![]() |
|
Konečně real pořad v čtPak že je naše čt neoběktivní,to by nám toho Dolečka nepustila,konečně pravda jak to bylo na Balkánu![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
@korkorankde to dávali??,název a kde?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrNa 2 čt,už to skončilo a bylo to necenzurované,ten Doleček má ale kořínek a říkal to na plnou pusu |
korkoran
![]() |
|
@pierrepetrUž jen ten název-Humanitární bombardování mluví o absurditě. |
korkoran
![]() |
|
@korkorankouknu na i-vysílání |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNa youtuby je toho taky dost |
korkoran
![]() |
|
@korkoranuž koukám na čt záznam |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoranVidím, že Tobě taky brzy umřela češtinářka, co?![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckmě taky....... |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtOpakují to dnes v 16,17 na ČT2 |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtTaké jsem ten pořad viděl a kromě toho jsem si přečetl ještě informaci co dala čt2 na osd. Tam se kromě jiného říkalo, že Rajko Doleček má fašizoidní názory a že je to srbský fanatik (je Srb a tak to se dá pochopit) a že z uvedené reportáže vyplývá, že když něco říká známá osoba, tak se tomu věří, ačkoliv skutečnost je prý (???) úplně jiná . Takže těžko ČT chválit za to, že vysílá konečně pravdu, když to co vysílá vlastně současně neguje a tím si kryje záda |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtJe mi z toho, co se stalo v území bývalé SFRJ doteď smutno. Jsem v 20´ sledování dokumentu a musel jsem to přerušit. Začal jsem si hledat nějaké další info o Mladićovi a když jsem zjistil, že se kvůli němu zastřelila dcera, tak se mi udělalo zle. Nedávno zase zprávy, jak to vře v BiH... :-( |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtto je tak ked niekto tvrdi ze vsetci sme rovnaki ....... a hranice sa robia nie podla toho, kde kto byva.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@graySečtělý člověk si to probere správně,obzvlášť,když vzpome z jakých úst vyšel ten šplecht Humanitární bombardování a kdo se za války hlásil na Balkánu k fašistům.![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtMám neblahé tušení ,že se humanitární bombardování může opakovat,v Kosovu se roztahuje IS,vláda šikanuje Srby a ti si to nenechají dlouho líbit,je třeba připravit bombardéry!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtJak by se nazývalo "humanitární" bombardování toho, kdo humanitárně bombarduje? |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@takiZeptame se v kavárně,ty si budou vědět rady jak to nazvat.Jak je to s tou holí a psem kterýmu chce někdo natlouct![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtHumanitární bombardování-no znám ještě kobercové,což by v kvalitní kavárně nemuselo být od věci!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykokobercove bombardovani provadely soudruzi rusaci ted v Syrie.a soudruh Zeman je za to jeste pochvalil.ze prej je tech lidi na uteku malo.😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jam fmProto se ISS stěhuje do Albánie a Kosova,tam na ně Zeman nedosáhne![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtŽádný holocaust nebyl, Heinrich Himmler a Martin Borman byli hrdinové, v Rusku žádné hladomory nebyly, Stalin a Berija byli lidumilové. V podstatě toto nám říká fašista Doleček když tvrdí, že žádný srebrenický masakr nebyl a že Karadžič a Mladič jsou hrdinové. Já tvrdím, že zásah NATO byl jediné možné řešení, jinak by se tam ti zaslepení nenávistní nacionalisté povraždili do jednoho. Je dobře, že ČT tento pořad vysílala. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtgliderman-ještě, že tu jsi. Doleček byl darebák už za komunistů. Celý svět ví kde je pravda, jen pár zabedněnců po zhlédnutí tohoto pořadu tomu (nevhodné slovo)ovi věří. Ten chlap lže jak když tiskne. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
tatinTroubo Dolečkovi nesahaš po kotniky TROUBO |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@tatinTak já jsem ho znal za komančů skrze jeho TV pořad Nebezpečný svět kalorií nebo jak se to jmenovalo a to mi zas nepřišlo tak blbý. To jsem ovšem netušil, co je to za týpka. Obávám se, že těch zabedněnců není pár (viz tato diskuze). Lidé, kteří nemohou ČT přijít na jméno ji najednou budou vychvalovat, že dala prostor někomu kdo hlásá zvrhlé názory, které oni chtějí slyšet. Někteří mají dokonce okamžitě jasno: ... konečně pravda jak to bylo na Balkáně... To je fakt na blití. |
gliderman
![]() |
|
glidermanVšem proamerickym patolizalum skutečny nazor vadi. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtSkutečný názor rozhodně nevadí. Slušnému člověku ale vadí názory zvrhlé, šířící etnickou nenávist. Slušnému člověku vadí teatrální oslava masových vrahů. Nejsem proamerický, proruský ani prosrbský patolízal. Zkus to pochopit. |
gliderman
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |