Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nepoužívaná Icekarta

Reaktivoval jsem si dva roky nepoužívanou Ice kartu, využil jsem, že reaktivační poplatek je zdarma + zaplatil jsem serpo přes sms jen na 5 dní. Co kdyby náhodou . . . a ono opravdu karta nenaběhla ani po reautorizaci. Karta v modulu Skylink Neotion.Po dotazu na Skylinku mi bylo řečeno, že u dlouho nepoužívané karty se prostě zápisy nemusí načíst a kartu je třeba zaslat přímo na Skylink do Ostravy. aby to odborníci skoukli. Ještě malá šance je vložit kartu do přijímače Skylink ready, ale moc tomu nevěřím.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost.

namtas
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nepoužívaná Icekarta

urcite bych to zkusil nejdriv rozchodit ve skylink ready a nekolikrat.pripadne s pomoci technika v prodejne.posilat to do skylink je az ta posledni zoufala moznost.😃

jam fm
Registrace: 10/2016

Môžeš študovať, tu sa o tom popísalo:https://www.parabola.cz/forum/topic-91611/

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@jam fm

Jasně do Ostravy to posílat nebudu. Ještě , že ten reaktivační poplatek je teď zdarma jinak je to za 299,- + 25,- serpo a poštovný do Ostravy a výsledek nejistý.

namtas

Tak, keď sa Ti nechce čítať,tak si zisti na tej karte zápisy a budeš vedieť na čom si.

letas

@namtas

Pokud tam je zobrazena hláška E 30-4 tak ji sám nerozchodíš a musí se poslat na Skylink pro zápis aktivačních dat.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@letas

Jo díky, tenkrát jsem tu diskuzi nepřečetl celou, moje chyba.

namtas

@BOBSEN

E 30-4 to píše.

namtas

@namtas

Tak jedině Skylink.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Tak hold s tým do Ostravy, odomňa za rozchodenie nepýtali nič.

letas

@namtas

tak jim to pošli, snad Tě jedno poštovné nezabije..?

lance
Registrace: 10/2008

A jak dlouho si tu kartu mel v modulu? Asi do 30 minut po zasunuti by se mela hlaska E30-4 zmenit na E19-4 a pak poslat SMSku na kartu a pokud nenabehne do 30 minut po odeslani SMSky, tak poslat reautorizacni zapisy. Prijimac přitom nechat zapnuty nejlepe na CT HD. Tem modul Neotion to je ten novejsi s etiketou kde je znazornena zn. Austriasat? Zkusil bych tu kartu ještě v modulu Irdeto SMIT fialovy.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Hyper

Kartu jsem nechal celou noc v modulu na zapnutém sat na ČT1HD a ráno to stejně píše E30-4. Neotion je starší modul vhodný pro IceKarty, ještě zkusím ten fialový Irdeto a pak půjde karta do Ostravy.

namtas

@namtas

mám tú istú skúsenosť, kartu som ani za 5 dní nerozbehal ani v originál irdeto čítačke

emo53
Registrace: 3/2009

Opakujem,moja skúsenosť už so štyrma kartami s hláškou E30-4.Ani jedna sa nerozbehla a môže byť reautorizovaná aj 24 hodín v kuse.Ak sa mi nejaká rozbehne, tak potom uverím tým, ktorí tvrdia, že rozbehli kartu so zápismi staršíma, ako 3 roky.Pointa bude zrejme v tom, že si len mysleli, že tam majú zápis starší, ako 3 roky a skutočnosť bola mžno iná.

letas

Ja som dostal kartu ice, kde boli zápisy ešte z roku 2011.Robil som, čo sa dalo, ale reakcia karty žiadna a zápisy tam stále ostávali pôvodne.Poslal som ju do skylinku, napísal, v čom je problém, ale tak, aby videli, že sa v tom vyznám a po cca 3 týždňoch som ju dnes dostal naspať.Karta má aktuálne zápisy.Musím týmto poďakovať technikovi R.S. ktorého meno bolo na doprovodnom reklamačnom liste.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Ještě ,že to nebyla ta ode mě :) ;) ta měla zápisy 2015

korkoran
Registrace: 10/2006

korkorán

ahoj, nebola od teba, bola od jedného známeho a ja som to vedel a aj som mu to povedal, že môže byť problém, keď ju roky nemal v prijímači, no dobre to dopadlo.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

zrovna dnes jsem sehnal a oživoval kartu starší než 3 roky pro Lukase br....a tady z paraboly,fachčí,ale až po cca 1/2 hodině

korkoran

@korkoran

půl hodinka,to je super,ve dne

pierrepetr

@romannitra

ta co ji to trvalo 1/2 hodky,zato běží 3 dny R^ :O

korkoran