![]() |
|
Ovčáček čtveráčekV úterý 7. února 2017 bude od 17.15 do čtyřech desítek českých a moravských kin a sálů vysílán přímý satelitní přenos z derniéry nekorektního kabaretu Ovčáček čtveráček Městského divadla Zlín. Viz :http://www.prenosydokin.cz/ovcacek-ctveracekTakže včas proladit známé feedy na Thoru... |
Jenkins
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
MartinP a podobným vtipálkům.Jasně že nenapsal nic konkrétního a proč také co chtěl tak se dozvěděl od Jenkins a co nevím vygooglují.A když se mi ta diskuse netýká nebo nezájímá tak to tu přece nebudu ventilovat.Mi to připadá absurdní.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
@ROSTAtakze v tematech by se mela psat jen souhlasna vyjadreni a nazory opacne ci rozdilne si nechavat pro sebe? To mi taky pripada absurdni![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@JenkinsJasně že k tématům nikomu nebude vadit pozitívní nebo negatívní názor.Jenže Jenkins tu napsal oznamovací zprávu.A diskusi ztoho udělali lidi které to vůbec nezajímá.To je ta absurdita.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
![]() |
|
@ROSTAzajem muze byt pozitivni i negativni... Tys napsal, ze se "do Zlína na tento podařený divadelní kousek k zasmání nedostaneš" a alex, ze "I když nemám nic proti satiře v divadle,tak si myslím,že by si měli tito umělci dělat srandu především z makrely..." v podstate se oba vyjadrujete k uplne tomu samemu (a vubec ne k tematu tedy mimochodem, coz ty tak strasne kritizujes), akorat jeden pozitivne a druhy negativne, takze zkus byt trosku mene zaujaty, ze nekdo nesdili tve nadseni a uzij si dnesni feed![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
MartinPJá si stále myslím že každej píšem o něčem jiném já o voze a ty o koze.Přece tu nikdo nikoho nenutí číst natož odpovídat čemu nerozumí coho nezajímá.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekTěm pohoršeným nad informací o vysílání kousku o Ovčáčkovi vadí, že se někdo dotýká jejich nepochopitelného idolu - hradní stvůry. Že kolenáči, ALEXCZi, ROSTO a další? Vždyť můžete ignorovat jak informaci, tak to vysílání a ne tady směšně prskat.Děkuju Jenkinsi ![]() |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@knawiMáš pravdu,opravdu se jedná o kousek,který nestojí za řeč,natož za jediné prsknutí a ztracený čas. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ROSTAPromiň, tebe jsem napsal omylem mezi týpky se zvrhlým vkusem. |
knawi
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekMyslím politickým, ono se to ale týká vkusu všeobecného. |
knawi
![]() |
|
@knawitak běž raději už spat,nebo si ještě spleteš správnou stranu barikády a nedejbože ztratíš přitom červenou kartu.Dobrou noc ty znalče dobrého vkusu. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekTen kdo obhajuje hulváta z hradu je zřejmě sám hulvát a měl vy nad sebou vážně zamyslet!!! |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaMáš pravdu, ale dokazují, že to právě neumí! |
knawi
![]() |
|
@rispostaprvní volby lidu,respektuji a schvaluji,trautenberga nemluvícího neeee,co dál??,no ještě bude taxikář v příštích volbách,krycí jméno ""sázkař"" a další se vyklubou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekpierrepetrA také schvaluješ to aby hlava, státu dělala ostudu České republice ve světě, dále to aby všude kde se objeví nadál do p.čí a nebo jinak podobně někoho vulgárně urážel? |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostamluví lidskou řečí a já mu rozumím,to šláfenberrgovi,ani slovo,nebylo moc co vybírat,každej má něco,měl většinu hlasů,i to je demokracie |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@rispostaZase naproti tomu je perfektní retorik,sype to z rukávu,nikdo mu ty proslovy nekydá,není riťolízník,napřipravil nás o kus Prahy,neválel se ve vlastních výkalech jako některé slavné osobnosti bývali v trvalém alkoholickém rauši![]() ![]() To máš těžký,dnes není kde vybírat,jak s tou satelitní nabídkou |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekBuďme rádi, že máme lidového prezidenta a ne nějakého buržoazního, nebo feudálního šaška, nebo byste chtěli nažehleného byrokrata? Já mám rád, když se věci řeknou natvrdo a nechodí se kolem horké kaše, což se někomu nemusí líbit. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekPlný souhlas![]() |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@vlcekTed nás napalí spřizněně duše J.Jandy+Havloidi co jsou běžně tady. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Ovčáček čtveráčekPrezident se samozřejmě nelíbí bruselským darmožroutům potažmo vrcholným politikům vlivných států EU - a to je ten svět,kde dělá ostudu? Nelíbil se ani tomu opičákovi v USA ,ale s nástupem Trampa se tam mínění na našeho prezidenta rychle změní.A to bych mohl pokračovat dál. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekJeště jsem zapomněl na toho samolibého exhibicionistu, kleptomana, co ten se nadělal ostudy, všechno mu prošlo, a ještě mu dávali diplomy! |
vlcek
![]() |
|
@vlcekJako by jste mi z duše mluvili![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekVždyť to je největší Emanův kamoš :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Ovčáček čtveráčekJeden se k tomu dostál, jak slepý k houslím a celou dobu hrál falešně, druhý to dostal za zásluhy na vytunelování republiky. Zemana jsme si zvolili sami, což ti dva, by u lidí neměli šanci. |
vlcek
![]() |
|
@PoldaS![]() |
knawi
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |