![]() |
|
Streaming kanálů Enigma 2 do androidDobrý den.Delší dobu se snažím zprovoznit streaming kanálů ze sat. příjmače do android zařízení - DI-WAY AND-6 M9 OTT 4K UHD 1Gb LAN. Mám nainstalovanou app. DREAMDROID, ovládání boxu funguje, ale obraz se seká. NA SD programech OK. Při použítí jiného přehrávače (MX Playeru,KODI) místo integrovaného v DREAMDROIDU je výsledek o málo lepší, ale opět nepoužitelné. Stream na PC přitom funguje bez problémů. Zkoušel jsem i jiné aplikace s obdobným výsledkem Je na vině slabý HW DI-WAY ? |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidChystám se k tomu,přesněji nejsem schopen to vůbec dokopat k jízdě,ani z dreamboxu,ani z usb venus,jsem lenivý,tvheand,jenže venus jsem ještě neinstal..di-way.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidJa používam v mobile aplikáciu VU player HD a funguje mi streaming aj z vnútornej aj vonkajšej sieti.Ale musí byť slušný internet aj dobrý router.Predtým som mal ADSL router a každú chvílu mi to zamrzlo, teraz používam VDSL router a ide to výborne. |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidJa používam dreamdroid a všetko funguje správne, hd idú taktiež bez sekania, ale používam bsplayer, internet cez wifi rýchlosť 100MB download |
Gusepe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidNa streaming z Xtrendu mám android Nexus II. Mám nainštalovaný Dreamdroid, Transcoding Xtrend, MX Player. Nemám problém ani pri nižšej rýchlosti internetu. Možno ti to pomôže pri hľadaní riešenia aj keď máš iný prijímač.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidŽádný dreamdroid či jiné apk není potřeba, pouze Kodi je s Androidem momentálně na štíru, řešením je instalace SPMC (fork Kodi) a půjde vše jak svýcarské hodinky. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxSPMC-ani nevím co je, v kodi jsem chtěl rozjet tvheadent 4.0 z dreamboxu 525,později z usb venus,no zatím jsem se k tomu nedokopal,neb už mám stařeckou lenivou hlavu!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidOdporucam do androidu VLC player, nebude ti nic sekat |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Streaming kanálů Enigma 2 do androidSPMC je neoficiální aplikace Kodi,funguje líp než KodiDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@spykoA co ti na to řekl strejda google ? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |