![]() |
|
SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíNevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu. |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují@Frank11Pises,ze zadavatelia reklamy vyvijali tlak,aby sa reklama sledovala na uzemi,pre ktore bola urcena.Aj tak tym nic nedosiahnu.Neviem ako ostatny,ale ja ked zbadam reklamu automaticky prepinam a nakolko na vyber mam toho habadej tak sa velakrat na ten povodny program ani nevratim.Verim tomu,ze vela divakov robi to iste,takze tu reklamu aj tak malokto sleduje.Takze ta regionalizacia by mala zmysel iba kvoli pravam na filmy,ktore su zaplatene iba pre uzemie kde televizia sidli.Ale aj tak si nepomozu,lebo kto ich bude chciet sledovat sposob si najde tak ako aj ja.Isto nebudem sledovat tie ich priblble internacionalne verzie plne serialov,ktore nesledujem ani na ich originalnych verziach. |
mabo
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
@PoldaSMě překlopili dokonce uspanou kartu,kterou jsem jen 5.1.17.oživil po 3 letech,najednou koukám a bum českej region.Jakmile je v nastavení adresa a použití účtu v čr.tak je to jasné |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@maboKeby zadávatelia reklamy mali overené, že väčšina divákov reklamy nepozerá, komerčné televízie by skrachovali. Práve reklama im prináša najpodstatnejšiu časť príjmov a zadávatelia reklamy by nešli vyhadzovať peniaze len tak do luftu. Väčšina ľudí je veľmi ľahko ovplyvniteľných a reklamní manažéri majú na to špeciálne školenia. Ver mi, zisk to prináša.Ja nesledujem naživo žiadne komerčné TV, nieto ešte reklamy v nich, ale takýchto divákov, aj keď sa budeš možno čudovať, je minimum. O vysielacie práva ide až v druhom rade a skôr sa len používajú u týchto televízií ako výhovorka. Veď si uvedom, že Markíza a Nova majú rovnakého majiteľa, filmy sa na nich vystriedajú, takže tak či tak musí mať nakúpené práva pre obe krajiny. Obdobne JOJ a Prima. Je to len hra o reklamný koláč. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@maboEšte som zabudol. To by si sa čudoval, koľko priblblých ľudí sleduje to množstvo ich seriálov. Pardon. Malo to byť naopak. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíkorkoran@ Potíž je v tom, že to popisuješ akorát ty sám a nikdo jinej :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
první použití kartyVracím se s dotazem...Kartu pro bratránka (SK) jsem koupil, zaregistroval, zaplatil SERPO na 2roky. Čimelík na prodejně mi ovšem tvrdil, že první použití karty by mělo být v ČR, že Skylink zjistí adresu přístroje a potom už je to jedno. Celkem mně to zarazilo, nekecal? Sám satelit nemám a nechce se mi zrovna běhat po sídlišti a zvonit na lidi s parabolou na balkóně... |
reign
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@reignpřijímač pouze přijímá,nic nevysílá,tak skylink nikdy nezjistí,že koukáš ve švýcarsku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíTo regn: to, čo popisuješ je technicky nemožné. Miesto odkiaľ pozeráš sa dá zistiť iba vtedy, pokiaľ máš sat.prijímač pripojený na sieť (internet) a dotyčný pozná MAC adresu Tvojho konkrétneho prijímača. Nestačí mu ani IP, pretože Tvoj provider ju dynamicky mení. Dá sa to cez IP, ale len ak máš zakúpenú verejnú IP. Takže žiadny strach, v tomto prípade Veľký brat nenaslouchá. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
sledováníMně to přišlo divný a taky jsem ve střehu při vědomí jaký odborníci prodávají v elektru za ty úžasné platy... Ale byl obezřetný, nenabídl mi bonusovou ochranu před kosmickým zářením pouze mi spiklenecky odmítl první použití karty u nich na krámě. |
reign
![]() |
|
@reignJe to tak jak rolis a petr praví,znám několik lidí,co mají kartu po evropě,neb tam pobývají,kartu tam používaji,přesto ,že to VOP skylinku výslovně zakazují a nik je neodpojí.![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoran1) Kdo čte VOP?2) Nejedná-li protistrana úplně korektně, proč bych se tak měl chovat já? |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@takiV čem jedná protistrana nekorektně? Leda v tom, že doteď jednala benevolentně. Nechápu ty stížnosti a už vůbec nechápu hloupé řeči o dělení republiky, lidí se tenkrát opravdu na názor nikdo neptal. |
reign
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujízapricinili to televizie, ale doplatia na to skor operatori.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@reignA co myslíš, kdyby se byli tenkrát zeptali? Jak by dopadlo referendum o dělení (přesněji spíše o jejich odchodu z federace) na Slovensku?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerCo si tak pamatuji, tak v SR (kde jsem ještě v r. 1992 žil), bylo podle nějakých průzkumů cca 40-45% lidí pro rozdělení federace, v ČR ještě daleko méně. To, že si chlapci Mečiar s Klausem chtěli každý hrát na velké pány na svém území, je více než jasný a pravý důvod rozdělení federace. Na druhou stranu ty vztahy mezi CZ a SK lidmi nebyly nikdy lepší, než jsou po rozdělení. Ale to jsem už úplně OT. |
taki
![]() |
|
@takiMečiar s Klausem by si mohli chtít hrát na jekékoliv pány, ale oni sami dva tu federaci nerozdělili. Neměli na to kompetence. Asi připravili podmínky a dohody. Ale o naplnění těchto dohod hlasoval úplně někdo jiný.Ale máš pravu je to OT a každý na to má svůj názor. Souhlasím s tím,že vztahy jsou lepší. Ty jsi v SR žil, já tam jezdím (na východ) k příbuzným na dovolenou nebo třeba na Silvestra. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
děleníNa Slovensku bylo pro rozdělení více lidí než v Čechách, ale to se týkalo hlavně nacionalistického středního Považí a od Žiliny na sever, což bylo nějakých 30%. Co se týká uváděných vyšších výsledků doporučuji nastudovat téma spin doctoring. Důvod tak jako tak vyšší podpory rozdělení na Slovensku dobře popisuje Marian Leško v knize Mečiar a mečiarizmus plus si v rámci O. T. dovolím historický fakt o kterém se moc nemluví. Vznik Československa byl překotný a důvěra v nový stát byla na Slovensku podkopána nešťastným jednáním vlády kdy velení četnictva bylo dosazeno z Čech a vždy to bylo za trest, takže fakt výkvět, špatná reprezentace moci. Stejně tak bylo úřednicky odměňováno vedení znárodněných podniků takže reputace šla do kopru. S učebnic dějepisu byla vymazána eskalace nedorozumění v podobě vlastně občanské války kdy v okolí Bílých Karpat se regulérně střílelo. Proto bylo pro Slováky tak snadné kolaborovat s Němci a svoji nedůvěru nechat po půl století zneužít manipulátorem Mečiarem.Jen vysvětluji, neobhajuji, sám jsem se kvůli nacionalismu v mém rodišti rozhodl nevrátit se a zůstat v Čechách natrvalo. Podotýkám, že celé Slovensko není Žilina a od Popradu na východ mám pocit že vám lidi dávají srdce na dlani a rozdělení nesli nejhůře. |
reign
![]() |
|
dělení korekcePardon, ne odměňování ale obměňování |
reign
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíA já už jen doplním, že k rozdělení došlo protiústavně, neboť ve slovenské ústavě, přijaté tuším někdy v 09/1992, byla jako jediná možnost rozdělení federace uvedeno referendum. Demokratické rozdělení ČSFR je tedy jenom mýtus. Je sice hezké, že to bylo nekrvavě, ale byli jsme jediní z postkomunistických států, kde to proběhlo bez referenda, což považuji dodnes za ostudu.Ale abych se vrátil k tematu. Ani za hlubokého socíku nebyl v ČR dostupný 2. program slovenské televize a naopak. Jako zajímavost si pamatuji mlhavě nějaké dny či max. týden v roce českého večerníčku na SR a naopak. |
taki
![]() |
|
doplněníTakže za mě - zaplať pandu za RTVS. |
taki
![]() |
|
@takiO rozdělení federace není v Ústavě SR nic. Je tam jen toto o referendu:"Referendom sa potvrdí ústavný zákon o vstupe do štátneho zväzku s inými štátmi alebo o vystúpení z tohto zväzku." Když si vezmeš, že SR ze žádného svazku nevystupovala, ale dva státy téže federace se dohodli, že federaci prostě ukončí, tak tento článek se asi uplatnit nemůže. I tak se to zkrátka dá interpretovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerFederativní republika je jedním ze svazků. Ukončení či zrušení federace je upuštění od svazku = vystoupení ze svazku.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987Ale budiž. Jen se mi nezdá, že by ti, co připravovali "rozvod" za slovenskou stranu a začali psaním ústavy by byli tak hloupí, že by si dali do ústavy článek, který by se toho rozdělení týkal. S tím, že ho pak budou ignorovat.Je to o slovíčkaření, ale že by kvůli tomu riskovali nějakou neplatnost tohoto kroku? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerOni právě tak "hloupí" byli proto, že nikdo nepředpokládal, že by se to mohlo vyřešit jinak než referendem. To je na hlubší právní rozbor(y). Vždyť se také tehdy vedly dalekosáhlé diskuse, zda je vůbec možné v rámci existující federace přijmout ústavu de facto samostatného státu. Zkuste si odpovědět na otázky jaká byla (je i dnes) vymahatelnost práva? Jak bylo (je i dnes) právo ohýbáno? Ústavní soud SR v jednom svém usnesení tvrdil, že vzniku samostatného Slovenska mělo predcházet referendum. A co jako? Všechno už bylo rozjeté, připravené. Kdo by to zvrátil? Jedině lidi, pokud by zase vyšli do ulic. Frustrace z následného vývoje po ´89 se ale už v ´92 u lidí objevovaly. Kdo by se z té (i na Slovensku) mlčící většiny rozhodl tehdy nějak stávkovat či vyjadřovat odpor by byl ubit (minimálně argumentačně) SK nácky z HZDS a tehdejší SNS...Přicházejí do úvahu různé otázky. SK ústava byla platná de iure od 01.10.1992 (vyjma určitých částí). Mohla být však vůbec (byť částečně) fakticky platná opravdu před 01.01.1993? Historie ukáže... |
taki
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
![]() |
|
![]() |