elytov na doske :-) Prijimac postupne kolaboval az zkolaboval. Ked som to otvoril, jeden elyt sa dal identifikovat hned ako zly, vymenil som este nejake dalsie okolo s tym, ze neskor dovymienam ostatne, ci uz sa to rozbehne alebo nie. Prijimac nabehol, no vo vymene som zatial nepokracoval, mozno je cas ...

JanoHels

@JanoHels

tyhle kávovary maj malou životnost ,prostě elyty nemaj rádi vedro

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra