Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Automatická aktualizace názvu TV kanálu - OpenPLi

Nedávno, když Skylink začal se svými novinkami myslím tím nové kanály tak jsem zjistil, že mám problém s aktualizací názvu nového kanálu. Naladil jsem Novinka č.1 až Novinka č.8 když začali kanály normálně vysílat tak se mi názvy automaticky nepřepsaly a když jsem frekvenci znovu proladil tak se tam naladily jako nové kanály s novými názvy např. SPORT1HD nebo Prima Plus, ale staré kanály se nepřejmenovaly a normálně tam zůstaly. Teď mám ten samý problém při přejmenováni stanic skupiny NOVA. Mám VU+Duo2 v něm poslední Open PLi ( dnes jsem aktualizoval ) Nikde nemohu v nastavení najít nějakou " dynamickou aktualizaci kanálů " nebo něco podobného co bývá v menu SAT přijímačů. Nevíte kde by mohl být zakopán pes. Jinak to asi všechno přepíši v Dreamboxeditu :-( Předem díky za tip.

shiraz
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

dej si

znovu proladit a přepíše se,dnes jsem to ani neudělal přepsalo se to po zapnutí samo na vu solo,ti nováci

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Automatická aktualizace názvu TV kanálu -...

na openpli

pierrepetr

V ATV menu/nastavenia/usage a GUI/prispôsobenie a tam je položka
Vypnúť prehľadávanie na pozadí.............nie

VU+SOLO 4K Open ATV 7.0 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.4, ARIVA 200 SW 2.18B8p Skylink ICE

mida
Registrace: 4/2011

Díky za tipy, ale opravdu se mi to nepřepíše, když to znovu proladím. Používám skin HD Glass16 tak se podívám jestli to není v nastavení toho skinu . V "přispůsobení" mám volbu zakázat prohledávání na pozadí - ne .
Přijímač mám osazený 1 TWIN DVB S2 + USB DVB T a na tom DVB T tuneru se to automaticky přepsalo, aniž bych něco prolaďoval. Jediné co mi napadá tak že by to bylo těma tunerama ? Že by se to pokaždé ladilo na jiném tuneru ( jedno na tuneru A jednou na tuneru B ) a proto, že by se to nepřepsalo, ale to se mi zdá blbost ....

shiraz

Tak jsem to proladil na obou tunerech a stále tam mám v oblíbených FANDA TV :-/

shiraz

@shiraz

uklidit dálnici,a silnici 2.třídy musíš samostatně

pierrepetr

@shiraz

když jsi to znova ladil, tak je máš pod 23,5E. Tj. původní v oblíbených vymaž a vlož si do oblíbených nově naladěné se správnými názvy z pozice 23,5.

fergus
Registrace: 12/2007

@fergus

mě se přepsaly i oblíbené,sami

pierrepetr

@pierrepetr

to záleží na jakém stroji, on píše, že má VU+Duo2 s OpenPli, tam to musí udělat ručně

fergus

@pierrepetr

pokud nepoužije Fastscan na Skylink !!!

fergus

Jde o tři programy to je takovej problém je přejmenovat ručně ?

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Díky všem za rady, ale samozřejmě si to udělám tak, že si kanály dám do oblíbenejch s novejma názvama . Šlo my spíše o princip resp. najít chybu v nastavení, proč na DVB T tuneru se to přepsalo, aniž bych to prolaďoval a DVB S2 tuneru se to nepřepíše i když to proladím ? :-/

shiraz

@shiraz

žádná chyba to není,prostě je to v enigmně2 tak nastavené, jedině když použiješ Fastscan na Skylink tak se ti to automaticky v oblíbených v Skylink Czech Republic přepíše

fergus

Keď skenuješ príslušný TP, treba dať položku vymazať pred skenovaním na áno

VU+SOLO 4K Open ATV 7.0 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.4, ARIVA 200 SW 2.18B8p Skylink ICE

mida
Registrace: 4/2011

Mně se při té poslední změně u programů Novy také nepřepsal v oblíbených program Fanda. Ty další dva se přepsaly samy. Správný nový název pro Fandu byl ale v seznamu "Všechny programy" k dispozici - a také tam zůstal Fanda... - spíš bych to odhadoval na nějakou chybičku u Novy...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

U každého přístroje to je jinak ..... z mých tří se to u dvou přepsalo samo a třetího ne! Ale máte to starosti, jen, co je pravda.... :))

Tondach
Registrace: 3/2004

Po přečtení předchozích příspěvků jsem kouknul jak to mám já. Na solo 2 s OATV 5.3 s USB dvbt tunerem poz. i sat programy v oblíbených skupinách, přepnul jsem na pozemní, které jsem od změny novy nesledoval a byly tam staré názvy. Po přepnutí na Fandu se okamžitě program přejmenoval stejně s dalšími programy. Na sat programech již bylo vše samo přejmenované, ale ty jsem předtím sledoval, takže nevím v jakém okamžiku došlo k přejmenování.

sirda
Registrace: 11/2006

@mida

Tak to schválně vyzkouším, této volbě jsem se vždy vyhýbal, protože jsem si myslel, abych si nevymazal všechno, ale když mám zálohu settingu tak se vlastně nemám čeho bát :))

shiraz

Pred kazdym preladovanim davam volbu "vymazat pred skenovanim". Na OpenATV a Formuleri a VU+ zero sa mi vsak nazvy stanic upravili automaticky, nemusel som nic ladit ani nastavovat.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Tak jsem najel na Fanda TV v oblíbených a dal jsem ručně ladit - uživatelem definovaný transpodér - dal jsem vymazat před scanováním - ano nascanoval a v záložce "poslední scanované" jsou normálně pojmenovány a v oblíbených tam kde to mělo "staré" názvy tak se změnil název na symboly ˃n/a˂ :-/

shiraz

ještě doplňuji , že název se změnil na symboly ˃n/a˂ v oblíbených u všech programů v transpodéru i u programů jejichž název se neměnil :-/

shiraz

Ano, to je logické. Protože jsi měl zlé pidy transpondéru (asi starý setting), tak se ti ani nemohly názvy kanálů přepsat, jelikož transpondér s takovými pidy neexistuje.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

Po proskenování se ti neexistující transpondér správně vymazal a teď máš naladěn nový transpondér se správnými pidy.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

@rom2005: Presne tak, preto mu to riadne nefungovalo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@rom2005

Jinými slovy všec hny nově naladěné programy musím přidat do nově do oblíbených a programy ˃n/a˂ vymazat

shiraz
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra