Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

2,5´´ HDD skúsenosti

Chcem si dokúpiť na prenos a pozeranie filmov 2,5´´ HDD. Ako pevný používam doma WD, zatiaľ spokojnosť, ale potreboval by som poradiť s týmto 2,5´´ a doporučiť značku. Ide mi hlavne o spoľahlivosť a bezproblémové pripojenie k TV alebo sat. tuneru. Ďakujem

masto
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 2,5´´ HDD skúsenosti

Já jsem za poslední dva rok odepsal už 3ks 2TB HDD od WD (1x Green v externím boxu, 1x Purple - 1 rok provozu ve VU+, 1x Black - 2 roky v PC).

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@liquere

technik to vie,ale je to zjištění k ničemu,když to stejně vyhodí,tak to nezjisťuje,jediný,kdo to zjišťuje je firma na záchranu dat,ale to musej bejt důležitý data,je to dost drahá záležitost,mě řekli 40000kč za záchranu části dat,tak jsem to vzdal,někde v roce 2006 tuším,v Praze

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierre

ano to je drahe ta zachrana dat.Ja som to pisal preto, lebo na kopec veci ma vplyv otras,teplota a podobne vonkajsie vplyvy. Nie vsetko je bezna zavada disku.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

jasně,když už je v háji,tak vyměnit,stejně to má každej prozálohovaný na třech místech,jako já

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@liquere

Väčšinou vadné sektory (ktoré pribúdajú...).

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Predpokladám že sa debata otočí smerom "ale veď vadné sektory sa dajú opraviť". Preto mám aj odpoveď NEDAJÚ, dajú sa len "skryť" a aj to je na krátky čas pretože začnú vznikať ďalšie a ďalšie.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Na multimedia mám 2xToshiba (3-4 roky stáří) na data 2xTranscend + 1x old Maxell (5let). Statistika poruchovosti disků zde: http://jdem.cz/cyvwm9

aptget
Registrace: 5/2009

No, moc se v tom nevyznám. Ale kdyby se mi rozbil disk (nahrávám ze satelitu), asi bych si jako laik koupil nějaký disk určený pro tyto účely, např. tento: https://www.alza.cz/western-digital-2-5-my-passport-av-tv-1000gb-d2121838.htm?catid=28851842

jirka67
Registrace: 2/2006

No ono ked tie vadne sektory pomaly po kazdom zapnuti pribudaju, nie je moc co riesit.Jednorazovy vznik zleho sektoru moze byt aj zlym zaobchadzanim, ale disk to vie do urcitej miery osetrit.
Ta statistika je pre vacsinu domacich zakaznikov malo vypovedna,lebo taketo disky nekupuje. Su to disky do ine oblasti ako bezny spotrebitel kupuje domov.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

zalohujem

svoje foto, video, data na uloz.to, youtube alebo vimeo...zopar videi, foto, music som nechal aj volne dostupne pre verejnost...no a co!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ďakujeme za oznam a teraz čo.

👤👤👤

fann
Registrace: 8/2016

fann

No, asi tak. V garáži mám Mitsubishi ASX (nové 2016), soused (ojetý Passat 10 let) to bych nekoupil, kamarádi z práce (ojetý Fiat Marea - makrela) to bych nekoupil...

aptget
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra