![]() |
|
Transmodulátor do DVB-CDobrý večer pánové,nemáte někdo typ na transmodulátory (DVB-T/T2,DVB-S/S2) do DVB-C ? s CI. Případně i s LCN a dalšími pokročilými funkcemi. Dál něco co umí ASI do DVB-C Našel jsem toto: http://www.inter-sat.cz/its-transmodulator-twin-dvb-s2-dvb-t-c-s-ci-sloty-cm-2sci-tc_d6328.html -líbí se mi i ten USB vstup pro video smyčku. Jen prostě nemůžu najít od tohoto výrobce nějaké ucelené řešení pokud tedy má pro různé kombinace na vstupní straně (DVB-T/T2,DVB-S/S2, ASI, A/V,..) pro případné rozšiřování. Vím o ALCAD, IKUSI, Televés, SW,... ale nemám žádné porovnání co vychází líp výkon/cena/obsluha . U některých výrobců jsem viděl možnost konfigurace přes LAN, což je velká výhoda. Kdyby měl někdo chuť se vyjádřit, budu rád :) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-Cja o tomto tematu vim prd![]() ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CJó to přiučení je v dnešní době důležité. :) |
lukin
![]() |
|
tohle moc lidínedělá a kdo tomu rozumí,drží si tyto informace doma,možná to někdo napráská |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CUcelené řešení má zcela jistě i IKUSI.My Moraváci ,docela hodně bereme např.od Antechu ,technicko/cenové podrobnosti případně dokonzultuj s nimi.Pokud to dávám pro pár programů do STA,tak jedu na cenu,což je v základu asi šula-nula od různých výrobců.V klasické STA není obvykle moc cenového prostoru pro řídící moduly LAN/GPRS a další srandy (i když by to bylo optimální). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CA hlavně to nikdo nedělá do DVB-C, ale všichni do DVB-T.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CZáleží to na domluvě,pokud má technik záruku (např.smlouvou o dílo),že v STA budou zařízení,která umí DVB-C,tak to tam rubne.Datový tok,je datový tok. |
hdpe
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CSkvělý zařízení pro tento účel je Chameleon od Wisi. Jak název napovídá, dokáže se proměnit v jakoukoli konverzi T/C/S/IP/analog. Konfigurace přes IP. Nikdy jsem ho však nepoužil, z cenových důvodů pochopitelně.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
PoldaSJak si na tohle přišel? Když to neděláš ty, tak to neznamená, že to nedělá nikdo. Já třeba dělal stanici s převodem do DVB-C několikrát. Například od Astro.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CPřišel jsem na to tak, že tunerů DVB-T je podstatně víc než tunerů DVB-C (v případě set-top-boxů pak DVB-T naprosto dominuje), takže normálně uvažující anténář nebude někam do STA cpát nesmysly a přidělávat si zbytečně problémy, notabene za situace, že převodem do DVB-C si nijak nepomůže. Jiný to samozřejmě bude u kabelovek, kde jsou stovky programů, tam to význam má. Ale do STA legálně převedeš pár programů, takže C je úplně mimo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CNo DVB-C chci zvoli proto, že dnešní Tv jsou prakticky všechny s DVB-C a je tam možnost celkem bez potíží převést klidně celý S2 ze satelitu.A s příchodem T2 chci použít stejnou možnost T2 --- C. Koukám na Televés a Ikusi a ještě mě zajmá věc, kterou jsem nikde nenašel. Když jsou ty dvou a více tunerové moduly, jestli to umí spojit streamy(vybrané programy) z různých transpondérů a prohnat jedním CI modulem. Dle mě by to bylo logické, jen prostě nikde nepíšou :) |
lukin
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CTyhle podrobnosti se nejlépe řeší s technickou podporou výrobce.Podle výrobce a typu umí "descramblink vybraných služeb",když má 2 výstupy DVB-C ,pak "z jednoho SAT tuneru,nebo do 1 DVB-C výstupu". |
hdpe
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-Cmrkni aj na GSS |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
LukinUvažuješ správně, kabelový standard umožňuje v multiplexu přenést vyšší datový tok, než terestrický.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CA k čemu ti to proboha svatýho je??? Vůbec k ničemu, legálně dáš ze satu do STA tak nejvýš ČT. A taky spoléhat na to, že všechny TV umí C je úplně mimo, protože spousta lidí má TV z dřívějška nebo mají set-top-boxy (nejenom kvůli T jako takovýmu, ale i kvůli HD) a s C si neporadí. Pak bude zajímavý, jak toto někdo vyřeší, když C HD set-top-box na trhu prakticky není (leda nějaký kombo C/T/S). Nemluvě o tom, že prakticky všechny STA mají i příjem T přímo ze vzduchu, takže opět další komplikace, kdy je nutný toto převádět do C.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-Clukin@ S příchodem T2 se nestane nic, protože i kdybys T2 převedl do C, tak dost pochybuju, že najdeš C tuner co podporuje HEVC. To jenom tak na okraj.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSmá pravdu,s céčkem si jen naděláš starosti |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CVždyť ani nevíte, na co to konkrétně chce používat.Například na převod německého a rakouského vysílání do hotelové STA je to ideální řešení. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CSice nelegální, ale OK. Ovšem v tomto případě bych to tipnul, že autor dotazu o tom příliš neví (viz ta zmínka o převodu T2 na C) a vychází jenom z toho, že se MŮŽE vejít mux v S2 do C, což je sakra málo k tomu, aby se zvolila technologie C a pak se u ni zůstalo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@Saxonno nevíme,proto vznikají dohady ve věštírně |
pierrepetr
![]() |
|
PierreJá to jako dohady nevnímám, ty technologie tady jsou, koncové zařízení také, penziony v pohraničí o to stojí, tak proč je nevyužít.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonno v paneláku to nevyužiješ,kdekdo má v kuchyni,nebo ložnici STB-T |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CTo já přece vím:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CPro osvětlení :), je to hotelové STA, kde všechny TV budou umět C a hevc. A z hlediska pro "servis" je pro mě lepší držet v jednom a to C.Teď jsem zjišťoval jak je to stěmi více tunerovýma modulama. Tak umí služby z více transpondérů prohnat přes to jedno CI. Takže nejvíc se mi líbí televés. Má i modul pro převod IP - C, šikovná věc. http://eshop.antech.cz/trideni-dle-sortimentu/modulatory-AV-signalu/563852-IP-streamer-pro-2x-HDMI-HDTV-HDMI-IP-DVB-T-C-modulator-T0X.html |
lukin
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CTV co umí C s HEVC, který se nikde v kabelovkách ani nepoužívá? Hmm...Z hlediska servisu je pak šumafuk jestli jde o T nebo C, rozdíl je ale v tom, že budoucí T2 bys do kabelu mohl dostat přímo ze vzduchu a není potřeba nic převádět. O dekódování programů je pak zbytečný se bavit, legální to nebude (vyjma té ČT - možná), ale to už je tvoje věc :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Transmodulátor do DVB-CVidíš, a já si vždycky myslel že S T C je pouze způsob přenosu v médiu. A kodek je záležitost zpracování již samotného TS. Takže pokud má zažízení poporu H265 tak jej umí zpracovat ať to příjde odkudkoli.Ale možná se pletu. |
lukin
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |