![]() |
|
Skupina NovaNeviem či sa to týka aj skylinku,ale dnes som čítal list od Novy jednému menšiemu káblovému operátorovi že dňa 1.3.2017 o 5:00 ráno mu budú zablokované kanály Nova,Nova Cinema,Fanda,Telka a Smíchov.Ako alternatívu mu odporúčajú nahradiť päť týchto programov programom Nova International![]() |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skupina NovaPravděpodobně se to bude týkat všech operátorů. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skupina NovaNo tak teda vidím, že Nova, Prima a spol vyhlásili válku. :-) Šli do toho tvrdě teda...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Skupina NovaSpis Nova, Nova 2, Nova Cinema,Nova Action a Nova Gold |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
@polfinia si mysliš,že si objavil ameriku?![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
jožkoooooono.vieme. ale neboj sa, kábloví operátori si to rozmyslia, pretože keď už raz súd niečo rozhodol, tie ostatné už pôjdu rýchlejšie takže teraz oboslať operátorov jedným výhražným listom je povedzme týždeň práce a potom už budú fičať exekútori. A to si piš že tí sú rýchli ako sr.ač.ka. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skupina Novanajlepšia náhrada je nezaraďovať ten inter odpad a ešte aj ušetriaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@jožkoNebudou muset nikam nic posílat - nedodržením tohoto nařízení mohou očekávat takové sankce (pokuty), že raději sami tyto programy vyřadí ze svých kabelovek. |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Skupina NovaPokud je tam přesah českých programů prostřednictvím dvb-t, tak je to podle mě i v těch kabelovkách v pořádku. Na jihu Moravy jsou zase běžně v kabelovkách ORF programy. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@Dagy2musia asi postupovat pomaly a ku každemu jednotlivo..inak by to už poslali dávno všetkym..prve taketo rozhodnutie dali ešte v oktobri 2016..vtedy to zakazali tomu operatorovi z Dubnice..uvidime,či sa im podari to zakazat všetkym..napišem vám kedy to zablokuju mne...ak to vobec niekedy bude![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Skupina Novano rozhodne bych nespolehal na to ze na nekoho zapomenou.tohleto uz je rozhodnuta zalezitost.proste od 1.3. ten mezinarodni frončaft konci a uplatnit to celoplosne nebude takovej problem.mluvim ovsem o oficialni ceste.😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jožko"... lebo ja sám byvam na zapadnom slovensku..40 km od cz a mám v byte tiež kablovku od miestneho poskytovatela tv služieb a mám tieto programy už dlhe roky a všetky v HD..."A v HD je máš určitě z pozemáku ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@jam fmmysliš??od 1.3 to ma byt hlavne u velkych satelitnych opretorov (skylink,freesat,digi,magio atd) treba si pozriet niekde register firiem,ktore poskytuju tv služby a uvidiš kolko je vela na zapadnom slovensku malych kablovych poskytovatelov tv služieb..a ako tu už raz bolo povedane na zapadnom slovensku..hlavne pri hraniciach s CZ ludia chytaju CZ kanale na antenu..ztadial asi aj beru signal tieto male kablove spoločnosti....uvidime čo bude 1.3 napisem sem potom či mi niečo zablokovali..zatial stále mám nova hd,cinema hd,fanda hd,prima hd,cool hd,ct sport hd,barrandov hd,atd atd |
jožko
![]() |
|
RE: Skupina NovaBudu sa predavat niekde zväzky klucov na strnganie? Zakze ubudnu programy a vurastie cena sluzieb, .......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@kokunno z pozemaku su samozrejme asi len sd...ja neviem z kadial bere signal moj poskytovatel služieb signal,lebo mam aj magio a to hlavne pozeravam..na druhej kablovke pozeravam hlavne CT Sport HD..ine česke stanice čo tam mám ma moc ani nezaujmaju.. |
jožko
![]() |
|
RE: Skupina Novasorry za preklepy ....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@jožkosamozřejmě je někde zaplatil,není kde kráct a pokud po 1.3 je bude poskytovat,ze sharingu,jako že né,tak pujde cu grund,protože Nova,Prima atd se pokuty už snaží neplatit,jde totiž o evropský zákony a to není žádná sr...a![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
bretah, jožkonechcem sa hádať, ale myslím si že mať v pohraničí DVb-T FTA stanice v STA je OK. STA je väčšinou majetkom spolumajiteľov domu a je to zadara.Ale púšťať DVB-T do káblovky je snáď už retransmisia a to je iná káva? U nás je napríklad DVB-T v káblovke zadara, ale musíš platiť buď po tom kábli internet alebo DVB-C, ktoré je čiastočne kodované a hlavne platené. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skupina Novauvidime ako to dopadne..1.3 sem napíšem či tie stanice mi nadalej idu..ja si myslim,že mi pojdu,ale aj keby ich nahodou vypli ani by som si to nevšimol![]() |
jožko
![]() |
|
@jožkoVěř,že nepojedou![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranuvidíme..dám potom vediet 1.3..možno na tychto malych operatorov sa vykašlu alebo na niektorych zabudnu....ja čo mam tohto poskytovatela kablovej tv tipujem,že nemaju až tak vela zaakaznikov..niesme velke mesto |
jožko
![]() |
|
korkorandoobeda ešte pôjdu![]() |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skupina Novazačnite stavat plot na hraniciach a nezabudnite na rušičky vypalnici p... |
sulik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Skupina NovaNo, ten plot by se kvůli migrantům moc hodil![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@bretahno budou stavět rušičky,jako na svobodnou evropu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Skupina Novanetreba rusicky stacia reklamne tlaky ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |