Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

zablokování témat

chci se zeptat redaktorů, moderátorů a podle pravidel dávám do diskuze / Dotazy k satelitní, terestrické a kabelové televizi posílejte do diskusního fóra. / proč jsou zablokovaná témata TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink a Preco nas nikto neochrani na SK ? na straně 11 . Slušně se tam diskutovalo !!! To máme pokaždý znovu zavést tyto diskuze ? Neříkejte kvůli nečinnosti , to byste museli zrušit plno jiných diskuzí na starších stránkách , nebo se nechtěně někdo dotknul Skylinku a to se nesmí , že by cenzůra 2017 ? Já jsem se toho ale nevšiml . Děkuji za vysvětlení !

amater3389
Registrace: 7/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

vtipné

Tak tohle bych čekal na Novinkách a ne na Parabole. Zeman na hrad! Jo vlastně, on už tam je, uff.

jindra7
Registrace: 12/2007

@pierrepetr

@pierrepetr, cituju: "ale tu hymnu a česky mluvit se mohl naučit,za tu dobu,co byl přínosem pro naše dějiny,asi".

Jenom proto, že jsi na odborném fóru, ze sebe nemusíš jako odborník dělat (nevhodné slovo)a ve věcích obecných.
Karel Schwarzenberg se narodil o něco dřív než sedm měsíců přede mnou. Byl a je Čechem, jak tě vidím lepším než jsi ty, pokud se ti jeho čeština nelíbí, mně ano, je to také vina toho, že jste ho z Čech vypudili.
Mimochodem, budu si všímat kvality tvojí češtiny, při tvé potenci bude příležitostí dost.

knawi
Registrace: 3/2007

@knawi

já nekandiju na hrad,on se pokoušel,bohudík neumí hymnu a mrmlá pod fousy,chrápe všude

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@knawi

špice na hrad

https://www.youtube.com/watch?v=-hpl4caJSrA

pierrepetr

RE: zablokování témat

Nevím, co podle tebe dělá "na hrad", v každém případě jsi (nevhodné slovo).

knawi

panove.urcite vite ze v Nemecku dnes probehla volba prezidenta.v klidu.v pohode.bez urazek.bez toho aby kvuli tomu rozestvaly cely narod.vse bylo dopredu dohodnuto.jako v civilizovane zemi.a presto ze to neni uplne idealni kandidat tak nikdo neprotestuje.!
a proc to tedy nekde jde a u nas ne.proc se musime chovat jako ve zdivocele zemi.proc nemame pro vsechny prijatelneho kandidata a prezidenta.proc cele to hnusne ceske divadlo.proc se ten nas prezident nechova civilizovane a neni skutecne prezidentem vsech obcanu.a proc si ten hnus budeme muset jeste jednou zopaknout.? proc ? 😀 diky

jam fm
Registrace: 10/2016

@pierrepetr

Že´s ho, oslíku, s celou rodinou volil a teď, když vidíš svůj omyl, nevíš jak z toho ven? Poradím ti, ty případy znám i ze své "proklausovské" rodiny - drž hubu a nedávej svojí blbost najevo, víš?

knawi

@knawi

Já jsem získal přesvědčení,že tomu svinstvu se snažíš být ty nápomocný,byť z důvodů,že prd víš nejen o našich dějinách,ale ani o světě nevíš zhola nic.Tím svým postojem a přihlouplými, urážlivými kecy to dáváš najevo.Když na tebe rodiče brali od Husáka přídavky,tak mnozí z nás jsme byli za hranicemi,co by emigranti a později skutečná podzemní opozice.Doporučuji ti knihu Fall der ČSSR,kde je od nezávislé zahraniční opozice tehdejšího režimu,věrně popsaná historie ČSR od r.1915 do roku 1969.Rok 68 je červenec + srpen popsany po hodinách,to ti spadne brada,jak to probíhalo špinavě.Na tom Václaváku ani 21.08.68 ani 17.11.89 jsem tě nikde neviděl Rv :laughing: Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

@knawi

Ty ses ale demokrat... Hned jak ma nekdo jinej nazor nez ty, tak ho tu urazis... A to porad o volicich Zemana vase strana tvrdi, jaci jsou to komunisti, oslove a podobne, ze? Hlavne ze ty respektujes nazor druheho Rv

MartinP
Registrace: 8/2016

@korkoran and MartinP

děkuji,nemám co dodat

pierrepetr

@MartinP

Takové názory šíří ti co převlékali kabát a aby to nebylo tak nápadné tak honem do kavárny,schopnost chameleona je nezaplatitelná ;P :zombie:

korkoran

@korkoran

tohle vlákno je kandidátem na splnění názvu

pierrepetr

diskus ze žumpy

Závírám kohoutek a jdu snít o demokracii :-/ :((( :((

korkoran

Prokazuje (a nejen on) druhe strane akorat medvedi sluzbu timhle chovanim, ja si nevsiml, ze by zemanovci na priznivce KS v tematech tu neustale takhle sproste utocili.

MartinP

@korkoran

to bude dlouhý s malým D

pierrepetr

@MartinP

ti kavárníci a sluníčkáři se prostě neuměj chovat a to nechci tahat z hrobu daneše

pierrepetr

zcela demokraticky jsem jeho prispevky zde nahlasil, tak ocekavam, ze dostane opravnene citron. Nepouzivam nahlasovani temer nikdy, ale v tomto pripade jsem si to uzil :)))

MartinP

@MartinP

já jsem nehlásil,ale demokraticky ti to schvaluji,tohle vlákno stejně bloknou

pierrepetr

@jam fm

"...proc se ten nas prezident nechova civilizovane a neni skutecne prezidentem vsech obcanu...proc?"

- protože stejně jako nemůžeš chtít po kočce, aby se chovala jako pes, tak se pes nebude nikdy chovat jako žába, žížala jako motýl... tak ani sebestředný samolibý mstivý jedinec se zřejmou diagnózou narcistní psychopatie se nebude nikdy chovat jako Matka Teraza... ;)

lance
Registrace: 10/2008

@lance

ano většina ho zvolila,tak menšina trpte,já bych taky trpěl a nekydal,kdyby tam byl karel chrápačenko

pierrepetr

@jam fm

Na tvojí apelaci neodpovím, proč? Když místo snažících se a slušných, byť idealistických, taky proč ne(!), nastoupí omezení ouřadové s rozhledem účetních bank a boháčů ale s ambicí neomzených politiků a s podporou nerozumných, zcela iracionálních, prospěchářských, bohužel hloupých, voličů? Kam to má jít? jenom do...! H.lupáci, mající o sobě vysoké mínění o tvorbě dějin - volí Zemana.

knawi

to knawi

Koukám, žes dost "přitvrdil", ale napsal to velmi přesně, nedá se ovšem čekat, že to s kýmkoli z dotčených nějak vnitřně pohne.. :-/

lance
Registrace: 10/2008

knawi je produktem současné propagandy.

Gibertiny OP 125L+DM3800, FTE 105+ Max NDA 4120M

jaro2
Registrace: 2/2006

@jaro2

slabý jedinec bude volit taxíkáře s krycím jménem ""sázkař""

pierrepetr

ono aj v nemecku je kritika, nie tak kandidata ale ze nevolili obcania ale vyvoleni.Ono to je vlastne len hranie sa na volby.Otazka je potom koho vlastne taky prezident reprezentuje?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra