![]() |
|
Parabola - příjem 3 družic?Ahoj,chci začít s příjmem digitálního signálu. Čtu různé články pro začátečníky a diskuzní fóra, musím říct, že jsem tomu docela propadl :-) Rád bych vás poprosil o radu, chtěl bych na 1 parabole přijímat 3 družice: 0,8°W, 19,2°E, 23,5°E. Dle rad zkušenějších mi byla doporučena parabola: Maximum E-85 Multifocus nebo Maximum Toroidal T-90. Pokud jsem vše správně pochopil, tak budu potřebovat 3x LNB s odpovídajícím držákem, DiSEqC přepínač a z něj povede 1 koaxiální kabel do satelitního přijímače? Bydlíme ve městě ve starším bytovém domě, tzn. že přes ulici (30 m) jsou další bytovky o výšce cca 10 m a u nich podobně velké stromy. Snad to nebude problém. Děkuji předem za každou radu |
burianek
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 74 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@burianekhttps://www.parabola.cz/forum/topic-86862/23:36:51 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Parabola - příjem 3 družic?Včera dorazil jiný technik a vše bez problémů![]() Ještě jsem se chtěl zeptat, proč se někde uvádí, že Intelsat 10-02, Thor 5, Thor 6, Thor 7 jsou na 0.8°W a jindy 1°W. Nikde se mi to nepodařilo vyčíst. Díky |
burianek
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Parabola - příjem 3 družic?jsou to dve druzice 0,8 Intelsat a 1W Thor nalepeny na sobe na 1LNB.nekde se to uvadi dohromady.😀 takze se ti to tam vejde joo |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@burianekto neřeš,hlavní je parametr a max signál,ladit můžeš třeba na hispasatu 30W,v tomto případě a družici můžeš přepsat třeba na polib mě šos,bez motoru je to šumák |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |