![]() |
|
Registrace karty Skylink Standard HDZískal jsem neregistrovanou kartu Skylink Standard HD (IR) a zjistil, že už nejde registrovat, dá se s tím neco udělat? |
Silon1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Frank11 Letason nereagoval ani na ten email,já jsem to stihnul![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@letastak se to nepodařilo a slon píše:Psal jsem na Skylink, a ze to nejde, pouze M7 tak nevíme co chtěl tím básník říci |
korkoran
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDTak to ani ja netuším čo nejde a M7 ide.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDVšak už teraz, keď mu Skylink potvrdil, že to nejde, tak už Ti to číslo múže napísať, aby sme vedeli o čo ide.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasTeď mě napadlo,źe se jedná o ICE výměnu,ty už asi nejde regnout![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Registrace karty Skylink Standard HDJe to možné.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@korkoranvýměnu sem nedávno regnul,ne jako výměnu,ale jako novou bez poplatku,dal jsem tam serpo SMS a jela |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrTo pravě u něj neprošlo |
korkoran
![]() |
|
@korkoranjá měl ajsku,co poslali spárovanou ze skylinku,jenže mezitím si zákazník udělal výměnu s jinou a tato mu zbyla a dlouho s ní nic nešlo |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrtakovou spárovanou umřelou jsem taky řešil.Oživil jsem ji,ale šla jen s tím topfieldem,což se náhodou hodilo nějakému st.páru a ti původní lidé si koupili nové nádobí![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranto si nerozumíme,byla původně spárovaná s cslinkovou kartou |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |