![]() |
|
nex karta nejdednes mi prišla nex karta a v návode píše že balíček digital nabehne hne a ostatne do 5 dní podla platených na zakl. karte.Anič reaautorizacia píše na kartu nebol pridelaný program ,,cryptobox 650 hd v ktorom mi iné karty skylink idu v pohode,poradta dakujem |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: nex karta nejdeKarta next je karta M7 co znamena ze v UNI cotacke ti nepojde len nejakom SkyLink ready Zariadeni.Ako napriklad toto https://www.elektropeha.sk/satelitna-technika/dekodovacie-moduly?product_id=105 |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: nex karta nejdeu next karty se v objednávce zadava datum od kdy ma zacit hrat. |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: nex karta nejdenove karty next jsou ciste Irdeto, takze modul neno Sk Ready |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: nex karta nejdeNex karta mi najela okamžitě (digital), po 10 dnech mi balíček multi nenajel, volal jsem Skylink, poslali zápisy a do 2 minut jel celý balíček. Jinak platí samozřejmě to co píše "loop 12" |
kostička
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@polkiV tom boxu leda v modulu, jinak jak píší ostatní M7 karty v uni nehrajou |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Půjde?Plánuji kartu Next do budoucna. Půjde ta nová karta v modulu - Irdeto NEOTION SKYLINK READY CI+ Děkuji![]() Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB
|
lipagamb
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
@lipagambTam by neměl být žádný problém |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |