Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Mutant HD 51, OpenAtv problem

Dnes jsem připojil novou UHD LG UH603v, s obrazem nespokojenost. Zkusil jsem image OpenAtv 6.0 konec s střídavým blikem na reflektory a modrou, tak zpět na 5.3 dnešní, pak ze září, končí blikáním a dost.
Ze zoufalství jsem zkusil OpenPLi 4.0 -vše OK, stáhl nastavení obrazu na HD a znovu dnešní OpenAtv 5.3, bliká a nic.
Poradí někdo?

levhason
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mutant HD 51, OpenAtv problem

Zkus nastavit (podle VFD displeje) 2160p/50Hz a pak restart boxu.Otestoval jsem krom demo ASTER a HOTBIRDU i HISPASAT 4k HEVC,FRANSAT a TRT4k,vše jede "ok4k".

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Ked Ti funguje, ako pises, OpenPLi OK, tak naco tam davas OpenATV ? Ja som doteraz pouzival vylucne OpenATV, avsak po odskusani PLi asi prejdem na neho aj v dalsich STB.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Mně se taky OpenPli líbí víc,ale na ofic.stránce píší o nějakých problémech s instalací u modelů s armem.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

@LucaBrazza

To zas bude učení, zatím jsem zkusil ještě OpenHF a openwix ale nechce se mi hledat oscamy. Na openPli mi jde Skylink Ice bez sh..
Hlavní je že openAtv se tam nenainstaluje, dojede to na plástev s logem, šrotuje, blikne modřá obrazovka a tak furt dokola. Vypadá mi to na reklamaci.

levhason
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra