![]() |
|
zablokování tématchci se zeptat redaktorů, moderátorů a podle pravidel dávám do diskuze / Dotazy k satelitní, terestrické a kabelové televizi posílejte do diskusního fóra. / proč jsou zablokovaná témata TV PANASONIC TX-P50V20E a ČT na 12344 skylink a Preco nas nikto neochrani na SK ? na straně 11 . Slušně se tam diskutovalo !!! To máme pokaždý znovu zavést tyto diskuze ? Neříkejte kvůli nečinnosti , to byste museli zrušit plno jiných diskuzí na starších stránkách , nebo se nechtěně někdo dotknul Skylinku a to se nesmí , že by cenzůra 2017 ? Já jsem se toho ale nevšiml . Děkuji za vysvětlení ! |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
RE: zablokování témat@pierrepetr , omi sluníčkáři ještě s někým přijdou , sázkař evidentně nezabral.Gibertiny OP 125L+DM3800, FTE 105+ Max NDA 4120M
|
jaro2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
@jaro2kdyby to nebylo smutné, mohl by tvůj výrok o knawim směle kandidovat na vtip roku![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@pierrepetrTo bys byl schopnej, při jistý nadsázce, říct Němcům po r.1933, když zvolili Hitlera? Technika je stejná - demokratickou volbou zvolit hovado. A když má volební právo kdekdo, i ty, pierrepetr (ano píšeš to mizerně, ani česky, ani dobře francouzsky).Nevím proč se na stará kolena snažím exponovat a myslet si, že to arogantní hajzly zajímá, vidˇ?. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@pierrepetr"...ano většina ho zvolila,tak menšina trpte,já bych taky trpěl a nekydal,kdyby tam byl karel chrápačenko..."no Ádu taky volila většina a menšina pak trpěla, nejdřív dobrovolně, pak už jí nic jiného nezbývalo... jak to dopadlo nekteří ještě víme, někteří ale už dnes opět litují, že ten Áda to zas nemyslel všechno tak zle, že? (třeba s těma čmoudama by dnes určitě dobře zatočil a pod... ne? Co Ty na to, mysliteli...)? Hoši hoši, knawimu nesaháte ani po kotníky.. !!! a nic na tom nezmění ani to, že po dnešku knawi možná skončí jako první v báni.. |
lance
![]() |
|
RE: zablokování tématto co jsem psal ohledně knawiho bohužel platí i pro lance..Gibertiny OP 125L+DM3800, FTE 105+ Max NDA 4120M
|
jaro2
![]() |
|
@jaro2ty to mas nejaky popleteny hochu.ses zmatenej jak Bohuslav.propaganda je presne na te opacne strane.Zeman.Rusko.Sputnik.atd 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
jen tu nejsemchvilku a tak jste to probrali sami,co je správně a co špatně,ukáží až dějiny,jako katolíci upálili Husa,to bylo super,že?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: zablokování tématHoráček určitě není ideální kandidát, ale proti tomu co je nyní na hradě za sebranku by byli i skořábkáři s vekslákama zlatí. Knawi i Lance jsou lidi úplně normální a nejakej bolševickej zasran jaro2 a jemu podobní na tom nic nezmění:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxontvůj názor se mě nelíbí,ale respektuji,nejsem sluníčkář,tak proto |
pierrepetr
![]() |
|
RE: zablokování témat@Saxon -- bplševický způsoby vidím u Tebe , se sprostými sluníčkáři už nebudu diskutovat , to nemá cenu. Nemají kandidáta tak se navážejí do zvoleného prezidenta , jak "demokratické" . Nejste schopni přijmout demokratickou volbu , zkrátka bolševici..Gibertiny OP 125L+DM3800, FTE 105+ Max NDA 4120M
|
jaro2
![]() |
|
RE: zablokování tématV technice se na 99% shodneme a to stačí...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@pierrepetrale to snad už... fakt je nutné, abys tu zveřenoval všechno co (ne)máš v hlavě..?? O slaboproudé elektronice asi něco víš... drž se toho.. To je jen mé doporučení "z dlouhé známosti"![]() |
lance
![]() |
|
Jaro2A kdo o to stojí, ty propagando?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@lancejá už jsem takovej,pokud mám jiný názor,tak to napíšu,je jedno jestli o technice,nebo o politice,pokud mě jiný nepřesvědčí o opaku stojím si za svým,třeba tzv. špatným názorem,zatím se tak nestalo,jenom blá blá,promiň |
pierrepetr
![]() |
|
lanceNo ano, je to docela zábavné, přesto děkuju za podporu, kterou, mi dáváš, když blbnu.Kdybys věděl jak dlouho smolím těch pár vět, jak se snažím být slušný k těm, asi i potomkům, ale přesto příslušníkům rodin, které škodily, prostřednictvím drbů ale i udáváním. A co teď? Dělají jakoby nic, stěžují si na nynější vyšší cenu rohlíků než byla za jejich panování. Ovšem co s tím, nemůžeme se s nimi nebavit, jak to udělat? Jenom připomínám, že my slušní dáváme slabostmi a nedůslednostmi hodně příležitostí k tomu, aby nevím jak vám, mně ne, znovu chtěli zatnout tipec, tj. vraždit, věšet, týrat atd, |
knawi
![]() |
|
@knawidějiny ukážou,kdo měl pravdu,jestli Hus,nebo církev |
pierrepetr
![]() |
|
@SaxonVůbec nedávej na to, že se v odborných věcech shodneš s někým, se kterým se v důležitějších záležitostech neztotožníš. Jsou záležitosti a doby, kdy je to důležité. |
knawi
![]() |
|
@knawino neumíš reagovat na názor,to jsem čekal,ale používat vulgarismy ,to je slabost psa ,co štěká za plotem |
pierrepetr
![]() |
|
hoši takjsme to probrali,asi nám to ráno bloknou a možná i nás,víme o co jde,což je pozitivní |
pierrepetr
![]() |
|
RE: zablokování tématA mame tady Godwinuv zakon v praxi![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@lancehezky jsi se rozepsal a popsal situaci,a teď napiš řešení,jak z toho demokraticky,to se všichni pobavíme a bez flusů na jiné prosím |
pierrepetr
![]() |
|
RE: zablokování tématEman na Hradě sice dělá permanentně ostudu, ale jinak je poměrně neškodnej. Horší je ta slovenská naplavenina Bureš, ten jde po moci jak po uzeným a jestli vyhraje volby a ještě dokáže mít většinu k sestavení vlády, tak bude s touto zemí zle.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
zablokování tématTaky jsem se chtěl připojit do diskuse,ale raději se nepřipojím.S těma Coudenhove Callergiho hochama Pierre těžko něco zmůžeš.Oni jsou strašně uřvaní... |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
amater3389 a redekceNo problém je ve struktuře webu, neboť se vlákna sami po určité době zamykají.Pak se k u nich zobrazí hláška: UPOZORNĚNÍ! Téma bylo založeno před více než 3 měsíci. Nové příspěvky již není možné do tohoto vlákna vkládat. ................................................................ Možná by stálo za úvahu web rozčlenit do více kategorií a nezamykat dané témata! Pak by se nemnožily stále tytéž dotazy! Protože zdejší témata a s reakcema zapadnou později hluboko a tazatelé již nehledají a raději položí opětovný dotaz?! Bylo by to přehlednější a dané téma se navíc může i v budoucnu rozšiřovat-doplňovat ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
redakceOprava: V nadpisu má být samozřejmě redakce![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |