![]() |
|
Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. závazkuDobrý den, mohl by mi někdo poradit jak prodloužit používání služby freesat plus HD při zachování ceny kterou mám teď? Končí za chvíli roční vázání. Děkuji |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Zavolat jim a budeš vědět na čem seš. Já myslím že ti ta cena zůstane dál. Nébudou tě chtít ztratit. Aspoň kdysi to tak bylo. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Pohroz jim, že odejdeš a třeba i něco přihodí. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Nic se nestane, vloni jsem dával výpověď asi po 5 letech (2 karty) a nulová odezva. Ale cena byla těch 5 let stejná, závazek se týkal jenom toho, že jsem to první rok nesměl vypovědět.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Řešil jsem to minulý týden. Zavolal a pohrozil.Příští měsíc mám za polovinu další měsíce za starou cenu. |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...To sis pomohl.Pro pár korun.Kolik to tak mohlo být? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...a pri ukonceni smlouvy na net.je nejaka realna sance ze by me to snizily ? asi ne zejo 😃 taky by me zajimal ten pronajem modemu to jako budu platit az do duchodu ?a ta tv.platim si tv kterou jsem vubec nechtel.sice malo ale presto.k cemu. 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Modem se dá snad i koupit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Freesat žádný modem nepoužívá, ten používá UPC. Freesat pronajímá za 100 Kč/ měsíc jejich satelitní přijímač, proto je lepší mít svůj a budeš přijímat i více programů. za levnější peníze ! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@hifikJá som taky zmaten.FreeSat a modem a internet a jakési TV programy.To platí přeci u UPC kabelu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Re: Jak prodloužit službu Free tv sat po roceMáš-li elektronické vyúčtovaní tak čekej sami se Ti ozvou.Závisí jak si platíš službu atd,na popř. slevy. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
Mám pocitže tak nějak handlsat přestává handlovat.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...jenes,zavolej si a uvidíš. |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
Re: Jak prodloužit službu Free tv sat po roceZáleží jaké máš ceny pokud by si se s aktuálními cenami dostal níže tak to s nimi ukecáš ( dáš jako výpověď a pak ti zavolají z retenčního oddělení a s nimi to ukecáš ) , pokud nemáš aktuálně vyšší ceny tak jim normálně zavolej, že chceš prodloužit vázanost , aby ti platili stávající ceny a je to . |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Jak prodloužit službu FreeSat po 12-měs. z...Nikam nemusí volat, cenu mu měnit nebudou. Akorát skončí závazek užívání a může dát výpověď kdykoliv.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSTaky to tak mám,nikam jsem nevolal a běží mi to už třetí rok za stejné ceny. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@PoldaS / @jjeryNevím, nevím jen , aby mu nenaskočily po době vázanosti full ceníkové ceny to by se potom prohnul.... v ne/dávné minulosti se to stávalo . Vždy je cena presentována jako cena akční po dobu vázanosti. Já si teda vždy cca měsíc před koncem vždy zavolám. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazNo souhlas já to dělám taky.U nich nikdy nevíš.Možná už se polepšili,ale jistota je jistota.![]() |
hobo
![]() |
|
FreeSat v SKU nas na SK mi vzdy pred koncom viazanosti daju vo FA vediet ze mi konci viazanost a bud sa znocu zaviazem alebo mi zaplatenim FA suhlasim s navysenou cenou. Takto mam teda Plus HD bez Viazanosti za 15,75€. Viazanost mi skoncila v oktobri,ale suhlasim kto chce 100% istotu,nech si da radsej viazanost. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
![]() |