![]() |
|
SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíNevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu. |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíA za tri roky se zacnou divit, ze je nabídka i v pozemaku za prachy.-) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERjá jim to říkám,ale neslyší,chtěj anténu,dostanou anténu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetra co ted davas za prijimace ? |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíJasne, chtej to, maj to a je dobře, ze jim to naznacujes. Jsem na to zvedav jak to cele dopadne. Hlavne ze strany skupiny TV Nova a TV Prima. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@jam fmteď už nic,všechno je pokryto,koukačům levně amíko,nové montáže nejsou,tak medialinky a vu sola jedou a drží |
pierrepetr
![]() |
|
Ke komu přejít?Mám další otázku. Přemýšlím o změně. Žijeme v bytě, ale máme dva přijímače a taky internet od O2, proto se chci zeptat, když bych chtěla přejít, co doporučujete? Satelit, tzv. kabelovku nebo co by se prostě co je dnes dobré, když by jsme i nadále chtěli sledovat i slo Slováky? Je něco takového? Není to finančně extrémně náročné? Jsme doma tři invalidní důchodci a přeci jen se u nás TV sleduje hodně... Co poradíte? Jsem prostě úplný laik... Děkuju moc. |
Drahocam
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Ke komu přejít?Zapomněla jsem zmínit, že žijeme v Hradci Králové... 😉 |
Drahocam
![]() |
|
@Drahocamuž jsi se s někým radila,nebo jen po netu?? |
pierrepetr
![]() |
|
drahoušiz toho O2 internetu bych urcite presel na upc internet.ale ofiko Slovensko uz bude horsi.😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíNěco jsem četla na netu, něco se radila s anténářem... Jenže on je ujetej na Skylink a pořád doporučuje jen ten... |
Drahocam
![]() |
|
drahoušilide jsou ruzne a zvlast nektere 😀 tak at ti ten ujetej skylinkar zaridi sdilecku na skylink 😀 zalezi co doma sledujete a kolik do toho chcete mesicne investovat.! takhle se to tezko vyhodnocuje |
jam fm
![]() |
|
@jam fmmá pravdu,předsedo |
pierrepetr
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíted jsem se koukal na skylink.sk 7 programu za 3,60€ tak to muzou vedet 😀 |
jam fm
![]() |
|
Ke komu přejít?Tak maximálně do 1200 na dvě TV a se stanicemi asi jako je u balíčku Kombi u Skylinku... No zkusím se radit a hledat dál... 😉Jinak ještě maličký dotaz. Jde ještě měnit region voláním? |
Drahocam
![]() |
|
@Drahocamjedině šarika,haf |
pierrepetr
![]() |
|
drahoušitak 1200 to je velkej rozstrel.do toho se vejde net a dve samostatne karty.napr upc net 100+ k tomu komfort tv a k tomu neco skl.digi.free.ale vse to bude bez tech sk.region prepnout jde.ale na zadost.a bude to uz za € na jejich strance je presny popis 😃 |
jam fm
![]() |
|
zmena regionuneviem co to za nezmysly sa spustaju v nemecky hovoriacich krajinach taketo problemy niesu preco?? a sme jedno ci nie potom naco je unia ked si kazdy robi co chce a skylink najma ten raz padne na hubu a prajem mu vela ludi odislo vela odchadza a vela odide ale kto chce kam pomozme mu tam ,....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
drahoušiasi bych dal upc net 100+ za 400 a k tomu komfort tv za 250 az to bude zase v akci a zbyde mi jeste k tomu skylink kombi za 387 a mam u toho i volne nemecke na Astra19 😃 tak nejak asi.asi to chce jeste promyslet |
jam fm
![]() |
|
cryptobox 650hd druhá kartaKluci, sám jedu na kabel,ale bratránek z Blavy mně poprosil, jestli bych na sebe nevzal od Skylinku kartu pro Česko - samozřejmě kvůli Primě. Receiver má Cryptobox 650hd, kartu Irdeto, čekají ho s druhou kartou nějaké záludnosti? Používat chce samozřejmě obě. |
reign
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@reigns tím rádiem ho určitě nečeká žádný problém,dokonce ani tu kartu by nemusel mít,takový je to kousek![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíPáni mam otazočku,ako sa bude dať platiť ser.poplatok keď budem mať druhú kartu pre Česko a ja som zo Slovenska.Pre CZ a SK je rozdielna cena,bude treba platit v Česku alebo sa to bude dat uhradiť z mojho účtu? |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@BejkaPřeveď si české číslo účtu do formátu IBANhttps://www.cnb.cz/cs/platebni_styk/iban/iban_napoveda.html a můžeš platit i ze slovenského bankovního účtu jako mezinárodní platbu. otázku finanční výhodnosti vynechám... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadujíMotanek79 - Ďakujem za info |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@BejkaAké jednoduché odhaliť porušenie VOP, že?![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
Platba do CZNo este by bolo pri platbach na zvazenie vyuzivat FIO Banku, kde maju aj prevody do CZ resp. CZK meny bez poplatku.. Zvazujem tuto moznost, ale najprv by som si vsetko overil priamo vo FIO.. Ine je pisane na nete a ine je zoci voci povedane..Nastatstie mne nic nemenili - regiony samovolne este.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 200 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299 | |
![]() |
|
![]() |