Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink zvysuje ser.poplatok a niektore baliky od

...od 1.3.2017 zvysene poplatky v Skylinku...napr.serpo 3.60eur/mes...atd

romualdo8
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

já mám kombi, ale když @romualdo8 zmiňoval i balíčky tak jsem zpozorněl :)))

Hexy
Registrace: 9/2016

@romualdo8

Mám na Teba , otázku , ak je to to naozaj pravda ? , že budú zvyšovať serpo. na 03,60 € mesačne ? , a máš to z vlastných zdrojov ? :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

ja to vidím tak

Ja to vidím tak
(Multi na 14,80 €, Multi HD na 25,90 € , Kombi na 18,90 € A Flexi 7 na 12,90 €), je to len moja úvaha , neviem ako vi ale asi to bude tak podľa mňa :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

RE: Skylink zvysuje ser.poplatok a niektore ba...

Mne je to jedno ja ignorujem kazdu firmu ktora meni ceny len perto, ze je novy rok. A to ich uz bolo .....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nevim cemu se divite ,bylo to v novinkach 2017 ,uz sem to tu psal :8)

matino300
Registrace: 5/2012

To mě mrzí že mě jejich omylem udělali VIP kartu a ta po kontrole na Skylinku říká že je zaplacená do roku 2099. To bude suma až to budou chtit zaplatit zpětně. To už tady ale asi nebudu.

Modřina
Registrace: 1/2006

franck@ Co je zdarma z toho, co bude mít Skylink za stovku? Možná pár SD mazanic, jinak nic. Ale tvoje rada na přechod na placenej balík je skvělá, skoro bych řekl, že jim děláš obchoďáka :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Jasně, já jsem obchodní zástupce TivuSat, Rai a teď i Skylinku. :)) Ještě zbývá BBC a ARD/ZDF.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

V Taliansku zvýšia koncesionársky poplatok zo 101 eur na 200 eur ročne. Ten TivuSat zadarmo bude viac zadarmo? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

takze si to ted jeste muzu zaplatit dopredu trebars na dva roky a ta platnost do mes/rok mi zustane ? nebudou mi to chtit prepocitat a tim padem zkratit ? vi to nekdo 😀
v podstate je otazka zustat nb odejit.serpo.geoblokace.

jam fm
Registrace: 10/2016

@petersk

Tak vtipy Ti moc nejdou. Rai nejen že nezvýší poplatek, ale od r.18 dokonce sníží na 90euro ročně. A TivuSat je zdarma, to máš pravdu. Víc zdarma ale nebude, víc to totiž nejde.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@jam fm

přesně tak,mám 3 karty udělaný na 6 let

korkoran
Registrace: 10/2006

@franck

Snívaj ďalej :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Nový cenník od 1.3.2017, servisný poplatok na rok 55,60 Eura.Menia sa ceny niektorých prémiových balíkov a pri ročnom predplatnom nebude11+1zadarmo.v poznámke je aj Niekoľkonásobná úhrada jednorazovej ročnej platby Servisného poplatku/predplatného programového balíčka, nezaručuje právo na čerpanie týchto služieb za súčasných cien aj po uplynutí 1 roka od úhrady. Skylink si vyhradzuje právo previesť tieto preplatky do kreditu zákazníka.

brzda
Registrace: 12/2009

Cennik predsa maju zverejneny na svojej stranke. Je platny od 1.3.2017 a serpo ide na 3,69€ mesacne alebo 55,60€ rocne.
V CR su ceny: 79 Kc mesacne alebo 1198 Kc rocne.

xpirin
Registrace: 4/2011

@xpirin

takze zdrazily o 9kc ale ubraly polovinu slovenskych programu.? tak to ma logiku.! 😀

jam fm

@jam fm

Ano, logika a la p. Glisnik.
A vsimol som si, ze tento pan bude zrejme buduci guverner CNB. Stanovil vyborny kurz CZK:EUR. Bravo!

Co vlastne znamena, ze zakaznici zo SR maju serpo zdrazene o viac ako 40%! Zakaznici z CR iba o necelych 13%.

xpirin
Registrace: 4/2011

a jeste to doplnim.na web SKL pisou slovenska karta za € a ceska karta za kc.takze se stehovanim je konec.! 😀

jam fm

@korkoran

pisou tam ze ti garantuji cenu predplatneho pouze na rok.zbytek do kreditu a dopocitat.jsou chytrejsi nez jsme si mysleli.😀

jam fm

Až to kapitánovi přepočítají, tak zjistí že místo do roku 2022 to má do 2018 :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

nepomer

Jasné Slováci zaplatia za menej programov viac reklam viac €.

Český zákazníci za viac programov zaplatia podstatne menej.

Pre porovnanie:

Mesačné cz/sk 2,92€ / 3,69
Rocne cz/sk 44,33 / 55,60
Mixbox rocne 73,27 / 71,88

Na SK zaplatime za 8 stanic určených pre SR a 2 univerzálne.

V CZ zaplatite za 14 staníc určených pre CR a 2 univerzálne.

Tak otvorte oči.

:)))

Podľa balička mixbox je jasné, že ceny by mali byť rovnaké ak nie nižšia za základ. Takže ďakujeme SkyLinku za odpad ktorý tam pridávajú a za ktorý si priplatíme.

domi357
Registrace: 5/2010

A myslite že niekto zo skylinku to tu aj čita?že ho zaujimaju zakaznici čo chcu s čim su nespok.?silne pochybujem.šlahnu cennik a zhasla fajka)pohundreme zaplatime a to je tak asi všetko:-)

RATT

@RATT

Já si myslím, že to čtou a říkají si bouře přejde a bude klid.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

No to určite:-):-):-)a ved možnost je.zmenit operatora.a o rok pride skylink s tym že jej zrastol počet zakaznikov:-):-)osobne si myslim že už ani nie je čo ponuknut zo strany tv.dnes pozreš film na nete a ta zabava ktoru akože ponukaju je už nezabavna.sledovanost klesa tak čo čakat?zadarmo už nič nebude.

RATT

*** Několikanásobná úhrada jednorázové roční platby Servisního poplatku/předplatného programového balíčku nezakládá právo na čerpání těchto služeb za stávajících cen také po uplynutí 1 roku od úhrady. Skylink si vyhrazuje právo převést tyto přeplatky do kreditu zákazníka.

Pak je asi dobrý platit vícenásobně rovnou ty 2 roky, protože o nich není v ceníku ani zmínka :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra