![]() |
|
Balíček Film Europe + CS TVco to je za program CsTv?![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@poklČeskoslovensko HDFestival HD Film Europe HD |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVjuj ci boha to je teda nářez![]() poklopec
|
pokl
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVa za to chce skylink připlácet to je síla![]() poklopec
|
pokl
![]() |
|
@poklja skylink nemám a ani som o tomto balíčku nevedel..až teraz som si ho pozrel a vidím,že chceju zan 4,90eur mesačne..ja osobne by som dal zaten balíček tak maximum 2 eura..su to programy mimo mojho záujmu,ale tak niektorí ti možno natom frčia a su ochotní im zato platit take peniaze |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVNo Jožko, odpočítej serpo a budeš na svém...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVje to vela za tri programy max by som dal 3 e za to |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVDivil bych se, kdyby Skylink neudělal mini sk balíček v čechách a mini cz balíček na slovensku. Možná by to lidi i kupovali, ej šikovných managerov mají v tom skylinku, stačí číst jenom parabolu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@jožkoTen balíček by klidně mohl být i zdarma. A ještě platit vám, že se na něj vůbec díváte...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@tukanTo nezáleží na Skylinku, ale na konkrétní televizi. Nova, Prima a spol.kupuji práva pro pořady, filmy atd pouze pro území Česka, takže legislativně nemohou vysílat jinde. Vyjma kanalu International.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVbalíček o ničem dříve byly 4 programy z toho se 3 dali. Teď se dá pouze 1,a oni to zdraží. Naposledy v listopadu jsem si jej objednal na 4 měsíce kvůli Muzika cs a do měsíce ukončila provoz. Zlaté O2 teď nám přidají 5 hd +4 další. Není lepší platforma |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVTak Film Europe je dobrá stanice. Je ale fakt , že je to furt samá opakovačka, takže já si ho předplatím vžy na měsíc cca jednou za půl roku a zajímavý filmy si nahraju. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
@Pavel1975Není lepší platforma, jak pro koho. Já jsem od nich nedávno odešel kvůli PL na kterou lákali a přešel jsem na Poláky NC+ |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVOny jsou ty stanice v tom balíčku hlavně ne 3 ale 2. Skončí Československo HD a začne Festival HD.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVVzhledem k tomu, že za cenu balíčku jede i celý základ, tak zcela logicky se cena těchto nejlevnějších balíčků zvedá právě kvůli navýšení serpa, aby balíček nevyšel nakonec levněji než serpo (hlavně po zdražení pro Slováky) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVNamiesto servisného poplatku odporúčam HBO +HBO go za 89,90 na rok.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TV... předcházejícím krokem došlo ke zdražení mini balíčku na smart, takže se uvolnil prostor pro výraznější zdražování serpa a ruku v ruce s ním i nejlevnějších balíčků... všechno pěkně "gra i špiva"![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVDalší takovy balicek o nicem je MIXBOX. Podle me ho nikdo nevyuziva nebo jen male procento v ramci akce k balickum. Troufam si tvrdit,ze ho zase v nejblizsi době muzeme ocekavat v nejake akci, jak uz je u Skylinku zvykem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@glidermanJa myslel českou platformu. Ano o anglicky fotbal přišli, ale digy mají jen nějaké zápasy z kola a sledovat fotbal v polštině nebo originál fakt nemusím. Ale každého věc. Ja jsem z O2 spokojen, teď přidají další HD programy, sportu mají také dost třeba portugalský fotbal za mě![]() |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVPodle mě je nevýhodnější balíček Flexi 7![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVFilm Europe Channel mám predplatený odkedy bolo zahájené jeho vysielanie v Skylinku. Pre mňa je to výborný filmový program plný kvalitných európskych klubových filmov. Za tie roky, čo vysiela ich tam bolo neúrekom. Pravda, nie je to program pre každého, to uznávam ale výber iných filmových programov je v Skylinku ozaj bohatý. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVFilm Europe mám v balíčku Flexi 7. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
za 5,80€ Smartvcera mi prislo pismo zo skylink-u s ponukou balicek Smart za 5.80€ mesacne na obdobie jedneho roka.Specialna ponuka je vyuzitelna len pri uhrade platobnou metodou SIPO a je platna len do 15.3.2017. |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVceco1212 :Namiesto servisného poplatku odporúčam HBO +HBO go za 89,90 na rok. To snad nemyslíš vážně, vyhodit 90 Euro za SD mazanice. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Balíček Film Europe + CS TVkubisek :Souhlas a hlavně ten Festival HD má ujetý čas vysílání a pro většinu diváků je to tím pádem nesledovatelné pokud není možnost nahráváni a následně mit možnost sledovat v jiném čase. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rudo64a mě ho vnucovala za 1350 ročně k jedné kartě,která mi bude v dobnu končit,to bude asi meněj ako u vás |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |