![]() |
|
hleda se nemo na hbolina huba hotove nestesti a vim, ze by jste nechteli mit moje starosti, ale stejne se zeptam a budu moc rad za odpoved.svitilo u loga hbo, kdyz dneska v 18:15 bezelo na hbo hleda se nemo? v programu na hbo.cz je obrazek popcornu coz znaci premieru, ikdyz bylo nemo natoceno v roce 2003. kdyby byl archiv nebo aspon screenshot z urcite doby nataceni, tak se neptal, ale kdyz bohuzel neni, tak se musim jedine slusne zeptat. jestli nekdo pri prepinani kanalu postrehl jake bylo logo tak budu moc rad za odpoved. dekuji |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: hleda se nemo na hbo*...bezelo na hbo hleda se nemo u loga napis "premiere"? nejak jsem zapomel polozit otazku..![]() *...z urcite doby vysilani, tak se neptam.. nemel bych psat zbrkle |
onenon
![]() |
|
RE:hleda se nemo na hboTak jsem projel Nema a logo HBO bylo bez nápisu Premiere..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Satak1strasne strasne strasne moc dekuji za odpoved. moc si toho vazim a dekuji moc, ze jsi to kvuli mne zjistil !! diky diky moc !!![]() ![]() |
onenon
![]() |
|
@onenonProto tu jsme..tedy aspoň někteří..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@Satak1![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: hleda se nemo na hboHBO bude vysielat premieru Hlada sa Dory,tak asi chcu zopakovat predtym prvy diel Hlada sa Nemo![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
![]() |