Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Skupina Nova

Neviem či sa to týka aj skylinku,ale dnes som čítal list od Novy jednému menšiemu káblovému operátorovi že dňa 1.3.2017 o 5:00 ráno mu budú zablokované kanály Nova,Nova Cinema,Fanda,Telka a Smíchov.Ako alternatívu mu odporúčajú nahradiť päť týchto programov programom Nova International :8)

polfini
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skupina Nova

Pravděpodobně se to bude týkat všech operátorů.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

No tak teda vidím, že Nova, Prima a spol vyhlásili válku. :-) Šli do toho tvrdě teda... :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Spis Nova, Nova 2, Nova Cinema,Nova Action a Nova Gold

honegero
Registrace: 5/2015

@polfini

a si mysliš,že si objavil ameriku? :) https://www.parabola.cz/zpravicky/27040/tv-nova-uspesna-v-boji-proti-sireni-svych-stanic-na-slovensku/ od minuleho roka takto postupuju..už vyhrali 2 sudy ..prvy operator,ktoremu to zablokovali bol z Dubnice nad Vahom a druhy z Bratislavy..obaja su to malí kablovi poskytovatelia TV služieb...ak tie kanale chceju zablokovat všetkym takymto malym kablovym operatorom,tak im to bude trvat aj rok si mylim,lebo ja sám byvam na zapadnom slovensku..40 km od cz a mám v byte tiež kablovku od miestneho poskytovatela tv služieb a mám tieto programy už dlhe roky a všetky v HD...tak mozu dalej pokracovat v posielani listov do ,Trenčina,Ziliny,Cadca,Myjava,Senica,Pezinok,Senica,Holič,Bytča atd atd atd atd..skoro všade na zapadnom slovensku maju ludia cez kablovku CZ stanice

jožko
Registrace: 7/2016

jožkoooooo

no.
vieme.
ale neboj sa, kábloví operátori si to rozmyslia, pretože keď už raz súd niečo rozhodol, tie ostatné už pôjdu rýchlejšie takže teraz oboslať operátorov jedným výhražným listom je povedzme týždeň práce a potom už budú fičať exekútori. A to si piš že tí sú rýchli ako sr.ač.ka. :laughing:

Dagy2
Registrace: 11/2010

najlepšia náhrada je nezaraďovať ten inter odpad a ešte aj ušetria

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@jožko

Nebudou muset nikam nic posílat - nedodržením tohoto nařízení mohou očekávat takové sankce (pokuty), že raději sami tyto programy vyřadí ze svých kabelovek.

kokun

Pokud je tam přesah českých programů prostřednictvím dvb-t, tak je to podle mě i v těch kabelovkách v pořádku. Na jihu Moravy jsou zase běžně v kabelovkách ORF programy.

bretah
Registrace: 9/2012

@Dagy2

musia asi postupovat pomaly a ku každemu jednotlivo..inak by to už poslali dávno všetkym..prve taketo rozhodnutie dali ešte v oktobri 2016..vtedy to zakazali tomu operatorovi z Dubnice..uvidime,či sa im podari to zakazat všetkym..napišem vám kedy to zablokuju mne...ak to vobec niekedy bude :)) lebo niektorí tusim chytia cz stanice pri hraniciach normalne na antenu

jožko

no rozhodne bych nespolehal na to ze na nekoho zapomenou.tohleto uz je rozhodnuta zalezitost.proste od 1.3. ten mezinarodni frončaft konci a uplatnit to celoplosne nebude takovej problem.mluvim ovsem o oficialni ceste.😃

jam fm
Registrace: 10/2016

@jožko

"... lebo ja sám byvam na zapadnom slovensku..40 km od cz a mám v byte tiež kablovku od miestneho poskytovatela tv služieb a mám tieto programy už dlhe roky a všetky v HD..."

A v HD je máš určitě z pozemáku :laughing:

kokun

@jam fm

mysliš??od 1.3 to ma byt hlavne u velkych satelitnych opretorov (skylink,freesat,digi,magio atd) treba si pozriet niekde register firiem,ktore poskytuju tv služby a uvidiš kolko je vela na zapadnom slovensku malych kablovych poskytovatelov tv služieb..a ako tu už raz bolo povedane na zapadnom slovensku..hlavne pri hraniciach s CZ ludia chytaju CZ kanale na antenu..ztadial asi aj beru signal tieto male kablove spoločnosti....uvidime čo bude 1.3 napisem sem potom či mi niečo zablokovali..zatial stále mám nova hd,cinema hd,fanda hd,prima hd,cool hd,ct sport hd,barrandov hd,atd atd

jožko

Budu sa predavat niekde zväzky klucov na strnganie? Zakze ubudnu programy a vurastie cena sluzieb, ....... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@kokun

no z pozemaku su samozrejme asi len sd...ja neviem z kadial bere signal moj poskytovatel služieb signal,lebo mam aj magio a to hlavne pozeravam..na druhej kablovke pozeravam hlavne CT Sport HD..ine česke stanice čo tam mám ma moc ani nezaujmaju..

jožko

sorry za preklepy ....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@jožko

samozřejmě je někde zaplatil,není kde kráct a pokud po 1.3 je bude poskytovat,ze sharingu,jako že né,tak pujde cu grund,protože Nova,Prima atd se pokuty už snaží neplatit,jde totiž o evropský zákony a to není žádná sr...a :((( :zombie:

korkoran
Registrace: 10/2006

bretah, jožko

nechcem sa hádať, ale myslím si že mať v pohraničí DVb-T FTA stanice v STA je OK. STA je väčšinou majetkom spolumajiteľov domu a je to zadara.
Ale púšťať DVB-T do káblovky je snáď už retransmisia a to je iná káva? U nás je napríklad DVB-T v káblovke zadara, ale musíš platiť buď po tom kábli internet alebo DVB-C, ktoré je čiastočne kodované a hlavne platené.

Dagy2

uvidime ako to dopadne..1.3 sem napíšem či tie stanice mi nadalej idu..ja si myslim,že mi pojdu,ale aj keby ich nahodou vypli ani by som si to nevšimol :))) novu nepozeram vobec a fanda a nova cinema mám pustenu tak cca 3 krat do roka

jožko

@jožko

Věř,že nepojedou :8) :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

uvidíme..dám potom vediet 1.3..možno na tychto malych operatorov sa vykašlu alebo na niektorych zabudnu....ja čo mam tohto poskytovatela kablovej tv tipujem,že nemaju až tak vela zaakaznikov..niesme velke mesto

jožko

korkoran

doobeda ešte pôjdu :laughing:

Dagy2

začnite stavat plot na hraniciach a nezabudnite na rušičky vypalnici p...

sulik
Registrace: 12/2011

No, ten plot by se kvůli migrantům moc hodil R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@bretah

no budou stavět rušičky,jako na svobodnou evropu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

netreba rusicky stacia reklamne tlaky .... Rv

liquere
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra