![]() |
|
Digi Sport 1,2Dobrý den,jdou vám Digisporty 1,2 v základním balíku. Včera ještě šli? |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Digi Sport 1,2Digi sporty v základním balíku nejsou. Jsou v nabídce Sport.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
@jonnyqNemusíš mít vždycky pravdu.Ti co přešli (jako první) ze st. do nové DigiCZ, mají právě v základu DS1 a DS2 - tak jako to měli u staré (ale jen v SD rozlišení - a bez DS3!), za cenu základu ![]() @jikle - tobě bohužel neporadím, nemám ji já, ale jeden můj známý (DigiSporty v základu). Snad vám je nezrušili (nesebrali) - smlouvy vám přece musí dobíhat nejdříve letos v září - i když jeden nikdy neví, co od nich může čekat ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
to kokunMáš pravdu,volali mi,jestli nechci vyzkoušet HBO a jak pustily ten kolotoč,tak to zm... zakodovali. Kašlu na ně. |
jikle
![]() |
|
@kokunOdpověď v diskusním vlákně15.02.2017, 22:01.24 DNES!to kokun Máš pravdu,volali mi,jestli nechci vyzkoušet HBO a jak pustily ten kolotoč,tak to zm... zakodovali. Kašlu na ně. |
jikle
![]() |
|
![]() |