Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Konečně real pořad v čt

Pak že je naše čt neoběktivní,to by nám toho Dolečka nepustila,konečně pravda jak to bylo na Balkánu R^ :lookaround: R^

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@miku

Jo,jo s tím se nic nenadělá,někteří dohlédnou akorát na tu obrazovku,za hranice věků jim nestačí ani oči ani rozum Rv Rv :bomb:

korkoran

RE: Konečně real pořad v čt

Jugoslavie byla dobra jeste v dobe kdy to byla Jugoslavie.pak uz to byl jen Balkan.a ty lidi tam jsou (nevhodné slovo)i kdyz se vrazdily navzajem.nepochopitelny.obcanska valka uplne o nicem.! 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

Chlapi v době zločineckeho bombardovaní škol a dalších civilních objektu jsem byl služebně b Bělehradě.Takže mi nikdo nebude vymyvat hlavu.Oto se stale snaží troubove kteří žerou ami propagandu.Byl napaden suverenní stat bez vyhlašení valky neb souhlasu OSN. Byl to valečný zločin.

miku
Registrace: 10/2007

@miku

To někteří kwcalové přes ty špinavá okna kavárny nevidí,dokonce ani nechtějí
Rv

korkoran

...zločineckého bombardování škol...typický slovník vás vymytých hlav. Kolikpak těch škol vybombardovali? Když jsi tam byl, tak sis to mohl spočítat. Samozřejmě, že ti nevěřím, že jsi tam v době akce NATO byl, to si jen vymýšlíš na podporu svých zvrácených argumentů. Podle tebe, Dolečka a vám podobným šlo NATu hlavně o to vybombardovat co nejvíc těch škol (možná i nemocnic)a ne o zastavení nesmyslného vraždění. Mě by docela zajímal tvůj postoj k ruské agresi proti Ukrajině. Vsadím se, že ho znám.

gliderman
Registrace: 6/2008

gliderman

Už tvuj nick naznačuje že jsi vygumovany z PC her

miku

@miku

Já byl v 99. roce v Novém Sadu. To co jsem viděl na vlastní oči, byl barbarský zločin.
Rozbombardované mosty, zničené podniky, rozbitá infrastruktura.
Neuznávám genocidu proti žádnému národu,víře atd, ale to co se stalo v Srbsku 99 byl brutální zločin proti civilnímu obyvatelstvu.
Dnes je NS znovu krásný, ale místní nám už nevěří. Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

@jam fm

Dutý jak bambus a ještě vykřikuje nesmysly! :))

HugoChavez
Registrace: 1/2017

@miku

PC hry jsem nikdy nehrál. Ty a ten tvůj kolega, co se zmůže pouze na nějaké primitivní plky o kavárně mě urazit nemůžete. Vy opravdu ne. Jen by mě zajímalo, když už jsem zmínil tu Ukrajinu, zda také tam ti vadilo napadení suveréního státu bez vyhlášení války a absence souhlasu OSN. Nebo jako správný proruský patolízal píšej jen to co se ti hodí do krámu?

gliderman

@ralw

Souhlasím s tebou, že byla zničená infrastruktura, podniky, dopravní uzly, vojenská zařízení, ale určitě ne školy jak píše miku. Jakkoliv je každá válka špatná, tak ale právě tato akce ukončila genocidu, která tam probíhala.

gliderman

gilderman

Běž za J.Jandou on ti pofouka bolinko.Pozdravuj v kavarně.

miku

7000 lidí na jedné hromadě v Jugošce soudruhům nevadí... zničená infrastruktura je problém. Má smysl tu něco řešit? Zločinci jako Stalin a Brežněv mají popularitu nejen v Rusku, ale i u nás. A že se jim daří tady na Parabole, o něčem svědčí. Dobrou a nashle.

pf09
Registrace: 8/2010

Víš miku,

nevím kdo je J. Janda, žádnou bolístku nemám a do kavárny nechodím. Když dojdou argumenty tak se snižuješ k takovéto ubohosti? Myslel jsem, že i přes zjevně opačné postoje diskutuji se sebevědomým člověkem, který umí odpovědět i na jemu zjevně nepříjemný dotaz. No nic, měj se hezky.

gliderman

@pf09

co to meleš o stalinovi a brežněvovi,tady o nich řeč nebyla a nikdo je neoslavoval.Co se týká Krymu,je jako by se Havel ožral a dal by jižní čechy Rakousku a to by začalo tam žijící čechy likvidovat a náš nový ,taky sice podnapilý prezident si jižní čechy obsadil zpět.Taky by si vykřikoval do světa,jak je to nespravedlivý? ? 600let to patřilo Rukým carům

korkoran

1783 (Káča veliká připojila Krym k Rusku) + 600 let(?)... korkorane, ty kluku jedna veselá, nedělej z lidí (nevhodné slovo)y :-) Ale jo chápu... dobrou. :8)

pf09
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra