![]() |
|
USB zavedení databáze, aktualizaceDobrý den.Zakoupil jsem Openbox S3-CI HD.Byl tam starý software z 8/2015, kde v menu mnoho položek chybělo, např.Podmíněný přístup aj,takže jsem ani neměl přístup pro nastavení kódovacích systemů.Dal jsem tam soft 117.Když jsem chtěl zkusit nahrávání pro- gramů,zjistil jsem,že nejsem schopen toto zprovoznit.Na flasch disk vše funguje.Na stsknutí tlačítka na ovladači USB přijímač nereaguje.Zadal jsem Instalace-OK-Zavedení databáze Přijmout-OK.-Databáze USB aktualizace bílý čistý list nápis Žádné informace,v levém rohu nahoře /mnt. Databáze USB Backup dole barevná tlačítka, na žádné přijímač nereaguje a opět čistý list S nápisem Žádné informace, jako u předešlé položky.Nevím,jestli nedělám nějakou chybu, ale již si nevím rady.Poradí někdo? |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: USB zavedení databáze, aktualizaceMusíš v menu povolit nahrávaní. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
vlcekMoc děkuji za odpověď,ale nemohu to tam najít,jestli je to tam anglicky.Je mi 73 let a anglicky neumím vůbec, jestli to tam je v angličtině. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
vlcekna digitalne.ellano.sk si najdi recenzi na přijímač Openbox S3-mini HD a zde to máš krásně popsané i s obrázky.Je to shodné s Openbox S3 CI HD. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: USB zavedení databáze, aktualizaceZadáš MENU-Nastavení systému-Nastavení jazyka-HDD info-OK-žlutým tlačítkem Disk Setup a povolit nahrávání a Time Shift dát OK uložit. |
Mydata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |