![]() |
|
Cs Link karta Skylink KartaDobrý deň. Mám doma staršie karty CsLink a Skylink Irdeto, hľadal som na skylink stránke v sekcii Overenie služieb na karte , kde som napísal číslo jednej aj druhej karty, a výsledok bol : Chyba overenia karty - Neplatná karta. Máte skúsenosť, že či sa dá zaregistrovať normálne Skylink Irdeto karta, aj keď som ju kúpil možno aj 2 roky dozadu ? Ďakujem |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@hrenssdo 3 let ji můžeš zaregistrovat na své jméno,ke svému ůčtu,přes 3 roky poslat do skylinku pro načtení.Ale máš čas jen do 31.01.Pak ta akce končí |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@hrenssAno znovu zaregistrovat a to do konce ledna grátis.Včera jsem znovu registroval kartu Irdeto a nenaběhla nikde po konzultaci se Skylinkem mě odepsali že pokud karta nebyla déle než 2 roky používána tak je potřeba ji poslat k nim pro načtení aktivačních dat, že běžné autorizační zápisy ji nerozběhnou a v těchto případech svítí hláška E30-4 a ta se mě opravdu zobrazuje takže uvidím jestli ji rozchoděj. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Cs Link karta Skylink KartaSuper písal som aj do Skylink, lebo tá karta je možno aj staršia ako 3 roky. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@hrenssTak s tou je to sázka do loterie,může/nemůže |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |