Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

zablokování témat

chci se zeptat redaktorů, moderátorů a podle pravidel dávám do diskuze / Dotazy k satelitní, terestrické a kabelové televizi posílejte do diskusního fóra. / proč jsou zablokovaná témata TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink a Preco nas nikto neochrani na SK ? na straně 11 . Slušně se tam diskutovalo !!! To máme pokaždý znovu zavést tyto diskuze ? Neříkejte kvůli nečinnosti , to byste museli zrušit plno jiných diskuzí na starších stránkách , nebo se nechtěně někdo dotknul Skylinku a to se nesmí , že by cenzůra 2017 ? Já jsem se toho ale nevšiml . Děkuji za vysvětlení !

amater3389
Registrace: 7/2012
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zablokování témat

No já si nejednou všiml že když tu někdo hanil Skylink sat.settobox nebo služby skylink tak diskuze uzamknutá.To o něčem světší asi né.Ale už to tady bylo několikrát řečeno proč asi.

Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.

ROSTA
Registrace: 1/2006

TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink -toto téma NENÍ ZABLOKOVANÉ !!
Preco nas nikto neochrani na SK-toto téma se zvrhlo v urážení a zbytečné dohadování a nesouviselo to se sat přijmem.Proto bylo zablokované.
A zavádět POKAŽDÉ ?? STEJNÉ DISKUZE??
V pravidlech je to napsané jak se má postupovat, je snad normální psát dotaz když ten samý čí podobný je třeba ob 2 či 3 nebo 5 témat?
Takže doporučuji si prosím přečíst zdejší pravidla které určil majitel webu.
Tady je část :
Porušení PRAVIDEL má za následek:

?upozornění uživatele na jeho chování / jednání v případě nejméně závažných prohřešků přímo v diskusním místě, případně přes PM, pokud má čtenář aktivní schránku
?dočasné zablokování přístupu do diskusních míst v případě, že uživatel jasně poruší pravidla (zejména při prvním porušení pravidel uživatel obdrží "citrón" za svůj prohřešek a o datu odblokování přístupu do diskuse je informován na stránce "Black list")
?trvalé zablokování přístupu do diskusních míst při zásadním nebo opakovaném porušení Pravidel (uživatel obdrží "banán" - trvalý zákaz přístupu)

Administrátoři a moderátoři si vyhrazují právo smazat nebo uzamknout jakékoliv texty v diskusních místech. Provozovatel si vyhrazuje právo zrušit registraci anebo zamezit přístup kterémukoliv uživateli bez udání důvodu. Provozovatel nezodpovídá za jakoukoliv škodu, která by mohla být uživateli způsobena v souvislosti s používáním služeb na serveru.

O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 11.02.2017, 18:59.05

petr33
Registrace: 5/2006

miki8500: Este, ze sa tu nedavaju blokovania aj za ypsilony. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@amater3389

Jo to tady musíš založit téma o hovně jako např:kdo bude prezident která fetka odešla, protože Parabola se dala na drahu zpravodajství a proto takové téma nezamkne. Jsou to komedianti

Pavel1975
Registrace: 4/2016

amater3389

čo je natom nepochopitelne že parabola chrani toho kto ju živi? Je to normalne .....proste ak nechceš tak tu nechod.....ak vas bude vela ,zmenite aj tento web

par32
Registrace: 11/2007

@amater3389

Tento web není žádná svobodná veřejná platforma která by ti zaručovala nějaké svobody - moderátor ti to napsal jasně, mají vyhrazeno právo na cokoli a moderátoři si tu mohou dělat co chtějí a jak chtějí, smazat komukoli jakýkoli příspěvek a poslat do báně kohokoli kdykoli za cokoli nebo bez udání ůvodů... to je realita !!! Takže když se otřeš o Jardu a on se ozve, tak máš smůlu... velmi jednoduché.. Hledat zde nějakou vyšší spravedlnost je dětinské, ty sem můžeš chodit, ale nemusíš, stejně jako kdokoli jiný, jedině na majiteli tohoto webu záleží jaký tento web chce mít nebo nechce, s tím nic nenaděláš :-/

lance
Registrace: 10/2008

@Pavel1975

Taky jsem to zpozoroval,zejména když jde o hlavu státu, názory naší čt,jaká zde byla benevolence hrubých výrazů :lookaround: :-/ :((

korkoran
Registrace: 10/2006

Z webu se maže hlavně to co vadí inzerentům kteří tebnto web živí - TO JE REALITA !!!! Ostatnímu se tu umožňuje celkem volně dýchat, vč. politických témat, pokud se nezvrhhnou v přílišné vulgarity a pod..., není důvod to mazat, ovšem pokud s námitkopu nepřijde nějaký platící inzerent..., pak se samozřejmě na pravidla nehledí a dějou se věci... :8)

lance
Registrace: 10/2008

To lance:

Chcete říci, že zdejší diskuze je schvalovaná ústředním výborem inzertních firem, trousících peníze jako úplatky?

Představte si, kdyby to tak dělali v parlamentu ČR? To je přece nekorektní a politicky neúnosné! :)))

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

lance má pravdu, je to privátní fórum, ve kterém má rozhodující a nezadatelné slovo majitel resp. jeho pověřenci. Určitě svědčí o naprostém nepochopení přirovnávat charakter fóra k parlamentu.
Kde všude, snad i tady bys chtěl korkorane, přihlouplou názorovou vyváženost? Pokus se být moudřejší a pochopitelná odsouzení té tvé nešťastné "hlavy státu" ti nebudou tolik vadit.

knawi
Registrace: 3/2007

kde sa da docitat, kto je prevadzkovatelom ? :((

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Servery asi nemají jako tiskoviny povinnost uvádět tiráže. Ale ani z tiráže se nedovíš všechno, většinou musíš hledat dál.

knawi

Neviem ako je to stanovene v zakonoch, ale hladat to urcite nebudem,ked to nie je tu uvedene.Nepotrebujem to ku stastiu len by som to povazoval za normalne a slusne, keby sa kazdy mohol bez hladania dozvediet u koho je na navsteve.Nemyslim len tuto ale aj ine stranky, kde sa nedozvies nic. :8) mas len maliovy kontakt.Esteze u e-shopov to je asi povinnost.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

.....

Někdy je blokace potřeba, třeba v tématu Preco nas nikto neochrani na SK ? psal vyloženě duševně nemocnej člověk, to už se nedalo. Snažil jsem se mu poradit, protože mi ho bylo líto, byl to starý pán. A on se do mě pustil a dělal ze mě vola, no prostě totálně mimo.

jindra7
Registrace: 12/2007

@knawi

Chtěl jsem tím jenom říci,že sem takové urážlivé kecy,jaké si vedl mezi jinými i ty-nepatří.Jiná volba byl bohužel jen Schlafeberg :laughing: Rv

korkoran

@jindra7

Taky je správně na black listu R^ na dost dlouho

korkoran

@korkoran

šláfnberg si zaslouží svoje vlákno xtra

pierrepetr

@korkoran; pierrepetr

@korkoran: ano, snad si nemyslíš, že se o něm budu vyjadřovat jinak než urážlivě. To bych na tom byl jako ty o němž vím, že pamatuješ ještě větší gaunery na Hradě. To byly pro tebe také "hlavy státu", co se nemají urážet?
@@korkoran, pierrepetr: je velmi laciné komolit jména a domnívat se, jak je to veselé. Obecně vidím chybu ve vkusu, zopakuju tedy, že to věc vkusu je. Schwarzenberg, a jeho otec, jsou pro mě vlastenecké postavy našich dějin. O tom se přesvědčovat nepotřebuju, ale potěšil mě dokument na ČTV2 v seriálu Modrá krev o tomto knížecím rodu. Samozřejmě, předpokladem je věřit historii a ne propagandistům z Putinových kruhů, kteří podporovali a podporují tvoji "hlavu státu" korkorane.

knawi

@knawi

nesmíš věřit všemu v televizi,vlastenec umí svoji hymnu a mluví lidskou řečí,to je pro mě Zeman

pierrepetr

Pokud nemá zrovna Eman 3 promile, pak mluví řečí opičí :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@pierrepetr

Jsi na velkém omylu a buď rád, že neužiju ostřejšího výrazu, když tvrdíš, že věřím všemu, co je v televizi.
V době, kdy jsi neznal mnoho lidí, kteří pomáhali Československu, aby se jeho slušné a svobodomyslné části obyvatel dostalo vysvobození ze sra/ček, ve kterých jsme žili, patřil k důležitým na mezinárodním poli. Ale jak patrno, nevyužíváš teď už dlouhodobě dostupných možností a víš stále prd.
Inu, klasik to znal: "Nekřesej do kaše, křesej do troudu, o lásce k vlasti nekaž velbloudu."

knawi

@knawi

sluníčkáře žeru

pierrepetr

@knawi

ale tu hymnu a česky mluvit se mohl naučit,za tu dobu,co byl přínosem pro naše dějiny,asi

pierrepetr

@PoldaS

von je má furt,tak rozumím vždy

pierrepetr

@pierrepetr

To´s mi to teda dal!!! Ne, že bych čekal něco extra ale mám tě za schopnějšího.
Měj se dobře při tom svém bloumání životem a hloupém pomáhání svinstvu.

knawi
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra