![]() |
|
Digi CZ - změna na Digi SKPrávě mi volala matka, která má novou Digi CZ, že ji zmizela Nova, jinak se ji seřadily stanice (slovenské první) a když stiskne menu, objeví se jí Digi Slovakija. Je to vůbec možné? Kde udělali soudruzi z NDR chybu? |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@bobikŽádná chyba. Stačí si po továrním nastavení odklepnout správně zemi ČR.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKJak žádná chyba? Matka má Digi CZ už cca rok. Dnes volala, že cituji "Sledovala jsem film na Nově, náhle film zmizel, objevily se nějaká procenta až do 100 a Nova byla pryč. Takový krám zítra vyhodím". Je už důchodkyně a toto by se dle mého názoru stávat nemělo. Vysvětli 70 leté paní, co je tovární nastavení. Umí akorát přepínat kanály a zesilovat a zeslabovat zvuk. |
bobík
![]() |
|
@bobíkZbytečně se rozčiluješ. Chápu, že si většina starších lidí s tím sama neporadí. Je lepší si někoho známého sehnat, kdo to zprovozní. Výjezd technika se bohužel platí. Zrovna o víkend jsem to byl u nás dělat jednomu staršímu páru. Zmizelo jim poměrně dost našich programů na jednom Kaonu, na druhém to bylo ok. Během chviličky jsem jim to nahodil a byli spokojeni![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SK@kvasnakJá tě vůbec nechápu, toto je zásadní amatérština. Kdyby to udělali moji zaměstnanci, tak jsou na cestě na úřad práce. Přece Digi CZ a Digi SK jsou dvě různé firmy. Jak se na přístroji od Digi CZ může objevit nabídka na Digi SK?. Příště se jí objeví freesat. ![]() ![]() |
bobík
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKTo je taky nápad dávat 70 leté máti Digi...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@bobíkJo tak s tím se nedá než souhlasit a to bez výhrad.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@bobíkJe to asi tím, že ty přijímače jsou stavěné pro obě země. Pravděpodobně software udělal chybu. Pomůže jen tovární nastavení a naladění. Pak to bude šlapat. Pokud ne, je to na reklamaci.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKZítra zkusím dát továrko a nastavení na CZ. Ještě že stejný software není v jaderných raketách (možná)![]() |
bobík
![]() |
|
@bobíknauč ji to,třeba bude ráda za slovenské programy,někdy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@bobikDej pak vědět, jak jsi pochodil![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@bobíkJazyk-čeština,země Slovensko,provider Digi cz.A máš tam uplně na konci i sk.programy.![]() |
hobo
![]() |
|
@bobíkTaky jsem kamarádovi o víkendu přes továrko dával cz region a to už potřetí na stejném přijímači Kaon.Tak jsem volal do Digi,proč se to pořád přehazuje na sk region a odpověděli mi,že jediná možnost je v menu zakázat aktualizace.Dost divné řešení.Já osobně Digi nemám. |
Ludvík
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@Ludvíkje to divný šrot,ale zas to bylo levný pro digi |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKKdyž už mermomocí Digi, není lepší raději vlastní mašina a od nich pouze modul než stále řešit ty jejich křápy?![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Digi czU mě byl stejný problém. Tovární nastavení pomohlo jen do té doby,než byl kaon vypnut ze sítě. Potom stejný problém. Zavolej na digi, mě to vyměnili asi do týdne... |
budos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
BIDLOSamozřejmě že je nejlepší vlastní mašina, ale asi jen pro toho, kdo si zvládne přeladit sám.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@bobíkTa Nova mohla vypadnout kvůli změně názvů. Mně takto vypadly z mého vlastního seznamu stanice Smíchov, Telka a Fanda v O2Tv, protože došlo ke změně názvů. Podobně v minulosti, když se třeba Eurosport změnil na Eurosport1 apod. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKChyba se může stát při automatické aktualizaci, která se provádí každý den ve 2 ráno. Opravdu stačí pouze hodit tovární nastavení. Při továrku je třeba nastavit Jazyk - Český, Země - Slovensko, DigiCzechRepublic.Pokud to udělá zase, tak infolinka Digi a výměna boxu - výměna je zdarma DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Digi CZ - změna na Digi SKOdkdy je na Slovensku úřední jazyk čeština? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
@jenesJestli je to reakce na muj prispevek tak nevim kde jsem mluvil o urednim jazyku. Tady toto je nastaveni pro spravne naladeni CZ a SK programu pro CZ Digi.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
Totojsem tazateli napsal už včera a to platí.Nechápu o čem je dál debata.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboBohuzel prehlidnul jsem v zaplave kecum mimo misu. Ostatne to se tady stava velice casto.Tim bych asi diskuzi uzavrel ![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
@dvbuserty nemůžeš nic uzavírat,pouze admini,tak vše může pokračovat třeba za měsíc |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetr![]() ![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
![]() |
|
![]() |