![]() |
|
On line předplatné v EU od 2018Možná zásadní změna.http://www.sportbusiness.com/sport-news/eu-breaks-down-borders-online-sports-media-subscriptions |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: On line předplatné v EU od 2018v podstate je to prvni dobra vec ktera z ty Unie vyleze 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@HornetF18nic se vracet zpet nebude.ta soucasna geoblokace je prave priprava na to aby sis potom koupil skylinky dva-jeden ceskej a jeden slovenskej-proto ted ty cizi programy presouvaj jinam. operatori na tom vydelaj.a zakaznici budou spokojeny. 😀 |
jam fm
![]() |
|
jam fmja som o tom ani nikde nepisal |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@mjamriskano je tady tvuj prispevek tak ja nevim kdo ho psal.ale nekteri se tady uz tesi ze jim skonci geoblokace 😀 je to jen volny pohyb sluzeb-konecne |
jam fm
![]() |
|
saxone, saxonepřekvapils.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
jam fm"ale v zadnem pripade to neznamena ze nam v cechach pujdou slovenske nebo rakouske programy-pokud si teda nekoupim slovenskou nebo rakouskou kartu.!" - ukaz mi kde som toto v mojej reakcii napisal, kto pozorne cital ten porozumel |
mjamriska
![]() |
|
@mjamriskavzdyt ja ti prece nic takovyho nepodsouvam.jen jsem reagoval na tvuj preklad nebo komentar.😀jen rikam ze uz se tady nekteri tesi na neco co neni.a toto ofiko uvolneni trhu bude mit zasadni dopad na ceske operatory. |
jam fm
![]() |
|
jam fmTo nebol moj preklad, je to skopirovane zo stranky - je tam uvedeny zdroj |
mjamriska
![]() |
|
@mjamriskajo ja jsem to na tom odkazu take cetl.ale obavam se ze to tady neprojde.ze se to mistni operatori budou pomoci silne lobby snazit nejak legislativne zablokovat nebo alespon zkomplikovat 😀 |
jam fm
![]() |
|
@Saxonpravé tlačítko překlad |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrTO červené,že![]() Ale vážně,k Tv Lg není nikde k mání návod která barevná tlačítka používat k té které funkci,jen k DO je popis na každé tlačítko možných funkcí,ale co ještě k tomu použít z barevných,už se LG nenámohlo.Do konce mi ani prodejce K+B, ani výrobce neodpověděli. Ještě,že mám k tomu satelit,to je jiný kafe ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranmám LG dvě a barevný tlačítka nic nedělaj |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrTak nemáš moji Tv.Zůstanu u toho satu.Tv má spotřebu 36 W,sat 8W a dál vlak zatím nepojede![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |