![]() |
|
ANTIK TV za 0,99€Zdravím, chcem sa opýtať tých čo majú antik ako to tam je .Aké sú vlastne tie programy v základe a v akej kvalite. Koľko je poplatok za zavedenie plus box. Díky za info.vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
Radkoosobne si myslím, ako som včera pozeral reklamy na Prima Plus, že účinok kroku geoblokácie je sebazničujúci![]() doteraz v SK vysielalo 10 staníc so slovenskými reklamami. české stanice vysielajú reklamu na české výrobky, české reťazce atď, myslím, že slovenskí diváci podvedome vnímajú tieto reklamy ako zahraničné a nikto si nepôjde kúpiť zubnú pastu do Brna pretože ju odporúča 9 z 10 českých zubárov. Po geoblokácii do slovenského reklamného koša pribudne 30% staníc cez slovenské verzie českých staníc, ktoré budú odkrajovať z reklamného koláča v SR. Si pomohli hnojky a narkozy ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Dagy2pozriem Ti to doma ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@Dzordzotak fajn. som teda zvedavy ktore tv stanice napises, ze skutocne slapu na 19E za 0,99eur. takze podla teba na website antiksat-u, nie su pravdive udaje ohladne SAT TV paketu PRE ZACIATOK?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
oprava19E na 16E...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Dzordzotvoj pohlad predajcu je iny ako ma ofiko web antik satu? moja malickost teda v zakl baliku pre zaciatok za 0,99eur/mesiac, vidi KINOSVET tv. narozdiel od tvojich akychsi predajnych bachoriek, ktore si uviedol vyssie...alebo su podla teba bachorky na ofiko webe antiku? https://www.parabola.cz/album/foto-984/ ![]() Popis fotografií: [1] Antik Sat_paket pre zaciatok Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: ANTIK TV za 0,99Hoši,ale ide hore aj antik.Neviem síce nakoľko,a určite to nebude 3,69€,ale na 0,99€ nezostávajú.A na Primu a Novu dojde taktiež.Týmto sa,ale absolútne nezastávam skylinku,skôr som opačného názoru. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: ANTIK TV za 0,99ako som povedal, ako hovorí klasik "počkejme až se zvedne kouř" a uvidíme najlepšie ponuky v apríli-máji. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@bohus31Ty si ma nepochopil - ja KINOSVET nepovažujem za základ a nemá to nič spoločné s PRE ZAČIATOK - tam samozrejme je.@dagy2 toto je aj pre Teba: Test channel 71 - Nova 72 - N. Cinema 73 - Smíchov 74 - Telka 75 - Fanda 76 - Prima (zatiaľ ide) 77 - Prima Cool 78 - Prima Love 79 - Prima Zoom 80 - Barrandov 81 - ČT - D 82 - ČT sport HD |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoDzordzo a co já stim?![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@Dzordzoa existuje u antiku niejaky iny balik za 0,99eur/mesiac?tv stanice co si vypisal dzordzo, su vysielne cez SAT 16E v cene 0,99eur/mesiac? vies napisat aj jasnu odpoved na jasne polozenu otazku??? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Dagy21. Takže tie testovacie pozície na svojom prijímači premenovať neviem - menoval som ich Bohusovi312. EPG sa zdá, že funguje normálne, teda až na chyby v diakritike 3. HbbTV sa dá poriešiť cez Multifeed na 23,5E - tam ho majú, čo viem a mám overené, ČT a STV1 - nie je viazané na kartu, beží mimo kódovania cez WEB de facto voľne (v TV mám primárne Freesat, takže mám overené, že to ide aj bez Skylink karty - program mám zakódovaný, ale HbbTV ide ...) 4. Antik ponúka aj archív s ich boxom, už od 0,99/mes. + regioálne stanice a zahraničné + napr. Óčko gold (to som celkom ocenil) |
Dzordzo
![]() |
|
nedavnosom v kamennej SAT predajni v MT chcel kupit LNB IBU single...predajca mi podal akysi silver sky a tvrdil ze LNB je kvalitnejsie lebo ma s.c. 0,1dB...obcas mam pocit ze elektroniku predavaju murari a stavby muruju pekari. Dzordzo dakujem, mozno by bolo ucelne a vhodne ak do buducna budes radsej predavat drevnu hmotu!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31neviem o žiadnom inom balíku za 0,99 EUR a áno, menované testovacie pozície v ňom zatiaľ idú. Pozri ak si to chceš nezáväzne otestovať a si niekde z okolia Trnavy, môžem Ti požičať aktuálny pár modul+karta - príp navrhni spôsob prebratia - záloha 50,- EUR vratná pri vrátení modulu a karty.Zadaj jednoznačnú otázku, dostaneš jednoznačnú odpoveď ... |
Dzordzo
![]() |
|
@bohus31To, že ma nepochopia 2 ľudia ešte neznamená, že si neobhájim to, čo predávam. Na to, aby som niekomu radil, potrebujem zistiť, čo vlastne chce, lenže to musí vedieť aj on a zbytočne nevyrývať, ak hneď nepočuje, čo chcel. Ponuku na zapožičanie voči Tebe sťahujem späť, v Tvojom prípade by to nebolo fér voči mne. Som zvyknutý jednať seriózne, nie napádať osobnými útokmi ... |
Dzordzo
![]() |
|
dobredzordzo...cestujem MT - BA okolo Trnavy. napis mi do PM kontakt, dohodneme sa.apropo, nazov vlakna aj moje otazky su stale o pakete za 0,99eur/mesiac... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Dzordzoposlal som ti info na mail, ktory som dostal od teba PM...ok?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |