, sekce: Skylink |
|
SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíNevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu. |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
|
|
@Mopkynevim jak je to ve FIO a ani si kvuli tomu nebudu u nich delat ucet ale bylo mi receno od znameho bankere ze kdyz je to prevod takto z kc do € tak je to proste poplatek i v ramci ceske republiky a tech 7€ je jeste pry levny takze asi tak 😃 ale docela pochybuji ze by to bylo zdarma |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
FIO banka......už nemá v CŘ číslo účtu ve slovenském formátu a naopak, vše se děje jako klasický převod přes IBAN |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
|
|
Fio bankaje jedna možnost ( převody mezi CZ a SK jsou bez poplatků) a druhá možnost je pokud jde o zaplacení předplatného u Skylinku tak jednoduše platební katou rovněž bez poplatku |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
|
|
Cryptobox 650hd a kartyZeptám se znovu : lze v Cryptoboxu 650HD provozovat bez problémů dvě karty Skylinku jednu pro ČR a druhou pro SK? |
reign
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 12 |
|
|
@reignk tomu potrebujes ale jeste modul a musel by to nekdo otestovat aspon par dnu.ale teoreticky by to jit melo.urcite se tu nekdo najde kdo takhle pojede.😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
@jam fmAha, co jsem mezitím ten přijímač studoval na netu, takže modul přijde do CI slotu a do něj karta Skylinku? |
reign
|
|
Fio BankaJa viem, ze je tam nejaky poplatok, ked sa posiela z inych bank, viem, ze ked som robil prevod z mbanku do CZ v tvare IBAN do tusim Komercni Banky, tak platba presla hladko a poplatok mi neuctovali. U FIO som schvalne pisal, ze naj je popytat sa a poriesit zoci-voci, pretoze u nas na SK pisu o moznosti mat ucet aj v inej mene ako EUR. Medzi menami je aj CZK, len nepisu tam samozrejme o detailnych podmienkach.. Preto tato uvaha.. A ako spomenul "Shiraz" - platba kartou je dalsia z moznosti.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 221 |
|
|
volba regionuK té kartě musí mít českou zákaznickou reg.adresu a tam zaplatí online kartou jako kdekoli na internetu cizí e.shopNesmí ji asi ale převést.Já mám jednu českou a asi2-3 slovenské registrace--LEGÁLNĚ--ABY tu někdo nemoralizoval.Dost cizích karet za poslední léta je registrovaných s mými emaily a heslem,tak občas na nějakou kartu příjdu,když zadám to číslo karty v zák.zoně,tak se zbytek objeví |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujív pohode idu v citackach karty sk a aj cz spolu ...v jednom pristroji a neblbne to.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
@reignVyzkoušl jsem to v GM uni 9080 a ještě šaroval do kuchyně.Ten umí 4 karty na jednou |
korkoran
|
|
@korkoranno, my se uvidíme fyzicky za 14 dní, takže to vezmu na sebe a přivezu mu to, díky |
reign
|
|
@reignICE do čítačky, modul podľa tej druhej ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíMám 2 karty registrované na stejnou adresu v ČR a jednu z nich jsem měl přepnutou na SK region. Teď po "převratu" mi tak zůstla země instalace Slovensko, byť s adresou v ČR. Chtěl jsem na ní zaplatit servisní poplatek na 2 roky (je uhrazen do 5.3), ale už to nejde - lze buď na rok nebo měsíčně inkasem. Na infolince Skylinku mi řekli, že je to kvůli tomu Slovensku, kde to už na 2 roky zaplatit nejde. Protože mám kartu registrovanou na českou adresu, můžu jí prý přepnout zpět na ČR a pak to na 2 roky půjde, ale zpět na Slovensko už mi to pak přepnout nedovolí. Zaráží mě ale, že na tam jsou stále ještě ceny v Kč, když by pro Slovensko měly být po novu v eurech. Tak nevím, jestli to tak mají všichni a změní se to na eura až později, nebo jestli je to tím, že mám tu adresu v ČR na obou kartách a jedna zůstala viset jako slovenská. Pokud by mi to i na ní zůstalo za české ceny, tak by byla škoda to přepínat na ČR... Ví někdo, jak to je? |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
|
|
@Markilkoukni na skylink.sk |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
|
|
@Markilnech to tak a budeš nadále platit sk.programy a klidně na 2 roky za čs.šarži -79,-/měsíc.Já jsem si nechal jen jednu,kvůli té Primě atd,co potřebuje manželka.Jeden můj známý si nechal taky sk.s tím,že na primu půjde jeho žena vždy do ložnice na dvb-t a zůstanou mu sk. |
korkoran
|
|
ČERSTVÁ ZPRÁVA ! !tak teď zjišťuji,že mi SKYLINK překlopil i tu jedinou sk. kartu,co jsem si ponechal sk. region.Takže jde do tuhéjšího rosolu než jsem si myslel |
korkoran
|
|
@MarkilJe potřeba o tom tady houfně mluvit aby co nejdříve zrušili i tuhle poslední možnost která zatím zůstala. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíJe úplne jasné že toto je ďalšia z vecí ktorú Skylink absolútne, opakujem absolútne ani technicky, ani užívateľsky nezvládol.Legislatívne veci sú niečo iné, to je "štartovač". Aby Skylink pre tvorbu svojej webovej aplikácie pre správu kariet zamestnával neschopných "študentov" a anlytikov čo to absolútne nezvládnu je zrejme adekvátne zvyšovaniu servisných poplatkov - v úvodzovkách samozrejme. Absolútny amaterizmus a "úžerstvo" zo strany Skylinku. Iné sa k tomu ani nedá napísať. Hanba a maslo na hlave Skylinku. Sám tam mám jednu žiadosť o zmenu regiónu a absolútne bez odozvy, bez reakcie, bez potvrdenia, no skrátka somári. Pred 20 rokmi by som to naprogramoval lepšie. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
|
|
@BOBSENuž nezbylo vůbec nic |
korkoran
|
|
@korkoranMě to nepřepnuli... a na 2 roky mi to právě nejde kvůli nastavené zemi instalace na Slovensku. Tak nevím. Už vidím, jak teď nevyužiju možnosti si předplatit za lepší cenu a 1.3., až podraží, mi to stejně změní... |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
|
|
@Markilto sou drobáky,co tady píšeš ,tak ti PC sežralo víc |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
|
|
MarkilMůžeš být rád, že ti to nenechali zaplatit na 2 roky a nepřepli ti to až po zaplacení. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
@sirdajemu teď jde o to ,to vůbec zaplatit na 24 m. -to mu nejde na |
korkoran
|
|
@Markilaž tu budeš,tak rychle čti a konej podle PM,ať máš aspoň 20 měsíců po 70,-! ! ! ! |
korkoran
|
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíPodle toho co píše, tak chce jednu cz kartu a druhou sk, obě na cz adresu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|