Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Preco nas nikto neochrani na SK ?

Prisiel mi casopis a list a v nom sa pise ze bude zvysenie od marca z 2,60 na 3,69euro a zistil som, ze v cesku iba o 9kc. Preco sa vedeli v cesku ochranit a nas na slovensku nikto neochrani pred vydieranim?! Omluvam sa, ale v hlavnej diskusii sa neda orientovat, je tam skoro tisic prispevkov a riaditel skylinku sa ani tak neozyva a nikto nic neriesi iba kazdy nadava. Neda sa s tym nieco urobit?

Izol
Registrace: 9/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Preco nas nikto neochrani na SK ?

Spojovat se na takovou malichernost,to jo.Ale spojit se aby byla PL a La Liga všude,to ne :))) To je daleko závažnější.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Dakujem ale preco napadate a nepomahate?

Omluvam sa vcera som uz nemohol reagovat niektore prispevky som neporozumel preco tolko nenavisti ked sa clovek iba opytuje. A preco aj taki experti ako mmc frank a dalsi nenapisu nic konstruktivne k teme ale napadaju a klamu? riaditel skylinku tu nedavno prehlasil ze sa nic nemeni nic nezdrazuje a o par dni je vsetko opacne. a preco sa tu vsetci napadaju a nediskutuju. Je to uz naozaj vojna medzi majitelmi joj a prima a majitelia kariet skylink su vydierani? a bude to pokracovat dalej? a o tom je zakazane hovorit? a preco klamete ze slovaci platia za markizu ked ju pozeraju i cesi?

Izol

@Izol

Koukám, že máš slzy na krajíčku, nebo nerozplakal ses už v tichosti nad tím "bezprávím"? Proč by Ti měl někdo pomáhat v tom, že nechceš platit za produkt? Věř tomu, že v VOP bude mít Skylink vše dobře ošetřeno - slova ředitele Skylinku (máš důkaz, že to byl osobně on, jsou jeho slova zde digitálně podepsána?) ve veřejném webovém prostoru mají váhu přísahy v trestním právu (jsi to Ty, kdo se zde ohání pojmy jako "vydírání" a "krádež", že?)

P.S.: K té Tvé poslední otázce odpovím ve stejném duchu... proč jako Slovák chodíš na stránky zvané "České satelitní centrum?" Lžeš Ty, Markízu v Česku nelze (legálně) sledovat, to že tohel nařízení soudu lze obejít je irelevantní, řečeno literou zákona to nelze

motanek79
Registrace: 10/2013

motanek preco ihned urazate co to robite ?

pan motanek ja poctivo platim a pytam sa a vy urazate preco? preco mi branite tu diskutovat? odkial vy viete aku mam narodnost? co je to ceske satelitne centrum?

Izol

@Izol

1. Budu rád za citaci, kde jsem Tě urazil
2. V modrém banneru na Homepage je napsáno "Ceské sat centrum" a svět na český a slovenský jsi zde začal dělit Ty
3. Chceš říct, že nejsi slovenské národnosti a je pro Tebe přirozené komunikovat v tomto případě cizím jazykem?

Přestaň fňukat a buď pošli Skylinku výpověď smlouvy, nebo zaplať a neplač, jen se zde shazuješ...

motanek79

@Izol

život techniky kolem nás,je jako projíždějící vlak kterého se člověk musí chytit aspoň malíčkem za držadlo posledního vagonu,což jsi asi včas neudělal a proto i základní informace teď hledáš.Teď teda musíš něco vydržet a pozorně se učit,co jsi si nechal utéci.Já jsem o několik Velkých Pátků starší a musel jsem taky něco vydržet ,abych něco dohnal.
K těm poplatkům:
na rok jeměsíc dražší než inkasem měsíčně (nebo na 2 roky)

korkoran
Registrace: 10/2006

@motanek79

A proč by sem nemĕl chodit? Vždyť jeho příspěvky jsou velmi poučné i dojemné. Zrovna teď jsem se rozplakal nad tím, že i křesťanští senioři musejí platit za TV nekřesťanské peníze...

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Tak samozřejmě existuje něco, jako "duševní strava", v tom případě samozřejmě máš plnou pravdu R^

motanek79

ak som urazil omluvam sa ale aj vy

za prvu kartu som zaplatil 10 000kcs priviezol som si ju z Prahy a vzdy som zaplatil vsetko co sa ziadalo. No teraz ide o nieco ine. kto z vas riadi cely ten podvod o to ide. kto to je? a nie je podstatne aku ma narodnost

Izol

@rs505

:laughing: ty by si mohl psát anekdoty :)) :))) :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

Je to jednoduché, treba viac platiť nenažratej markíze za ich odpad.Treba bombardovať skylink, aby umožnil odpojiť tieto "kanály" z karty a tým samozrejme znížiť aj ten poplatok.Ja tento odpad už roky nepozerám.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

panroman vdaka ale kto je skylink?

pan roman vdaka za dobry napad ale ako to je v skutocnosti ked jedni tu tvrdia ze riaditel co tu pisal nie je riaditel skylinku. ako to naozaj je ? kde je ten skylink?

Izol

@Izol

Píšeš "riaditel skylinku tu nedavno prehlasil ze sa nic nemeni nic nezdrazuje a o par dni je vsetko opacne".
V tom případě LŽEŠ. A myslím, že záměrně.

Glisník nedávno na otázku, zda se bude zvyšovat Serpo odpověděl: "O žádné změně cen nebylo rozhodnuto. Pokud k němu v budoucnu dojde, budeme zákazníky a novináře včas informovat."

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Bečíš dobře, ale na špatném hrobě

https://www.skylink.cz/kontaktni-formulare

motanek79

@motanek79

Ty pako to ty všetky informácie získavaš z českých web stránok?
a tovar z českých e-shop? nie si motanek ale motovidlo. V dnešnej dobe chceš obmedzovať ľudí, choď na Kubu tam je to podľa tvojich predstáv!!!

Miro1111
Registrace: 6/2006

@Miro1111

Vytrhávat věci z kontextu Ti jde o poznání lépe, než oddělení příčiny od důsledku. Opakuji, že "dělit svět" na český a slovenský jsem nezačal já!

motanek79

@linuxik

"Jste sakra normalni mate predstavu vubec kolik stoji distribuce sat signalu. Tak treba jedem transponder 1 000 000 USD za rok. Kolik jich sl na digital ma hmmm. Nehlede na to ze skupiny typu nova a markiza si nechvaji za HD obsah svIch kanalu platit. Nebrecte a pokud se vam to nelibY prejde k freesatu, antiku, flixu, digi a nebo lokanimu iptv op."

Ano - "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" (to myslím na SL) :O
Právě proto, že je nájem transpondéru tak drahý, tak proč se tak "hýcá" kapacitou na vysílání k.o.k.o.t.i.n (typu "ITRN", anebo XXX+1) namísto zkvalitnění stávajících, aby HD bylo skutečné HD.
Kolik už tu bylo breku, aby se "ten a ten progr." překlopil do HD.
Kdyby se tak dělo, tak si každý rád připlatí - ale připlácet na ty nechtěné k.o.k.o.t.i.n.y ? - proto ten řev.

Vím, že to tu není o češtině, ale i ty tvé "výblitky" mně rvou oči :((

kokun
Registrace: 5/2015

A pritom staci nezaplatit, ked sa niekomu nelubi. ake jednoduche, vsak? :)))

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

@kokun

A v balíku Digital, ktoré nie sú v HD? Ako má zaradiť Skylink niečo, čo nie je vôbec v HD. Lebo bavíme sa tu o zdražení serpo.
"Kdyby se tak dělo, tak si každý rád připlatí - ale připlácet na ty nechtěné k.o.k.o.t.i.n.y ? - proto ten řev."
vidím ako každý rád priplatí, pridali do Digital všetky programy v HD čo sa dalo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

pan kokun vdaka a je to naozaj pravda ?

pan kokun napsal ze jeden transponder je na rok za 1 milion usd! to je velmi lacne ak je to pravda potom sa nemozno cudovat ze vznikaju kanaly ktore vysielaju to iste len casom posunute! kto ale potom naozaj kontroluje naklady a prevadzku skylinku? pan kokun prosim napiste viac informacii ste tu asi jediny ktory nieco naozaj via a neboji sa. este dodatok ved na jednom transponderi vysiela az 25 programov! tak potom kto tu klame nas ktori poctivo platime? a este od nas chcu viac vydieranim?

Izol

ad =a este od nas chcu viac vydieranim?=

Předpokládám, že Trestní zákoník je na Slovači ve své terminologii téměř shodný s tím českým. Víš, milý (uplakaný) uživateli "Izol", co je to Vydírání? To za prvé...

...za druhé, opravdu musí soukromý podnikatel odůvodňovat vyšší prodejní cenu produktu vyššími náklady? Podnikání je činnost vykonávaná za účelem zisku, charita je něco jiného

motanek79

@Izol

Už jsem ti napsal (na předchozí straně), že tady tu diskuzi s těmi "mladými vlky" nevyhraješ.
My jsme jiná generace a zvláště TOBĚ ještě rodiče koupili "dlouhé vedení" - takže nemáš šanci.

Jsme stejně "mladí", takže už něco pamatujem - jen mně tak-nějak osvěž tu moji paměť, která-že to karta stála 10 000kcs (píšeš: "za prvu kartu som zaplatil 10 000kcs")?
A rovnou v "kcs"! - ty jsi chytal (kódovaný!) digitál už za komančů? :O :laughing:

A ještě jsi mně neodpověděl, jak ti funguje ten tvůj "opticum2Tv"?
https://www.parabola.cz/forum/reply-812638/

kokun

@Izol

Ne - máš jen to "dlouhé vedení" - píšeš: "pan kokun napsal ze jeden transponder je na rok za 1 milion usd!"
Jenže to jsem nenapsal já, ale už. "linuxik", ktrého jsem já pouze citoval (pokud vůbec víš, co to "Citace" je).

Jenže ty asi žiješ pořád ve starém režimu, když nechápeš, že dnes si soukromé firmy "mohou dělat co chtějí" :O :)

kokun

V celém fóru chybí opravdu relevantní odpověď na tazatelův dotaz....

Zkus TOHLE...

http://www.vop.gov.sk/

pokud neuspěješ se stížností přímo u Skylinku, na něhož jsem kontakty napsal výše. Vše ostatní, co zde bliješ jsou jen exkrementy ukřivděného človíčka, který se tuze rád lituje....

motanek79

10000 tisíc to bolo aj z modulom karta stála polovicu ale boli už české a slovenské koruny
na to "dlouhé vedení" sa tu len niekto hrá o koho sa jedná tu už bolo spomenuté viac krát a nie len v tomto vlákne

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra