![]() |
|
Mutant HD 51, OpenAtv problemDnes jsem připojil novou UHD LG UH603v, s obrazem nespokojenost. Zkusil jsem image OpenAtv 6.0 konec s střídavým blikem na reflektory a modrou, tak zpět na 5.3 dnešní, pak ze září, končí blikáním a dost.Ze zoufalství jsem zkusil OpenPLi 4.0 -vše OK, stáhl nastavení obrazu na HD a znovu dnešní OpenAtv 5.3, bliká a nic. Poradí někdo? |
levhason
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Mutant HD 51, OpenAtv problemZkus nastavit (podle VFD displeje) 2160p/50Hz a pak restart boxu.Otestoval jsem krom demo ASTER a HOTBIRDU i HISPASAT 4k HEVC,FRANSAT a TRT4k,vše jede "ok4k".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Mutant HD 51, OpenAtv problemKed Ti funguje, ako pises, OpenPLi OK, tak naco tam davas OpenATV ? Ja som doteraz pouzival vylucne OpenATV, avsak po odskusani PLi asi prejdem na neho aj v dalsich STB.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Mutant HD 51, OpenAtv problemMně se taky OpenPli líbí víc,ale na ofic.stránce píší o nějakých problémech s instalací u modelů s armem.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
@LucaBrazzaTo zas bude učení, zatím jsem zkusil ještě OpenHF a openwix ale nechce se mi hledat oscamy. Na openPli mi jde Skylink Ice bez sh..Hlavní je že openAtv se tam nenainstaluje, dojede to na plástev s logem, šrotuje, blikne modřá obrazovka a tak furt dokola. Vypadá mi to na reklamaci. |
levhason
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
![]() |