Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Ladenie kanálov

Dnes som u známych nastavoval na TV LG LB55 káblovú TV.Po naladení kanálov a ich uložení fungovali všetky kanály,po vypnutí tv do pohotovostného režimu a znova zapnutí tv zmizli všetky kanály.Televízor bol v režime znovu nastavenia(zmizli všetky kanály).Je chyba v softe?

stamar
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ladenie kanálov

Od LG tak leda pračku ;)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

@bigj

jj, mne na sat u LG vypadol vždy posledný TPD. TV je to dobrá, ale len pre externé zariadenia (SAT STB, cable box ...)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@bigj

Neexistence adekvátního manuálu,jen popis tlačítek na DO,ale nepravdivý-pro každé zlačítko 5-6funkcí a žádná nesouhlasí
:fuming: :bomb: ;P :zombie: :dead:
Ale ten obraz a spotřeba,když k tomu přidáš satelit ,dohromady 45 Watů.S ext. satem funkce ovládání velmi kvlitní,samozřejmě toho satu R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

no ale to by degradoval jedinou výhodu,jeden ovladač k TV

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

To pochopila zaplať pán Bůch i moje manželka,obraz opravdu na 108 perfekt,to musím říct a ten 1 DO holt veme do ruky jen dvakrát třikrát za den.Přemýšlím o infra vysílač,dokonce cosi na půdě mám pro přenos ovládání na dálku.Musím si vzpomenout,na co jsem to měl :lookaround: :lookaround: že by se LG zaplo při spuštění satu a také tak vyplo.Na něco takovéto jsem to před xxx lety pořídil

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Ladenie kanálov

No lg má system ukládaní jen do favoritů,v normálním menu to sice uložíš ale po vypnutí se to rozhodí podle naladění,uložit ve favoritu a pozor -při každém přemístění OK i při odchodu a hledání-jinak opět zmiznou,ještě horší to je se satem! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

U televizorů této značky

je to normální. Jedná se o chybu FW. Jde to obejít ručním vložením příslušných parametrů do ladící tabulky.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra