Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

JooJ zase raz

Nebolo to prvý krát, reklama pred koncom filmu, ale včera okolo 23.00 to bolo zaujímavé.
Išiel som si umyť zuby, a hladel ako puk keď po reklame začal 23.12 druhý film.
Eurosport vysielal 1/4finále snooker, hrali proti sebe
Fu King.
to sadlo :D

janoZV
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: JooJ zase raz

Co to nejako som to nepochopil

loop12
Registrace: 7/2007

No trochu to jano rozvětvil. Asi chtěl naznačit, že po reklamě film nedoběhl, a hned začal druhý. Je otázka, kolikaprocentní "ústní vodou" si čistil zuby, když mu tam najednou hupsnul snooker. :))

konas
Registrace: 12/2014

Že vás to pořád baví zakládat podobná témata o reklamách... to jste ai ještě po 25ti letech nezvykli?? Anebo nepochopili, že díky reklamě ta televize vůbec existuje?? Rv

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

Ale samozřejmě, zlaté reklamy! Jinak bych si ani na balkoně nezakouřil, kafe neudělal a další nutné činnosti. A kousky filmu, mezi reklamami si taky nějak v hlavě pospojuji -zatím! :laughing:

konas

stále sa čudujem akože dokáže niekto pozerat filmy na kanaloch,ktore maju reklamy?...jednoznačne ak si idem pozriet film,tak len na programoch,ktore nemaju reklamy..stv1,ct1,joj cinema,hbo-cinemaxy-filmboxy atd...film na jojke alebo markize alebo nove som už nevidel asi 9 rokov

jožko
Registrace: 7/2016

Já mám asi "západní myšlení", protože mně reklamy nevadí vůbec a klidně se mrknu na pořad nebo film i s reklamou. Chápu totiž, že žijeme v konzumním kapitalismu a reklama je potřeba. A je to tak dobře. Vy jste asi ještě zůstali myšlením na východě, nebo nevím, jak si vysvětlit, že ani po čtvrt století jste si nezvykli a nepochopili, že z reklam ta televize žije... Anebo možná zvykli, aoe jste přesně ten typ lidí, co musí prudit i kdyby na chleba nebylo... Že? :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

P.S. Komunikuji i na různých italských fórech o televizní branži a nikdy jsem nečetl jediný příspěvek od Itala, kde by si stěžoval na to, že se mu filmy přerušují reklamou. Tady to čtu obden... No čím to tak bude...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

No trochu mi vadí občasná záludnost, kdy se zařadí, 15 min. blok reklam těsně před koncem filmu, kdy začíná rozuzlení někých složitých situací. Kdysi jsem zavrhl Primu, která tohle udělala, v 01,25, kdy já už odestlanou postel, v pyžamu, zuby ve skleničce, a rozhodl jsem se počkat, jak to dopadne.
Jinak samozřejmě na film, který neznám, na který se člověk musí soustředit, a záleží mi na něm, na reklamních kanálech nesleduju, a opatřím si ho jiným způsobem.

konas

@konas

Toto už dělali komerční tv v Itálii v 80 letech. Pamatuji, když jsem sledoval Dallas a hned po úvodních titulcích (cca po 2min) byla reklama a potom minutu před koncem. Mě to až tak nevadí, protože byl stejně konec. :)) chce to zvyk.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Lenže v Itálii sú není tak dlhé reklamy ako tu a ani nie tak často. Mám Tivúsat tak viem ;)

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

A to ještě nevíte, že v 90 létech to některé komerční tv Itálii dělaly tak, že když byl reklamní blok, film nebo seriál se nepřerušil, ale zmenšilo se obraz a vedle běžela reklama, samozřejmě bez zvuku a byla upravena tak, aby ten zvuk nebyl potřeba. Tak toto byla snad jediná věc která mi opravdu vadila, ani ne tak ta reklama, ale ten způsob. Mnohem lepší, je film přerušit a po reklamě pokračovat. Však taky diváci nadávali a po pár letech od toho tv upustily...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Valto

Reklamy jsou regulovaný Evropskou směrnicí, takže každá televize (česká i italská nebo i německá) musí dodržovat stopáž a počet reklam v hodině, což je (pokud se to nezměnilo) 12min v hodině. Samozřejmě to může tv zkrátit, ale ne prodloužit.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Valto

Gratuluji k Tivusat... Jaký máš přijímač a jsi spokojený s kanály? R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Príjimač mám Vu solo2.Kartu som kúpil v Itálii a zaregistroval na sestru.Som spokojný vačšinou pozerám len to

Valto

to loop 12

Medzi tými reklamami som pozeral snooker.
A že proti sebe hrali akurát M.Fu a M.King bolo symbolické
lebo ich priezviská boli na obrazovke blízko seba FuKing
čo dosť pripomína istý anglický výraz pre pocit aký som nadobudol
Fuking Joj.
btw
reklamy napr. na ITV trvajú cca 3,5minúty a sú skoro presne po 15 minútach.

janoZV

@Valto

No tak super... To je rozdíl co, oproti českým televizím?? Kvalita vysílání, dabing, počty kanálů, HD, ultra HD. Třeba kanály Rai 4 a Rai Movie nemají chybu. A nové kanály budou přibývat za pár týdnů...a zdarma! V Česku za to musí platit ještě příspěvky Skylinku, aby se mohli vůbec dívat...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Veru je to super ten dabing sa mi páči najviac.Aj tie kanály su super a hlavne je to zadarmo.

Valto

@Valto

No jo no , italština je holt italština... Je to krásný jazyk. Ale zase je potřeba říct, že kdysi býval n.1 i český, resp. Československý dabing... Třeba takový Funes bez pana Filipovského není ono. R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Ostatním providerům se neplatí ? Tam je to zadarmo ?

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

@Valto

A Ty rozumíš italsky nebo si dáváš anglickou stopu?

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Antoš

Co myslíš ostatním providerům? V Itálii je satelitní televize pouze Sky, ta je samozřejmě placená, protože je to pay tv, ale divák přes Sky nemá přístup k základním kanálům (tedy ty, co jsou zdarma i v dvbt). Na to existuje právě Tivusat, kde se šíří zdarma všechny stanice které jsou pro diváky zdarma. Zdarma se myslí, placené reklamou nebo koncesionářskými poplatky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Mě taliáni nezajímají.Píšu o našich providerech.Napsal jsi "V Česku za to musí platit ještě příspěvky Skylinku, aby se mohli vůbec dívat..."

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

@franck

na normalnich programech reklamy do filmu nedavaji.ale takovych programu v Cehunsku moc neni su 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

@Antoš

Já jsem to nepochopil na co se ptas, myslel jsi ostatní v Česku...já myslel, že se ptáš na It. Však já nejsem proti Skylinku, jen jsem odpovídal Valtu, že v Česku musíte solit i za něco, co by mělo být gratis i na satelitu. Tím jsem chtěl říct Valtu, ať si toho vážíme...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Rozumiem Italsky niekedy som tam pracoval ;)

Valto
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra