![]() |
|
Konečně real pořad v čtPak že je naše čt neoběktivní,to by nám toho Dolečka nepustila,konečně pravda jak to bylo na Balkánu![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
@mikuJo,jo s tím se nic nenadělá,někteří dohlédnou akorát na tu obrazovku,za hranice věků jim nestačí ani oči ani rozum![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtJugoslavie byla dobra jeste v dobe kdy to byla Jugoslavie.pak uz to byl jen Balkan.a ty lidi tam jsou (nevhodné slovo)i kdyz se vrazdily navzajem.nepochopitelny.obcanska valka uplne o nicem.! 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čtChlapi v době zločineckeho bombardovaní škol a dalších civilních objektu jsem byl služebně b Bělehradě.Takže mi nikdo nebude vymyvat hlavu.Oto se stale snaží troubove kteří žerou ami propagandu.Byl napaden suverenní stat bez vyhlašení valky neb souhlasu OSN. Byl to valečný zločin. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@mikuTo někteří kwcalové přes ty špinavá okna kavárny nevidí,dokonce ani nechtějí![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čt...zločineckého bombardování škol...typický slovník vás vymytých hlav. Kolikpak těch škol vybombardovali? Když jsi tam byl, tak sis to mohl spočítat. Samozřejmě, že ti nevěřím, že jsi tam v době akce NATO byl, to si jen vymýšlíš na podporu svých zvrácených argumentů. Podle tebe, Dolečka a vám podobným šlo NATu hlavně o to vybombardovat co nejvíc těch škol (možná i nemocnic)a ne o zastavení nesmyslného vraždění. Mě by docela zajímal tvůj postoj k ruské agresi proti Ukrajině. Vsadím se, že ho znám. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
glidermanUž tvuj nick naznačuje že jsi vygumovany z PC her |
miku
![]() |
|
@mikuJá byl v 99. roce v Novém Sadu. To co jsem viděl na vlastní oči, byl barbarský zločin.Rozbombardované mosty, zničené podniky, rozbitá infrastruktura. Neuznávám genocidu proti žádnému národu,víře atd, ale to co se stalo v Srbsku 99 byl brutální zločin proti civilnímu obyvatelstvu. Dnes je NS znovu krásný, ale místní nám už nevěří. Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
@jam fmDutý jak bambus a ještě vykřikuje nesmysly!![]() |
HugoChavez
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@mikuPC hry jsem nikdy nehrál. Ty a ten tvůj kolega, co se zmůže pouze na nějaké primitivní plky o kavárně mě urazit nemůžete. Vy opravdu ne. Jen by mě zajímalo, když už jsem zmínil tu Ukrajinu, zda také tam ti vadilo napadení suveréního státu bez vyhlášení války a absence souhlasu OSN. Nebo jako správný proruský patolízal píšej jen to co se ti hodí do krámu? |
gliderman
![]() |
|
@ralwSouhlasím s tebou, že byla zničená infrastruktura, podniky, dopravní uzly, vojenská zařízení, ale určitě ne školy jak píše miku. Jakkoliv je každá válka špatná, tak ale právě tato akce ukončila genocidu, která tam probíhala. |
gliderman
![]() |
|
gildermanBěž za J.Jandou on ti pofouka bolinko.Pozdravuj v kavarně. |
miku
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čt7000 lidí na jedné hromadě v Jugošce soudruhům nevadí... zničená infrastruktura je problém. Má smysl tu něco řešit? Zločinci jako Stalin a Brežněv mají popularitu nejen v Rusku, ale i u nás. A že se jim daří tady na Parabole, o něčem svědčí. Dobrou a nashle. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Víš miku,nevím kdo je J. Janda, žádnou bolístku nemám a do kavárny nechodím. Když dojdou argumenty tak se snižuješ k takovéto ubohosti? Myslel jsem, že i přes zjevně opačné postoje diskutuji se sebevědomým člověkem, který umí odpovědět i na jemu zjevně nepříjemný dotaz. No nic, měj se hezky. |
gliderman
![]() |
|
@pf09co to meleš o stalinovi a brežněvovi,tady o nich řeč nebyla a nikdo je neoslavoval.Co se týká Krymu,je jako by se Havel ožral a dal by jižní čechy Rakousku a to by začalo tam žijící čechy likvidovat a náš nový ,taky sice podnapilý prezident si jižní čechy obsadil zpět.Taky by si vykřikoval do světa,jak je to nespravedlivý? ? 600let to patřilo Rukým carům |
korkoran
![]() |
|
RE: Konečně real pořad v čt1783 (Káča veliká připojila Krym k Rusku) + 600 let(?)... korkorane, ty kluku jedna veselá, nedělej z lidí (nevhodné slovo)y :-) Ale jo chápu... dobrou.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |