Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

1 x karta Skylink CZ + 1 x karta Skylink SK

Takže to tu máme znova, abychom mohli sledovat CZ i SK programy, tak je zapotřebí zase mít dvě karty jako tomu bylo před mnoha lety, jednu na region CZ a druhou na region SK, a nebo je v tom ňáký problém?
Uvažuji že bych koupil k jedné kartě Skylink region SK, druhou kartu Skylink kterou bych zaregistroval na jiné příjmení, a na ní by byl region CZ?
Nebo objednat druhou kartu NEXT, a na každé kartě mít jiný region?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106
Odpověď v diskusním vlákně

@BIDLO

V tomto má @korkorán pravdu.
Vo VOP sa nehovorí o prevoze karty, ale o mieste používania karty. Ak si ako miesto používania karty (teda po novom miesto inštalácie) uvedieš napr. ČR, tak podľa VOP môžeš kartu používať len na území ČR. S bydliskom majiteľa karty to nemá nič spoločné. Niekedy dávno to tak bolo, že karta ČR mohla byť registrovaná len na občana s trvalým bydliskom v ČR.
A to, že miesto inštalácie sa nedá overiť je druhá vec, ktorá Skylink nezaujíma a zatiaľ to ani nerieši. Ja dúfam, že to nebude riešiť ani v budúcnosti.

Frank11
Registrace: 2/2009

@korkoran

Korekcia môjho textu z 21.02.2017, 16:06.57 aby nedošlo k omylu a zbytočným diskusiám. Nechtiac som zamenil vo vete "zo" na "do".
Správne znenie je : Ide o to, že po 1.3. sa zrejme už nebude dať zo Slovenska zaplatiť karta pre ČR v eurách a podľa SK cenníka!
Ďakujem za pochopenie, fakt je škoda, že sa tu nedá text do nejakého času ešte opraviť.

Frank11

@Frank11

Zase si to domajdal.Samozřejmě se bude moci zapltit do Čech za ČSSD kartu serpoplatek,ale Slovák to zaplatí v eurách,pořád jen těch 79,-cca 2,9eura,jak už už mnohý platili tento měsíc.A já,když budu mít sk kartu od kamaráta Slováka(né od těba),tak zaplatím cca. 105,-kč

korkoran
Registrace: 10/2006

@Frank11

Nebude to karta ČSSD,ale cz R^

korkoran

@korkoran

Musím Ti znova pripomenúť, že "tento měsíc" nie je po 1.3. Do 1.3. stále platia pôvodné VOP. Teda ak si do 1.3. predplatíš SERPO na rok, v ČR dva roky (a je jedno, či SK kartu v ČR, prípadne naopak, alebo každú na svojom území), budeš platiť pôvodnú (nezvýšenú) cenu za pôvodných podmienok VOP!!! Tak už prosím Ťa neargumentuj slovami "jak už už mnohý platili tento měsíc". Nové VOP začínajú platiť až od 1.3.!!! Ak toto nedokážeš absorbovať, tak to sa naozaj nedá už nič robiť a je to skutočne len strata času. A zavádzanie iných.
END

Frank11

@Frank11 to adresuješ asi jiným zde na fóru

Už zase vedle plácc,já to mám do roku 2023 už od roku 2014 a to ještě před tím,než si to kdesii vyčetl R^ R^ :laughing: R^ R^

korkoran

Franci

A to na 3 kartách.Ze začátku dokonce 4roky za 345,-/rok

korkoran

RE: 1 x karta Skylink CZ + 1 x karta Skylink S...

doposud a stale plati ze ceska karta nesmi byt pouzivana na uzemi jineho statu a to plati u vsech zdejsich operatoru.takze hezky pekne slovenskou kartu od skylink sk na slovensku a ceskou kartu od skylink cz v cechach. 😂 vic neni co k tomu dodat

jam fm
Registrace: 10/2016

tedy hezký rozbor

problému,to se M7 baví,jde pouze a jedině o placení dvou karet.

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Skylink

bude jen rád, když mu budeme platit dvě karty. Jasně, jen kdo o to bude mít zájem ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@jam fm

Tak tak,je divné, že tomu někteří rozumí po svým.To říká moje veliteství o mě,když ospravedlňuji svoje výklady zákonů-jak se mi to hodí zrovna do krámu ;) R^ ;)

korkoran

@jam fm

vono se toho nesmí,jen je výhoda,že přijímač není vysílač,tedy příjem je možný bez postihu všude,kde je pokrytí signálem

pierrepetr

- dle mě to udělal Skylink pro sebe dost dobře, stejně jako tomu bylo kdysi, když chceš mýt jak české tak slovenské programy, tak budeš muset zaplatil za dvě karty, a dle mě se najde dost lidí kdo to takhle udělá
- já servisní poplatek neplatím, a ani ho platit nebudu když už ode dneška mám dvě karty Skylink, a už každou s jiným regionem, na jedné kartě Skylink CZ mám zaplaceno Flexi 7, a na druhé kartě Skylink SK mám zaplaceno HBO

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

no dáváš jim víc,než dva serpo,tak spokojenost

pierrepetr

no bude to sranda od 1.3. a tady tydenni fnukani na dvacet stranek 😂

jam fm
Registrace: 10/2016

Frank11

" Ak si ako miesto používania karty uvedieš napr. ČR, tak podľa VOP môžeš kartu používať len na území ČR. S bydliskom majiteľa karty to nemá nič spoločné. Niekedy dávno to tak bolo, že karta ČR mohla byť registrovaná len na občana s trvalým bydliskom v ČR."

Souhlas,to tady taky od začátku tvrdím. Asi jsme se nepochopili.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@BIDLO

Áno, ja viem, už som si všimol, že hneď na začiatku (20.02.2017,19:17.05) si to jednoznačne vyjadril : "Tak to mi někteří vysvětlete co je to za blábol že adresa bydliště je automaticky zároveň i místem instalace". Lenže niektorí jedinci, ktorí potrebujú na rozjazd dlhšiu dráhu, nie sú schopní pochopiť pointu Tvojej hypotetickej otázky "Když např. slovák jezdí ve všední dny pracovat na Moravu a kartu si bere s sebou anebo ji tu nechává, tak co? A opačně. A včil mudrujte.", skutočne začnú mudrovať a vypadne z nich totálna blbosť ako (20.02.2017,20:38.55) "ale VOP mluví o zákazu převozu přes hranice". On síce potom (21.02.2017, 13:38.45) ten svoj blábol poopraví "O převozu né ,ale o použávání", ale tvári sa, ako keby to pôvodne nebol jeho výrok!
Potom (21.02.2017,15:33.53) si to trochu skomplikoval zložitejšou vetou "Pokud by platilo že adresa neboli bydliště musí být vždy i místem instalace /tzn. bydliště v ČR automaticky CZ region a bydliště v SR automaticky SK region/ tak by to vlastně znamenalo že čech pracující na Slovensku a naopak slovák v Česku by to pokud by to nešlo změnit na opačný region a oni si tu kartu vždy brali sebou, automaticky porušovali.", ktorá je samozrejme pravdivá a dokonca je aj logická. Logiku Ti to nedávalo len preto, lebo sa to takto samozrejme nerobí, nič by však (okrem VOP) teoreticky tomu nebránilo.
VOP sa porušujú bežne, dovolím si tvrdiť, že dokonca s vedomím Skylink-u, ktorý to ani nehodlá rozpitvávať a jednoducho tú možnosť ľuďom zatiaľ ponecháva. Kvantum ľudí má ako miesto inštalácie (predtým región) uvedenú ČR, ale kartu používa v mieste svojho bydliska na Slovensku a samozrejme aj naopak.
Uznávam, že som zrejme málo pozorne sledoval navzájom nezlučiteľné "bláboly" korkorána voči Tebe a nechal sa nainfikovať pocitom, že to práve Tebe treba dovysvetliť, pričom to bolo naopak. Dovysvetlenie potrebuje niekto iný, ale ako hovorí klasik "komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí".
Ako si si všimol, nerobí mu problém bežne meniť svoje vyjadrenia a tam, kde by to bolo príliš viditeľné, takticky bude držať bobríka mlčanlivosti. Ani jednotlivé citácie nepomôžu, na argumenty používa len invektívy a na konkrétne otázky jednoducho neodpovie, prípadne začne mlieť niečo úplne iné, takže s takýmto človekom už skutočne nebudem strácať čas.

Frank11

Frank11

R^ R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@BIDLO+Frank11

Už je to jen několik dní-hin sa ukáže Lomikare,Lomikare do roka a do dne :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

korkoran

Platba kartou

Příjemce platby zajímá jen jaká měna mu na účet přiletí a už je mu šumafuk z jaké měny se suma konvertovala.Příklad:platím do USA,Číny a UK v dolarech,librách ale většinou z korunového,nebo euro účtu ale faktura je v měně příjemce a kartou je to dokonce valuta střed R^ :)) R^

korkoran

@BIDLO

Ten vták kormorán si nevšimol, že cenníky ČR a SR sú odlišné a nové VOP už nehodlám opakovať. Ale však jemu to netreba, veď má SERPO predplatené do roku 2023.

Frank11

@Frank11

Už ani číst pořádně nedokážeš,to je fakt s tebou špatné a co je EMU nevíš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

korkoran

@BIDLO

Klasika. Neviem, čo má Šarik spoločné s miestom inštalácie a SERPO. Ale možno sa chcel pochváliť, že všetky tie karty čo má "pod palcom" prevádzkuje na EMU a preto tomu tak dobre "rozumie" !

Frank11

Mám humax irhd 5100s a v nom modul irdeto smit (skusal som i neotion irdeto)

Testoval som v nom SK & CZ skylink kartu. Prijmač načítava obe karty (z modulu aj internej citacky) ale problem je teraz pri Prime/JOJ ktorá je regionalne blokovaná.

Na jednej z kariet mám platený balíček. a z tej karty mi platený program ide ale nejde mi tam JOJ pretože druhá karta je CZ region. teda je rozdiel platený program a základný program s regionálnym určením.

máte niekto odskúšané kombinácie príjmačov a modulov, ktoré 100% fungujú. to by boli užitočné info v tejto diskusii...

miso25cm

@miso25cm

Každá karta má regionálne určenie, po novom miesto inštalácie. Nezáleží na tom, či je na nej len základný balíček Digital, alebo normálne platený balíček. Na platené programy zatiaľ miesto inštalácie vplyv nemá, ale na základné programy (balíček Digital) áno. Miesto inštalácie sa dá zmeniť vyplnením a odoslaním formulára "Žiadosť o zmenu registrácie".

Frank11
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra