![]() |
|
plugin mediaportal a albatroszdarec chlapi mohu poprosit o radu?Mám linux vitamin s E2 infinity image nainstalovaný mediaportal verzi 7.7.5 .Vždy proběhla aktualizace na vyšší verzi v pohodě ale ted na novu verzi 7.7.6 instalace probíhá a na konci seznamu vyskočí že nemůže nainstalovat a chybí tam nějaký python request 2.0.0.Už jsem to zkoušel i přes TCMD,přes flešku nebo přímo z boxu ale furt ta stejná hláška .Nevím si už rady.Plugin Albatros nainstaluji úspěšně ,v boxu je nainstalovaný ale po restartu boxu dám Menu ,Plugins a vyskočí hláška že některé pluginy jsou nedostupné a v závorce je NO MODULE NAMED HEADING PARSING ERROR A CANNOT IMPORT NAME CERTS a v seznamu pluginů není.Taky jsem zkoušel všechny možné instalace ale bezúspěšně.Prosím někoho kdo se v daném problému vyzná jestli by mi poradil .Díky všem moc.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: plugin mediaportal a albatrosnemoze byt za ta enigma je starsia a pluginy potrebuju novsiu?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereno já ti nevím že by to bylo najednou enigmou ?to se mi moc nechce věřit.Zajímavé je že vždy probíhali aktualizace ok a nejednou by byl problém v enigmě?Archivy ,ts media jdou nainstalovat v pohodě a nová verze mediaportalu a albatrosu ne ?to je teda divné.Podotýkám že paměti mám stále kolem 40 procent volné.Ale jinak díky za radu.čau.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: plugin mediaportal a albatrosnieco sa mu nepaci na verziu pythonu tak preto ma to napadlo.....skusk hladat tymto smerom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerevyzkouším dík. |
marksony
![]() |
|
plugin mediaportal a albatros (# 282Toto sa aj mne stalo ze sa mediaportal nespustil lebo v img opepli to chýbalo.Tak som Musel manuálne nájsť ten request a mediaportal sa spustil.Ale v minulosť sa mi stavalo u mediaportalu s inými python ze neobsahoval img.Vždy som musel nájsť manuálne. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
![]() |