![]() |
|
Registrace karty Skylink Standard HDZískal jsem neregistrovanou kartu Skylink Standard HD (IR) a zjistil, že už nejde registrovat, dá se s tím neco udělat? |
Silon1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 20 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Silon1A máš už nějaký skylink účet na jinou kartu ? ? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Silon1Máš PM ? na radu |
korkoran
![]() |
|
@Silon1po mojí zkušenosti jde každá registrovat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDty vado kde to furt berete ty stary karty skylinku to roste nekde v lese nebo to dava Babis ke kobliham ? 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
Jam fmTo je dobré![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
@jam fmmrkni do Aukra,to budeš koukat co jich tam je,dokonce s 2-letým bonusem (samozřejmě podvod)za 2,5 tisíce![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkorana da se tedy nekde poridit spolehliva koupe ? ze by eventuelne.ale tak max za 300.ICE 0624asi jedine osobni predani a hned to overit na skylink zone nebo jak ? |
jam fm
![]() |
|
@jam fmTak snad každá ICE ve čtečce Irdeto nebo CAM modulu Irdeto jede v 0624 ne? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDkouknul sem na to aukro a jsou tam jen tri 😀 za 500 |
jam fm
![]() |
|
@Silon1Možno to máš deaktivovanú, tak pozri zápisy na nej.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@jam fmspolehlivě ode mě |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrtak jedine ze bych si udelal v lete vylet na Flošnu 😀 |
jam fm
![]() |
|
@jam fmno klidně,občas tam zajdu na klobásku a projet zadek na tobogánu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDTeraz majitel nasiel vymenu neregistrovanu. V gosate bol jeden zapis z 2014, tak som ju skusil regnut a za minutu isla ako nova zo 14 promo. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@korkoranNa aukru bych se obával, ale koupil jsem, před rokem jednu starou ICE za 1900, jen ji musela registrovat firma, kde jsem ji koupil. Má zaplacený serpo na dva roky, a měla dvouměsíční plný bonus, samozřejmě bez péček. Ta firma je ofiko na netu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasPokud jsem já v obraze,tak jsem myslel,že je to už dávno neplatné,ten bonus 2 měsíce plnéj balík a pak ještě 2 roky serpopAspoň tak mi to řekli skylink kamarádi. ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@Silon1Tak co je s tebou,pošleš nebo nepošleš ? ? |
korkoran
![]() |
|
@korkoranA vidíš, ještě loni v dubnu to fungovalo. Ta firma tam má nějaké nadstandardní styky. Taky jsem zkoušel kartu aktivovat sám, a na Skylinku se mi vysmáli. Pak jsem postupoval podle návodu, poslal firmě potřebné údaje a za tři dny karta běžela, a běží dodnes, a poběží, bez placení serpa do dubna 2018. A tu firmu jsem si nevycucal z prstu, tu jsem měl ze zdejší diskuze. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@Silon1 korkoranNo, ako ste to poriešili? V čom bol problém?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasOn se bojí mi dát číslo,tak nic nezjistíme,no nedivím se |
korkoran
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDAj ja som chcel jednému čo tu na parabole žiadal o pomoc, nejak vyhovieť, ale tiež to stroskotalo na čísle karty,ale bez toho aj napriek tomu, že sme mu všelijak radili sa mu pomôcť nedalo.Dokiaľ má kartu u seba, tak neviem čoho sa bojí,šak keby mu aj niekto na ňu niečo priplatil, tak by o nič neprišiel.Takto na diaľku som už zopár ľuďom pomohol.Jednému som aj kartu reaktivoval a samozrejme zaregistroval na adresu, ktorú si napísal a potom som mu poslal heslo a bolo vybavené.A mal to zadara,lebo v decembri bola amnestia.Poradiť na 100% sa dá, ibe, keď poznáš číslo karty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letas , @korkoranNemôže Vám odpovedať, je na Black List-e. P 2. Možno aj zverejnil kontakt, ale stihlo sa to vymazať. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDNJ.Tuším zverejnil email, tak odpočíva.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDNo to je nádhera!!! Chcel sa niečo dozvedieť ohľadom satelitného príjmu a skončil na trestnej lavici. Čiže, ak máš nejaký problém, choď na susedné fórum:http://www.ab-forum.info/, lebo tu sotva niečo rozulmné dozvieš.Predpokladám, že aj ja budem mať za čas pokoj na tomto fóre |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@emo53no vědomě porušuješ pravidla,tak se nediv |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |