Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

predĺženie servisného poplatku Skylink na 5 rokov

Dobré ráno, máme menší problém zo Skylinkom , chcweme si dať predĺžiť balík Digital na 5 rokov mám 2 karty Irdeto/ICE a aké sú tam postupy ? koľko zaplatím za 2 karty ? za predĺženie servisného poplatku za balík Digital ? a aké máte stým skúsenosti ? , Má z Vás niekto predĺžený servisný poplatok na 5 rokov ? chcem to zaplatiť ešte pred 01.03.2017 keď budú zvyšovať poplatok , za odpoveď Vopred ďakujem

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: predĺženie servisného poplatku Skylink na...

Je to bez záruky. Treba si prečítať podmienky v cenníku.Po novom zaplatenú čiastku po roku si vyhradzujú preniesť do kreditu.

brzda
Registrace: 12/2009

Na 5 to nejde musíš

na 20 pak tě to pustí...............

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

podstatne

je, aby sa vsetky zucastnene strany takejto transakcie, nasledujucich 5rokov dozili v plnom zdravi...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

A ted vážně.............

Zaplat si to na 2 roky pokud teda chceš tam žádné omezení není...........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

@habr

Niekto tu raz písal teda do diskusii pod článkom o Skylinku , že vraj má predĺžený servisný poplatok do roku 2O22 nevieš náhodou kto to bol ? teda mám na mysli jeho nick ?

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

Dříve to šlo nebylo žádné omezení ..........ted je situace jiná mají to na webu............

* Několikanásobná úhrada jednorázové roční platby Servisního poplatku/předplatného programového balíčku nezakládá právo na čerpání těchto služeb za stávajících cen také po uplynutí 1 roku od úhrady. Skylink si vyhrazuje právo převést tyto přeplatky do kreditu zákazníka

http://www.skylink.cz/cenik

habr

@Zetor

chlape,co tady řešíš za blbiny. Vždytˇ za 5 let už Skylink ani nemusí existovat.Třeba to M7 Groupe za nějakou tu mld. odprodá a bude vše ůplně jinak. Tak si klidně zaplatˇ na 2 roky a budˇ v klidu. ;P :)))

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

v dnesnej

hektickej dobe zetor, malokto vie co bude zajtra. nieto pocas 5-tich rokov...co ta vedie k tomu objednavat nieco dopredu na tak dlhu dobu?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Zetor25

Já si myslím, že to není dobrý nápad. 5 let je v tv branži docela dlouhá doba a do té doby už nemusí být Skylink jako Skylink může být vše jinak. Já bych si vybral platbu přes to sipo, stejně asi předpokládám máš stále platby typu plyn, telefon apod, tak tam bude i Skylink... a navíc kvůli ušetřeným 9 kč zaplatis jednorázově mnohem více.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Vďaka za informácie

Vďaka za informácie, možno by mi to stačilo , predĺžiť na dva roky ako tu uviedol jamess86 , dúfam že sa v tom Skylinku konečne spamätajú , lebo toto čo robia za tie 4 roky tak to je vrchol , včera mi sestra povedala že od Skylinku už mnoho ľudí odišlo , dúfam že si to uvedomia že keď budú zvyšovať servisný poplatok každý rok tak do roku 2020 budú mať cca 25,000 zákazníkov to budú mať potom koľko zákazníkov ako Poľska káblovka Sat Film

Zetor25

@Zetor25

na Slovensku už nezaplatíš ani na dva roky

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@bohus31

vieš šo ma k tomu vedie , aby som im nemusel platiť každý rok po 55,60 € ale si to predĺžim do roku 2022 a mám pokoj , mne stačí iba základ k spokojnosti

Zetor25

predĺženie servisného poplatku Skylink na 5 rokov

Na slovensku len rok

ivan22
Registrace: 4/2008

to nerob ani keby to islo, zmenia sa na M8 Group a nebude ich zaujimat co robila M7 Group.Nepoznas podnikanie v karpatskej oblasti?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Zetor25

Jenže Skylink není tem zlej. Ti strůjci problémů jsou Nova, Prima, Markíza....

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@Zetor25 and Liq.

@" traktor" Zetor25 : Není zač a udělej to tak,jak si písnul-platˇMax na 2 roky

@Liq. :laughing: :laughing: :laughing: R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@franck

viem že Markiza, JOJ, Prima a Nova , robia také somariny že zakazujú vysielanie svojich staníc na Slovensku a opačne , čo už stým my narobíme , žeby sme spísali petíciu ako ste to vy urobili v Taliansku pred 10 rokmi keď ste bombardovali RAI a Mediaset aby spustili neplatenú satelitnú TV , a oplatilo sa to , možno keby sme my naše slovenské a české telky tiež bombardovali emailami možno by sa spamätali , a prestali by zakazovať vysielať České programy na Slovensku a Slovenské programy v Česku , niekde som čítal že Nova žiada slovenských operátorov aby dňa 01.03.2017 do 05.00 vypli jej všetky programy (Nova HD, Fanda HD ,Nova Cinema HD, Telka HD, Smíchov HD) , to je už vrchol toho čo dokázali Markíza a JOJ , ešte že RTVS nemá nič proti šíreniu kanálov ČT na Slovensku

Zetor25

JO a hlavně ať se všichni pak dívaj na ty jejich společné akce SUPERTALENT,ČESKO-SLOVENSKO má talent atd. podobné NENAŽRANCI a jejich sledovanost, prostě hovada do nebes. Když jedna telka vysilá soutěžní program tak pak musí i druhá

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010

@calvero

takto by si to správne chopil , televízie rovnaké práva uvediem príklad z minulosti : keď Prima vysielala Česko Slovensko má talent na Prime , tak to bolo pre Českú republiku , a keď TV JOJ vysielala v rovnaký deň Česko Slovensko má talent tak to bolo a bude pre Slovákov , stým nič nenarobíš , ak sa ti to nepáči tak prepni niekde ide, napríklad na Poliakov R^

Zetor25

Proč platit takhle dopředu? Když zlevněj SP tak si budeš drbat hlavu.

gliderman
Registrace: 6/2008

Zetor25

Zetor25 neblbni vždyť do roku nebude mít balíček digitál smysl budou tam jen české či slovenské programy. A pozemku máš doma zadarmo (zatím).

satman1
Registrace: 9/2010

@Zetor25

napsal:" mne stačí iba základ k spokojnosti"
Tak to Ti závidím. Já u Skylinku spokojenost nenašel, ale je to Tvá volba. Doporučil bych Ti SIPO.
Zaplatil jsem SP Skylink na 2 roky před 9ti měsíci. Za těch 9 měsíců provedl Skylink tolik pro mne nepříjemných změn, že teď lituji, že Skylink musím ještě 15 měsíců strpět.

ja987
Registrace: 1/2016

Skylink na 5 roků?
To je málo, rovnou na doživotí! R^

pedrodc
Registrace: 4/2011

Zetor25 myslel jsem že České u nás a slovenské na Slovensku . České a slovenské už u nás nébudou!

satman1
Registrace: 9/2010

Zetor25

Jsi se zbláznil?
Včera jsem mluvil s Jardou v polovině prosince budou zlevňovat a na přelomu ledna 2018 bude velký výprodej s až 70% slevou. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra